To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Czw 25 Cze, 2015

BMW E39
Franek - Czw 25 Cze, 2015

:jupi:
Fajne auto. Niby beke z bety wszyscy toczą, a to bardzo fajna fura.

Kamill - Czw 25 Cze, 2015

Anonymous - Czw 25 Cze, 2015

Czy to normalne ze po usunięciu dpf-a auto zaczeło ciut więcej palić?fura legacy diesel
Bonczek - Czw 25 Cze, 2015

Nienormalne :rotfl: ciut więcej to ile?
Anonymous - Pią 26 Cze, 2015

0.5-0.7
kamil - Pią 26 Cze, 2015

hehe, wczoraj przyjechał do mnie kolo co kupił ode mnie Subaru. Już myślałem, ze będzie avanti, ze coś mu nie działa, że zwrot kasy, a ten podziękował za furę i dał dodatkowo w prezencie voucher na żarcie do restauracji.
Mucha - Pią 26 Cze, 2015

rabarbar napisał/a:
0.5-0.7

może jechałeś pod wiatr

siema - Pią 26 Cze, 2015

kamil napisał/a:
hehe, wczoraj przyjechał do mnie kolo co kupił ode mnie Subaru. Już myślałem, ze będzie avanti, ze coś mu nie działa, że zwrot kasy, a ten podziękował za furę i dał dodatkowo w prezencie voucher na żarcie do restauracji.

Stara się z Tobą nawiązać dłuższą relację. Będzie dzwonił, że mu coś nie działa w drugim roku po sprzedaży ;)

Cartoon - Pią 26 Cze, 2015

goodwood live

kamil napisał/a:

Do mnie zadzwonił gość który kupił odemnie merca,nawet zastanawiałem sie czy odbierac bo wyglądał na upierdliwa mende i myslałem ze bedzie marudził,a ten ze bardzo chce mi podziekowac i ze fur zajebisty(tak jak ja bym tego nie wiedział).Wkurwił mnie bo jeszcze zadnego auta nie sprzedawałemz takim żalem jak Mieczysława,a ten bedzie mi przypominał jak to fajne auto.Vouchera nie dostałem ale wiadomo Wrocek to prowincja ,moze sie z czasem nauczą

Kamill - Pią 26 Cze, 2015

Mucha napisał/a:
rabarbar napisał/a:
0.5-0.7

może jechałeś pod wiatr

Mi merc spalił prawie litr więcej w gorący dzień wtedy jak do Wrocka jechałem (31st) niż kilka dni później wracałem tą samą trasę jak było 19st, bo klima prawie w ogóle nie miała obciążenia.

Mozliwe,zobaczymy spalanie z dłuzszego okresu,napewno po usunieciu dpf-a lepiej jedzie,ciekawe co na to powie słynne subarowe sprzęgło :lol2:
PiTT - Pią 26 Cze, 2015

Kamill napisał/a:

gosc tam mowi w filmie "warszawiak jebany" czy mi sie tylko wydaje? :D

Kamill - Pią 26 Cze, 2015

Tak mówi :jupi: