roj - Czw 04 Cze, 2015 No toć mówię, że był grany klasik ol inkluzif tym bardziej, że po foto basenu wygląda to na 2 gwiazdki tureckie KarQ - Czw 04 Cze, 2015 Pamiętniki z wakacji..Kenet - Czw 04 Cze, 2015 Ja yebie, nie macie czego rozkminiać kaziu1985pn - Czw 04 Cze, 2015 16latka by ich mogła nie jednego nauczyc zajcev_28 - Czw 04 Cze, 2015 pieprzenie, turasy chciały wyruchać pannę, dowalili im rohypnolu, tylko sytuacja wymknęła się spod kontroli, ot cala tajemnica.. dostali wpierdol i teraz trzeba bylo to jakos wytlumaczyc
obcokrajowcy atakuja nas za granica, a my zamiast stac po stronie rodakow.. nie bedzie w tym kraju dobrze, takim sposobem jak ruscy na nas wpadna to pewnie jeszcze im bedziemy drzwi otwierac
Chloru - Czw 04 Cze, 2015
zajcev_28 napisał/a:
pieprzenie, turasy chciały wyruchać pannę
Te Turasy to musiały być najebane bardziej niż oni, żeby chcieć jej dotknąć
Ale .... kto wybrzydza ten nie rucha! Anonymous - Pią 05 Cze, 2015 zajcev_28, rohypnol to bardzo mocny środek uspokajający,po nim ledwo masz siłe podnieść reke a nie napierdolic 7 gosciomanjas - Pią 05 Cze, 2015 Mój dzisiejszy mistrz. Próbowałem zagadać go na światłach, delikatnie zwrócić uwagę, że ciągnie się za nim przeszłość ale nawet nie spojrzał w bok. Chyba bardzo mu się spieszyło
PiTT - Pią 05 Cze, 2015
zajcev_28 napisał/a:
obcokrajowcy atakuja nas za granica, a my zamiast stac po stronie rodakow.. nie bedzie w tym kraju dobrze, takim sposobem jak ruscy na nas wpadna to pewnie jeszcze im bedziemy drzwi otwierac
piszesz jakbys nigdy nie spotkal polskiego bydla na wakacjach...
poziom podobny do angoli... wstyd sie przyznac... a co mowic o trzymaniu ich stronyKamill - Pią 05 Cze, 2015 Pitt, trzeba brać droższe hotele Ja nie spotkałem Anonymous - Pią 05 Cze, 2015 ja tez nie,po prostu rzadko jezdze w miejsca gdzie sa turyści PiTT - Pią 05 Cze, 2015
Kamill napisał/a:
Pitt, trzeba brać droższe hotele Ja nie spotkałem
i pewnie siedzisz w tym hotelu i nie wychodzisz na miasto... ja tak nie lubie, wole zjesc cos lokalnego i napic sie w knajpie... turystow niestety sie nie uniknie Kamill - Pią 05 Cze, 2015
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
Pitt, trzeba brać droższe hotele Ja nie spotkałem
i pewnie siedzisz w tym hotelu i nie wychodzisz na miasto... ja tak nie lubie, wole zjesc cos lokalnego i napic sie w knajpie... turystow niestety sie nie uniknie
To trzeba brać też droższe miejscówki Ja w hotelach nie siedzę bo mam zawsze HB.
Bez jaj, jak jedziemy autokarem z lotniska to mijamy jakieś ruiny i tam wysiadają właśnie karki z blacharami + studenci, dojeżdżamy do naszego hotelu zostają sami 50+ lub wcześni emeryci i my I tak jest za każdym razem, nie ma z kim pogadać nawet. A hotel bierzemy powiedzmy taki ze średniej półki. Nigdy nikt się nie kłócił, nikt nie chodził najebany, dzieciaki zasuwały z animatorami itp.PiTT - Pią 05 Cze, 2015 Kamill wszystko luz... ale wlasnie potwierdzasz to co pisalem, bydlo z Polski jest spotykane... napisales ze wysiadaja przystanki wczesniej niz Wy, co nie zmienia faktu ze jednak ich dostrzegasz
pewka ze jak juz sie jedzie to wybiera sie lepsze lokalizacje, ale trafisz na grupke chamow i moga Ci mocno zepsuc wypoczynek - w sumie bez znaczenia jakiego beda pochodzenia, po prostu spora czesc rodakow nie potrafi sie zachowac i tyle w temacie.
ja jestem anty hotelowy, all inkluziwowy i wszystko co wiaze sie z planowaniem czasu
jesli jezdze w takie miejsca to z musu bo traktuje wakacje jako miejsce odpoczynku od halasu, tlumu i planowania dnia, ale jasna sprawa ze nie kazdy lubi to samo Niemy - Sob 06 Cze, 2015
Kamill napisał/a:
Pitt, trzeba brać droższe hotele
Kamill napisał/a:
To trzeba brać też droższe miejscówki Ja w hotelach nie siedzę bo mam zawsze HB.
Bez jaj, jak jedziemy autokarem z lotniska to mijamy jakieś ruiny i tam wysiadają właśnie karki z blacharami + studenci, dojeżdżamy do naszego hotelu zostają sami 50+ lub wcześni emeryci i my I tak jest za każdym razem, nie ma z kim pogadać nawet.
Kamilu może miałbyś z kim pogadać, gdybyś opuścił trochę kołnierzyk i nie szpanował dookoła wszystkim czym się da. Ja rozumiem, że to ciężko jak się mieszka na fillanofie i się pływa mersedesem ale ziom, trochę skromności Ci nie zaszkodzi.