Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Wto 12 Sie, 2014 Piotrek, istnieje też inny świat poza passatem PiTT - Wto 12 Sie, 2014
M napisał/a:
Piotrek, istnieje też inny świat poza passatem
mowisz?
tak tylko dodalem z rozpedu, fajne rozwiazanie rodem z audi
jestem chyba ostatnia osoba ktora moze jarac sie paskiem, jest dla mnie zupelnie bezpłciowy i mam go w dupie w sumie
musialbym miec garaz jak w forza motorsport zeby w koncu przestac szukac aut na allegro Kenet - Wto 12 Sie, 2014 Nowe Mondeo też ma być zajebiste PiTT - Wto 12 Sie, 2014
Kenet napisał/a:
Nowe Mondeo też ma być zajebiste
w sumie kazdy producent musi teraz zrobic zajebiste auto zeby nie wypasc z gry
za moment zajebista mazda 6 bedzie przecietniakiem z marnym wnetrzem przy np. nowym mondeo lub insigni
ale to norma
pamietam jak jaralem sie accordem i jego srodkiem, teraz juz dupy nie urywa a samo prowadzenie i naped daje sporo do zyczenia (mowa o 2.0 w benie)M - Wto 12 Sie, 2014 Kiedyś sprawy były prostsze, większość samochodów była zajebista, nawet fiat tipo. (Jak się miało malucha). A teraz człowiek wybrzydza strasznie.PiTT - Wto 12 Sie, 2014
M napisał/a:
Kiedyś sprawy były prostsze, większość samochodów była zajebista, nawet fiat tipo. (Jak się miało malucha). A teraz człowiek wybrzydza strasznie.
nadal sa marki ktore mozna brac w ciemno... tylko te wszystkie gorsze tak czlowiekowi mieszaja w glowie ze czasami uda im sie odciagnac od sprawdzonej marki Chloru - Wto 12 Sie, 2014
Kenet napisał/a:
Nowe Mondeo też ma być zajebiste
Podobno będzie miało ten sam silnik co w Mustangu...
.... 1.0 EcoBoost Anonymous - Wto 12 Sie, 2014 mnie od dłuzszego czasu nosi jak żyda po pustym sklepie,zeby zmienic fureM - Wto 12 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Kiedyś sprawy były prostsze, większość samochodów była zajebista, nawet fiat tipo. (Jak się miało malucha). A teraz człowiek wybrzydza strasznie.
nadal sa marki ktore mozna brac w ciemno... tylko te wszystkie gorsze tak czlowiekowi mieszaja w glowie ze czasami uda im sie odciagnac od sprawdzonej marki
Np które? Serio pytam. Co teraz jest fajnego i żeby nie jeżdzić do serwisu ciągle.
Kutasoopadacze czyli skody,paski,avensisy,aurisy i inne odpadają.
Mnie bardzo zaciekawił ten lexus gs o którym tu była mowa, z podwójnymi światłami z tyłu.
Na żywo wygląda dostojnie ale nie emerycko. Taka dobra równowaga.
Zresztą, samochody to zuo.PiTT - Wto 12 Sie, 2014 bmw
pisze to calkiem serio
ja wiem ze kazde nowe auto sie jebie, tego nie wykluczysz, dlatego warto miec gwarancje przynajmniej na okres uzytkowania do kolejnej zmiany
ten lex na serio nie jest zly, mi co prawda nie do konca pasuje japonska ergonomia a w zasadzie jej brak, ale w tym lexie chyba wyjatkowo jest wszystko dobrze pomyslane
zerknij sobie w wyszukiwarke uzywanych na stronie lexusa
http://www.uzywane.lexus-polska.pl/oferty/model/gslukp - Wto 12 Sie, 2014 Oj Pitt coś widzę Lexus GS chodzi za Toba
kolega ma GS 300 ale tego wcześniejszego, muszę przyznać ze nawet przyjemnie się jeździ, ale środek do mnie nie przemawia, choć szukając wcześniej auta zastanawiałem się nad Lexem właśnie GS 300
Mi zawsze takie coś chodziło po głowie, ale brak stacji benzynowej
http://otomoto.pl/lexus-i...-C34135049.htmlmichool_vt - Wto 12 Sie, 2014 o matko, one mają 5litrów pod maską?!?!?! jeszcze bardziej mi sie podoba ta fura teraz jak to wiem PiTT - Wto 12 Sie, 2014 Anonymous - Wto 12 Sie, 2014 ten lepsiejszy,dla mnie jedno z najlepiej brzmiących seryjnych aut,na żywo urywa cyce
KarQ - Wto 12 Sie, 2014 Jakisz czas temu zastanawialem sie czym chcialbym jezdzic z fajnych ale dalej uzytkowych aut (kombi/sedan) tak do 150k i z grona IS-F, C63, RS4, M3, wybralbym te ostatnie, choc merc miazdzy dzwiekiem.