To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

qbus - Pią 27 Lut, 2015

a po co odbierac sobie radosc z zycia? ;)
rasta - Pią 27 Lut, 2015

Co zrobic, robię przemyślane zakupy. Choć zdarzają się wpadki, np. Laptopów HP z serii Pawilon kompletnie nie polecam, mam dwa w domu i ten Samsung przy nich to jak porownywać Tico do Evo.

BTW, parę rzeczy w Morsie mnie wkurwia ale nad tym właśnie pracuje :rotfl:

rasta - Pią 27 Lut, 2015

Michał, sam masz ode mnie zajebista obudowę do kompa ;D
Sporo też kupuje od Pitta, a to samo przez się oznacza, że są rzeczy zajebiste :rotfl:

Wracając do tematu telefonów obecnie mam S5, jako, że Pitt też takiego ma i jawnie na forum napisał że jest to dobry telefon to też napiszę, że to dobry telefon :]

Michał - Pią 27 Lut, 2015

obudowa dobra ! ale dwa minusy mi wyszły
1. mało miejsca na zatoki na dyski (na razie 4xhdd, 2xssd )
2. nie moge wodnego zainstalować ( górna scianka za wysoko )

wiec nie jest idealna :D

rasta - Pią 27 Lut, 2015

Mam zwracać kasę? :rotfl:
Michał - Pią 27 Lut, 2015

zdecydowanie ma wiecej plusów niż te dwa minusy :)
PiTT - Pią 27 Lut, 2015

potwierdzam, S5 to chyba najlepszy tel. na androidzie
nic nie muli, bardzo intuicyjny i ogolnie bardzo dobrze sie go uzywa
co prawda nadal do szybkich dzialan czyli zadzwonienia, albo napisania maila lub smsa wole iphona

Konrad - Pią 27 Lut, 2015

Robił ktoś z Was ostatnio jakieś rozeznanie w abonamentach/sieciach? No limit + internet min 750mb? Która sieć wypada przyzwoicie? Pytam jako krakowski centuś ;D :rotfl: :rotfl:

Z tego co widzę, chyba najlepiej wypada Virgin, 29zł nolimit rozmowy/smsy/2gb internetu. Tylko za mmsy się dopłaca, co jest lekko słabe :rotfl:

Mrozu - Pią 27 Lut, 2015

W play masz nielimitowane rozmowy sms MMS i 1gb netu za 40, dodatkowe 1gb 10pln
Siadly - Sob 28 Lut, 2015

Nielimitowane rozmowy, sms, net do 2gb za 39 w nju. Bez umowy (z miesięcznym wypowiedzeniem).
Anonymous - Sob 28 Lut, 2015

Przeszedłem do play z rodziną,oferta dobra-110zł z 3 telefony+karta do tableta,nielimitowane rozmowy na kom i sms-y,25 giga netu do podziału na wszystkich,do tego pierwsze 6miesięcy za darmo (umowa na 2lata) ale ciagle mam problemy z zasięgiem,a czasem nawet gdy mam zasięg to nie mozna sie do mnie dodzwonić
Chloru - Sob 28 Lut, 2015

Mam ten sam pakiet co rabarbar. Tylko mi sprzedali za 115... :rotfl: Z zasięgiem nie mam problemów.
Anonymous - Sob 28 Lut, 2015

mi tez chcieli za tyle ale ostatecznie wyrwałem rabat 5 zeta :D
moze problemy z zasiegiem dotycza tylko prowincji,w stolnicy nie moga sobie pozwolic na takie wpadki

Konrad - Sob 28 Lut, 2015

Teraz mam nolimit rozmowy/smsy/mmsy 750mb za 35zl bez stacjonarnych. Chcialem zejsc w dol z kwota, jezeliby byla taka mozliwosc, nie rozumiem po co mialbym placic wiecej skoro moge płacić za to samo mniej. :rotfl:
Pewnie znowu trzeba bedzie zlozyc wypowiedzenie zeby uslyszec cos sensownego :-)

siema - Sob 28 Lut, 2015

rabarbar, Play ma umowy na roaming chyba ze wszystkimi sieciami. Wybierz sobie operatora z najlepszym zasięgiem i się na sieć Play wcale nie przełączaj (ja mam firmówkę na stałe spiętą z T-mobile, bo na Playu nie dało się żyć).