To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Pon 08 Cze, 2015

Ile wydmuchał?Pojechał na krew?Wczesniej nic nie było pite?
was79 - Pon 08 Cze, 2015

On pije mniej przez cały rok, niż ja na jedno posiedzenie :lol2:
Dmuchanko ponowne ale już na zewnątrz pokazało 0,0

Anonymous - Pon 08 Cze, 2015

znajomy,nie pijący zupelnie tez wydmuchal kiedys cos 0,2,zarządal badania i krwi i dopiero tam wyszlo 0,0
was79 - Pon 08 Cze, 2015

Z innej beczki.
Zarejestrowaliście, że allegro ciepło nową cebulę. Tym razem bardziej opłacalne -20 zł przy zakupach za 100 zł. Kody nabija się na orlenie albo w biedzie, maks 10 sztuk, trochę już nachędożyłem :d

zajcev_28 - Pon 08 Cze, 2015

swego czasu w radiowozach spotykane były dwa alkomaty, standardowe pytanie: Jak tam Panie kierowco, było co pite wczoraj? Jak trafił się szczery, który powiedział, że coś tam wypił wieczór, to leciał alkomat na którym zawsze coś wychodziło ;)
Anonymous - Wto 09 Cze, 2015

Własnie sprzedałem Mieczysława,miałem z 15 aut i zadnego nie załowałem tak jak tego.Normalnie smutno mi,to zajebisty fur był,i chyba nie chciał mnie opuszczac bo na koniec wysrał uszczelke pod głowicą.
was79 - Wto 09 Cze, 2015

Osz ty niedobry!
btw. sl500 o którym była tutaj dyskusja także odjechał.

Anonymous - Wto 09 Cze, 2015

Wredny chuj ze mnie,jakby przyjaciela sprzedał ale sie odkuje to sobie coupe kupie
was79 - Wto 09 Cze, 2015

To jest słuszna droga :jupi:
Janusz - Śro 10 Cze, 2015

was79 napisał/a:
Zarejestrowaliście, że allegro ciepło nową cebulę. Tym razem bardziej opłacalne -20 zł przy zakupach za 100 zł. Kody nabija się na orlenie albo w biedzie, maks 10 sztuk, trochę już nachędożyłem :d

w sensie tankuje na orlenie/ robię zakupy w biedzie i pokazuje telefon żeby mi kod wstukali ?? bo ja nie mam żadnych kuponów tylko muszę wbić kod.

was79 - Śro 10 Cze, 2015

kupon z kodem, który generuje kolejny kod :D
Kamill - Śro 10 Cze, 2015

A kod nie jest na paragonie?
was79 - Śro 10 Cze, 2015

Kod wstępny, bo właściwy zależy od tego, gdzie chcesz go wykorzystać (jest m.in. C&A, telepizza, allegro i jakieś tam inne).
Anonymous - Śro 10 Cze, 2015

nic nie kumam.jakie kody jaka cebula ile na tym mozna zarobic?
was79 - Śro 10 Cze, 2015

na order, trzeba zasłużyć:

a na serio:
http://www.nagrody.visa.pl/#JakToDziala