To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

roj - Czw 04 Cze, 2015

No toć mówię, że był grany klasik ol inkluzif tym bardziej, że po foto basenu wygląda to na 2 gwiazdki tureckie :faja:
KarQ - Czw 04 Cze, 2015

Pamiętniki z wakacji..
Kenet - Czw 04 Cze, 2015

Ja yebie, nie macie czego rozkminiać :rotfl:
kaziu1985pn - Czw 04 Cze, 2015

16latka by ich mogła nie jednego nauczyc :D
zajcev_28 - Czw 04 Cze, 2015

pieprzenie, turasy chciały wyruchać pannę, dowalili im rohypnolu, tylko sytuacja wymknęła się spod kontroli, ot cala tajemnica.. dostali wpierdol i teraz trzeba bylo to jakos wytlumaczyc

obcokrajowcy atakuja nas za granica, a my zamiast stac po stronie rodakow.. nie bedzie w tym kraju dobrze, takim sposobem jak ruscy na nas wpadna to pewnie jeszcze im bedziemy drzwi otwierac

:rotfl:

Chloru - Czw 04 Cze, 2015

zajcev_28 napisał/a:
pieprzenie, turasy chciały wyruchać pannę

Te Turasy to musiały być najebane bardziej niż oni, żeby chcieć jej dotknąć :rotfl:

Ale .... kto wybrzydza ten nie rucha! :devil:

Anonymous - Pią 05 Cze, 2015

zajcev_28, rohypnol to bardzo mocny środek uspokajający,po nim ledwo masz siłe podnieść reke a nie napierdolic 7 gosciom
anjas - Pią 05 Cze, 2015

Mój dzisiejszy mistrz. Próbowałem zagadać go na światłach, delikatnie zwrócić uwagę, że ciągnie się za nim przeszłość ale nawet nie spojrzał w bok. Chyba bardzo mu się spieszyło :D

PiTT - Pią 05 Cze, 2015

zajcev_28 napisał/a:

obcokrajowcy atakuja nas za granica, a my zamiast stac po stronie rodakow.. nie bedzie w tym kraju dobrze, takim sposobem jak ruscy na nas wpadna to pewnie jeszcze im bedziemy drzwi otwierac

:rotfl:

piszesz jakbys nigdy nie spotkal polskiego bydla na wakacjach...
poziom podobny do angoli... wstyd sie przyznac... a co mowic o trzymaniu ich strony

Kamill - Pią 05 Cze, 2015

Pitt, trzeba brać droższe hotele ;) Ja nie spotkałem :D
Anonymous - Pią 05 Cze, 2015

ja tez nie,po prostu rzadko jezdze w miejsca gdzie sa turyści :D
PiTT - Pią 05 Cze, 2015

Kamill napisał/a:

i pewnie siedzisz w tym hotelu i nie wychodzisz na miasto... ja tak nie lubie, wole zjesc cos lokalnego i napic sie w knajpie... turystow niestety sie nie uniknie ;)

Kamill - Pią 05 Cze, 2015

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

i pewnie siedzisz w tym hotelu i nie wychodzisz na miasto... ja tak nie lubie, wole zjesc cos lokalnego i napic sie w knajpie... turystow niestety sie nie uniknie ;)

To trzeba brać też droższe miejscówki :rotfl: Ja w hotelach nie siedzę bo mam zawsze HB.
Bez jaj, jak jedziemy autokarem z lotniska to mijamy jakieś ruiny i tam wysiadają właśnie karki z blacharami + studenci, dojeżdżamy do naszego hotelu zostają sami 50+ lub wcześni emeryci i my ;D I tak jest za każdym razem, nie ma z kim pogadać nawet. A hotel bierzemy powiedzmy taki ze średniej półki. Nigdy nikt się nie kłócił, nikt nie chodził najebany, dzieciaki zasuwały z animatorami itp.

PiTT - Pią 05 Cze, 2015

Kamill wszystko luz... ale wlasnie potwierdzasz to co pisalem, bydlo z Polski jest spotykane... napisales ze wysiadaja przystanki wczesniej niz Wy, co nie zmienia faktu ze jednak ich dostrzegasz ;)
pewka ze jak juz sie jedzie to wybiera sie lepsze lokalizacje, ale trafisz na grupke chamow i moga Ci mocno zepsuc wypoczynek - w sumie bez znaczenia jakiego beda pochodzenia, po prostu spora czesc rodakow nie potrafi sie zachowac i tyle w temacie.
ja jestem anty hotelowy, all inkluziwowy i wszystko co wiaze sie z planowaniem czasu
jesli jezdze w takie miejsca to z musu bo traktuje wakacje jako miejsce odpoczynku od halasu, tlumu i planowania dnia, ale jasna sprawa ze nie kazdy lubi to samo ;)

Niemy - Sob 06 Cze, 2015

Kamill napisał/a:
Pitt, trzeba brać droższe hotele

Kamill napisał/a:
To trzeba brać też droższe miejscówki :rotfl: Ja w hotelach nie siedzę bo mam zawsze HB.
Bez jaj, jak jedziemy autokarem z lotniska to mijamy jakieś ruiny i tam wysiadają właśnie karki z blacharami + studenci, dojeżdżamy do naszego hotelu zostają sami 50+ lub wcześni emeryci i my ;D I tak jest za każdym razem, nie ma z kim pogadać nawet.

Kamilu może miałbyś z kim pogadać, gdybyś opuścił trochę kołnierzyk i nie szpanował dookoła wszystkim czym się da. Ja rozumiem, że to ciężko jak się mieszka na fillanofie i się pływa mersedesem ale ziom, trochę skromności Ci nie zaszkodzi.

Cytat:

a... aha