kamil - Czw 25 Cze, 2015 BMW E39Franek - Czw 25 Cze, 2015
Fajne auto. Niby beke z bety wszyscy toczą, a to bardzo fajna fura.Kamill - Czw 25 Cze, 2015 Anonymous - Czw 25 Cze, 2015 Czy to normalne ze po usunięciu dpf-a auto zaczeło ciut więcej palić?fura legacy dieselBonczek - Czw 25 Cze, 2015 Nienormalne ciut więcej to ile?Anonymous - Pią 26 Cze, 2015 0.5-0.7kamil - Pią 26 Cze, 2015 hehe, wczoraj przyjechał do mnie kolo co kupił ode mnie Subaru. Już myślałem, ze będzie avanti, ze coś mu nie działa, że zwrot kasy, a ten podziękował za furę i dał dodatkowo w prezencie voucher na żarcie do restauracji.Mucha - Pią 26 Cze, 2015
rabarbar napisał/a:
0.5-0.7
może jechałeś pod wiatrsiema - Pią 26 Cze, 2015
kamil napisał/a:
hehe, wczoraj przyjechał do mnie kolo co kupił ode mnie Subaru. Już myślałem, ze będzie avanti, ze coś mu nie działa, że zwrot kasy, a ten podziękował za furę i dał dodatkowo w prezencie voucher na żarcie do restauracji.
Stara się z Tobą nawiązać dłuższą relację. Będzie dzwonił, że mu coś nie działa w drugim roku po sprzedaży Cartoon - Pią 26 Cze, 2015 goodwood live
Anonymous - Pią 26 Cze, 2015
kamil napisał/a:
hehe, wczoraj przyjechał do mnie kolo co kupił ode mnie Subaru. Już myślałem, ze będzie avanti, ze coś mu nie działa, że zwrot kasy, a ten podziękował za furę i dał dodatkowo w prezencie voucher na żarcie do restauracji.
Do mnie zadzwonił gość który kupił odemnie merca,nawet zastanawiałem sie czy odbierac bo wyglądał na upierdliwa mende i myslałem ze bedzie marudził,a ten ze bardzo chce mi podziekowac i ze fur zajebisty(tak jak ja bym tego nie wiedział).Wkurwił mnie bo jeszcze zadnego auta nie sprzedawałemz takim żalem jak Mieczysława,a ten bedzie mi przypominał jak to fajne auto.Vouchera nie dostałem ale wiadomo Wrocek to prowincja ,moze sie z czasem naucząKamill - Pią 26 Cze, 2015
Mucha napisał/a:
rabarbar napisał/a:
0.5-0.7
może jechałeś pod wiatr
Mi merc spalił prawie litr więcej w gorący dzień wtedy jak do Wrocka jechałem (31st) niż kilka dni później wracałem tą samą trasę jak było 19st, bo klima prawie w ogóle nie miała obciążenia.Anonymous - Pią 26 Cze, 2015 Mozliwe,zobaczymy spalanie z dłuzszego okresu,napewno po usunieciu dpf-a lepiej jedzie,ciekawe co na to powie słynne subarowe sprzęgło PiTT - Pią 26 Cze, 2015
Kamill napisał/a:
gosc tam mowi w filmie "warszawiak jebany" czy mi sie tylko wydaje? Kamill - Pią 26 Cze, 2015 Tak mówi