Niemy - Śro 24 Cze, 2015 ja tym nie jeżdżę, ale pali za stówkę od czasu do czasu, czasem za pięćdziesiąt Michał - Śro 24 Cze, 2015 Pytanie do warsiawiaków
Szukam szpenia który odmaluje mi mieszkanie.
Znacie kogoś do polecenia ?Kenet - Śro 24 Cze, 2015 Zadzwoń do mojego brata, on tam ma jakieś ekipy znajome w tym Warbudzie.Rasputin - Śro 24 Cze, 2015 Ile płacisz? Michał - Śro 24 Cze, 2015 Kenczi !! właśnie , ty to masz łeb panie.
Wujek !! z toba to ja wiem jaka robota by była "bla bla bla bla " i dwa dni by minęły Rasputin - Śro 24 Cze, 2015 A będziesz jeszcze chciał pogadać Bonczek - Czw 25 Cze, 2015 Kup flachę i robimy ... kamil - Czw 25 Cze, 2015 Pytanie Eksperckie. Sprzedałem OTB i ubezpieczenie OC było do 27.02.2016. Więc w gratisie kolo dostał prawie 9 mcy OC. Czy ja muszę zgłaszać ten fakt do Liberty Direct , że sprzedałem fure i nowe OC przechodzi z samochodem ?Kamill - Czw 25 Cze, 2015 Dobrze jak byś zgłosił że sprzedałeś to nie będą przysyłać Ci przedłużenia za 9msc. Kasy z tego nie odzyskasz, ubezpieczenie dostał w gratisie.kamil - Czw 25 Cze, 2015 to może ich poinformuje jak bede rejestrował/ubezpieczał kolejną furęwas79 - Czw 25 Cze, 2015 Koniecznie zgłoś sprzedaż, jak kolo coś nawywija będziesz miał spokój. Jak będzie jeździł na Twojej polisie, to nie dostaniesz zwrotu.Kamill - Czw 25 Cze, 2015
kamil napisał/a:
to może ich poinformuje jak bede rejestrował/ubezpieczał kolejną furę
Mailem wyslij skan unowy. Często na stronie ubezpieczyciela jest gotowy formularz do wypełnienia i wysłania.Jakarti - Czw 25 Cze, 2015
Cytat:
Mailem wyslij skan unowy. Często na stronie ubezpieczyciela jest gotowy formularz do wypełnienia i wysłania.
dokladnie
wystatrczy przesłanie skanu umowy sprzedażykamil - Czw 25 Cze, 2015 dobra, wysłałemFranek - Czw 25 Cze, 2015 Co teraz będzie?