michool_vt - Śro 10 Cze, 2015 patrze od 10 minut na rachunek z biedry i ni ciula nie widze tego cebulowego kodumichool_vt - Śro 10 Cze, 2015 odkryłem dlaczego nie mam kodu
mam mastercard Kamill - Śro 10 Cze, 2015 was79 - Śro 10 Cze, 2015 Cartoon - Czw 11 Cze, 2015
michool_vt napisał/a:
odkryłem dlaczego nie mam kodu
mam mastercard
miałem to samo Pani przy kasie mi mówi, że przy płatności kartą będzie kod - długo szukałem go na rachunku kaziu1985pn - Czw 11 Cze, 2015 jupi zatankuje paliwo droższe o 25gr o 10gr taniej Jakarti - Czw 11 Cze, 2015 fajne zdjecia
kosmodrom bajkonur
Ma ktoś konto w plusbanku? Loko - Nie 14 Cze, 2015 No i już się potwierdza to o czym pisałem, ze nowe przepisy będą patologicznie stosowane.
Wczoraj po 22 policja mierzyła na dwupasmówce, gdzie jest ograniczenie do 50 km/h. Doskonałe miejsce na poprawę bezpieczeństwa, czy tylko nabijanie statystyki zabranych prawek?
Mierzenie prędkości w środku nocy w mieście na drodze, gdzie każde przejście ma światła. Tego jeszcze nie widziałem do tej pory siema - Wto 16 Cze, 2015 Oddaję swojego GAZa do regeneracji. Czym najlepiej wysłać paczkę do Wielkiej Brytanii?
I od razu pytanie, czy jest możliwość bym zamówił i opłacił im z Polski kuriera, który odbierze później paczkę w Wielkiej Brytanii?PiTT - Wto 16 Cze, 2015 Furgonetka.pl
korzystalem kilka razy, od razu widzisz koszt przesylki, kurier odbiera od Ciebie z domu albo pracy
nie wiem tylko jak z przesylka zwrotnasiema - Wto 16 Cze, 2015
PiTT napisał/a:
Furgonetka.pl
korzystalem kilka razy, od razu widzisz koszt przesylki, kurier odbiera od Ciebie z domu albo pracy
nie wiem tylko jak z przesylka zwrotna
Dzięki. Zamówione przez nich. Najtańsi ze wszystkich, których sprawdzałem i jako jedyni ogarniają odbiór z każdego miejsca w UK.Bad-i - Śro 17 Cze, 2015 Panowie mam pytanie:
Obecnie za przekroczenie o 50 w zabudowanym oddajemy prawko, a jak to jest na autostradzie i w terenie nie zabudowanym? Czy jak mnie strzela 200 na autostradzie to tez jest bye bye?Cartoon - Śro 17 Cze, 2015 Nie, tylko w terenie zabudowanym.