To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

roj - Sob 06 Cze, 2015

Niemy, Kamill na żywo wygląda jak rezydent podmiejskich ogródków działkowych, a słowo "szpaner" w jego kontekście przychodzi do głowy równie często jak "czarnoskóry koszykarz" :faja:

Wydaje mi się, że dużo rzeczy na forum pisze dla beki, prowokacji czy pobudzenia jakiejś dyskusji (tak jak kiedyś Bart). Oczywiście mogę się mylić ale to niech się wypowie kto inny.

Ja mam trochę wrażenie, że ostatnio brakuje Ci Czesia, któremu jechałeś obojętnie czy coś przypierdolił czy napisał "dzień dobry". ;)

Niemy - Sob 06 Cze, 2015

roj napisał/a:
Ja mam trochę wrażenie, że ostatnio brakuje Ci Czesia.

roj to masz złe wrażenie, nikogo mi nie brakuje. Być może tak jak piszesz, wynika to z niedostatecznej znajomości Kamila, albo ja po prostu źle to odbieram, nie wyłapałem ironii, być może dlatego, że na forum inaczej to wygląda.

roj napisał/a:
Czesia, któremu jechałeś obojętnie czy coś przypierdolił czy napisał "dzień dobry".

Tutaj to srogo przesadziłeś, nikomu nie "jade" tak po prostu, bo nie leży to w mojej naturze, mam jedynie alergię na głupotę i chwalipiętów, tyle.

roj - Sob 06 Cze, 2015

spoko, wiadomo, że nie wszyscy się muszą lubić. Co do chwalipięctwa Kamilla mam inne zdanie aczkolwiek pewnie nie Ty jeden tak odbierasz jego niektóre wpisy.

co do Czesia to serio miałem takie wrażenie pod sam koniec jego kadencji, że gdzie się nie odezwał i czego nie napisał to się pojawiałeś i 'pojazd! :)

Kamill - Sob 06 Cze, 2015

roj napisał/a:
Niemy, Kamill na żywo wygląda jak rezydent podmiejskich ogródków działkowych, a słowo "szpaner" w jego kontekście przychodzi do głowy równie często jak "czarnoskóry koszykarz" :faja:

Taki sandu ciorba pomieszany z tobi kingiem

Ap ropo cyganów, spotkałem Czesia na poprzednich Bednarach, przyjechał z jakąś ekipą, ale sam nie startował :] Całkiem miły gość :]

Jakarti - Nie 07 Cze, 2015

Kamill napisał/a:

Ap ropo

:rotfl:

was79 - Nie 07 Cze, 2015

Jeżdże z ropo :D
Kamill - Nie 07 Cze, 2015

To chrome tak poprawia. Do googla napiszcie.
PiTT - Nie 07 Cze, 2015

Kamill napisał/a:

daj adres :D

karoluPL - Nie 07 Cze, 2015

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

daj adres :D

http://www.google.pl/ :* ;D

was79 - Pon 08 Cze, 2015

Producenci spryskiwaczy nie oszukują na alko jak w knajpach :D
Mój ojciec wczoraj po wyjeździe z domu, na chwilę włączył spryskiwacz, bo szyba cała w owadach. Po niecałym kilometrze zatrzymała go policja na kontrolę trzeźwości i pokazało wynik pozytywny.

Jakarti - Pon 08 Cze, 2015

to po co pil spryskiwacz? :)
was79 - Pon 08 Cze, 2015

Smakosz!
Kamill - Pon 08 Cze, 2015

W letnim nie ma alkoholu :/
was79 - Pon 08 Cze, 2015

Ciekawe, jakiś dodatek wpłynął na wynik?
Niemy - Pon 08 Cze, 2015

Może to był dodatek z zeszłego wieczoru :D