To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

M - Nie 25 Maj, 2014

^D^
zajcev_28 - Nie 25 Maj, 2014

tak mi się przypomniało:

https://www.youtube.com/watch?v=YZQpptwEceo

:(

anjas - Nie 25 Maj, 2014

Pewnie cieszysz się z wyborów w UE i na Ukrainie. Bo cieszyć się z czyjejś śmierci to niezbyt chrzescijanskie.
M - Nie 25 Maj, 2014

Dzisiaj jest rocznica egzekucji W. Pileckiego, dobry zbiego okolicznosci
M - Nie 25 Maj, 2014

anjas napisał/a:
Pewnie cieszysz się z wyborów w UE i na Ukrainie. Bo cieszyć się z czyjejś śmierci to niezbyt chrzescijanskie.

Chrześcijanie akurat niezbyt się smucą jak ktoś umrze bo czeka go życie wieczne.
To raczej jest mało eleganckie gdy chodzi o innego człowieka, ale w przypadku tej komunistycznej świni nie mam żadnych skrupułów żeby wyrazić zadowolenie z tego faktu.

Z innej beczki:
Exit polls z 17-tej. Pomidory-33.7 zl, Ziemniaki- 32.5 zl, buraki 8.9 zl, koniczyna- 6.9 zl, muszki- 6.8 zl. Reszta out. Dobre zrodlo.

anjas - Nie 25 Maj, 2014

M napisał/a:
Chrześcijanie akurat niezbyt się smucą jak ktoś umrze bo czeka go życie wieczne.

Tak, i stąd właśnie instytucja żałoby.
Zresztą już początki chrześcijaństwa pokazały jak apostołowie cieszyli się po śmierci Chrystusa.
Jezus też wyprawił niezłą imprezę po śmierci Łazarza. Wytyczając tym samy wzorce kolejnym pokoleniom Chrześcijan.

M - Nie 25 Maj, 2014

anjas napisał/a:
M napisał/a:

Tak, i stąd właśnie instytucja żałoby.
Zresztą już początki chrześcijaństwa pokazały jak apostołowie cieszyli się po śmierci Chrystusa.
Jezus też wyprawił niezłą imprezę po śmierci Łazarza. Wytyczając tym samy wzorce kolejnym pokoleniom Chrześcijan.

Na chrześcijańskie traktowanie nie mogły liczyć ofiary zbrodni komunistycznych, z rozkazu lub zadenuncjowane przez Jaruzelskiego, to chyba tyle.

Bad-i - Nie 25 Maj, 2014

M napisał/a:

To raczej jest mało eleganckie gdy chodzi o innego człowieka, ale w przypadku tej komunistycznej świni nie mam żadnych skrupułów żeby wyrazić zadowolenie z tego faktu.

Serio, za taka wypowiedz powinienes sam sobie przypyerdolic tygodniowego BANA.

Nie spodziewałem sie po Tobie tego typu tekstu.

M - Nie 25 Maj, 2014

Bad-i napisał/a:
M napisał/a:

Serio, za taka wypowiedz powinienes sam sobie przypyerdolic tygodniowego BANA.

Nie spodziewałem sie po Tobie tego typu tekstu.

Mogę powtórzyć jeszcze raz, ciesze się że umarł i wcale się tego nie wstydzę.
To komunistyczny zbrodniarz niczym nie różniący się od nazistów.
Straszny wstyd to kwestionować lub relatywizować "dorobek" tego człowieka, do tego brak szacunku dla ofiar komunizmu.

Bad-i - Nie 25 Maj, 2014

Nie mam okreslenia tak niskiego zachowania.
anjas - Nie 25 Maj, 2014

Ja też pasuję.
Jeśli ktoś daje sobie taką władzę, żeby osądzać innych i cieszyć się z ich śmierci to chyba coś jest nie tak.

M - Nie 25 Maj, 2014

Bardzo wrażliwym przypominam "Zimnego Lecha", "Ląduj dziadu" oraz inne żarty z ofiar katastrofy smoleńskiej na forum - nawet nie chce mi się grzebać w tematach.
Anonymous - Nie 25 Maj, 2014

jak mawiają w moich chłopsko-robotniczych kręgach-chuj mu w dupe i taczka szkła na grób
Bad-i - Nie 25 Maj, 2014

M napisał/a:
Bardzo wrażliwym przypominam "Zimnego Lecha", "Ląduj dziadu" oraz inne żarty z ofiar katastrofy smoleńskiej na forum - nawet nie chce mi się grzebać w tematach.

Maciek ale nie przypominam sobie zeby ktokolwiek na tym forum napisal ze sie cieszy ze smierci Kaczynskiego!!!

anjas - Nie 25 Maj, 2014

M napisał/a:

To może się przełam i pogrzeb. Nie sądzę, żeby któryś z "wrażliwych" upowszechniał takie żarty i już na pewno nie cieszył się z ich śmierci.