A swoją drogą lista wyposażenia opcjonalnego jest dużo krótsza niż w B7.
Ja ile razy miałem okazję prowadzić Lex`a to zasypiałem - a już RX jest pod tym kątem mistrzem
EDIT:
A no i 2.0TDI 240KM w serii w końcu pozwala żeby nie kombinować z softem kosmita - Śro 13 Sie, 2014 Ciekawe jak będzie z awaryjnością tego tdi.dzik - Śro 13 Sie, 2014 Ja się pytam gdzie benzyniaki w ofercie polskiej. U niemca na stronie jedynie 1.4
U nich ceny startują od 31kEUR PiTT - Śro 13 Sie, 2014 kurde, to po wirusie pewnie pod 300 kuca wyjdzie
ciekawe ile wyjdzie finalnie taki pasek tdi 240 kuca 4x4 w highlinie... ciekawe czy przekroczy cene a4 quattro
co do beny to gdzies czytalem ze ma byc 1.8 a 1.4 nie bedzie...dzik - Śro 13 Sie, 2014 http://app.volkswagen.de/...nfigurator.html
46kEUR w golasie, opcji trochę jest. Dobre że ACC kosztuje zależnie od predkości, dla 210 900 EUR Marek23 - Śro 13 Sie, 2014 Brat nie przyjmuje do wiadomości,że jedyny auto sportowe to takie z klatką i szuka jako 2 auta jakiegoś e46 3.0,ewentualnie 2.5, coupe.Jakby ktoś coś wiedział,slyszał, będę wdzięczny.Jakarti - Pon 18 Sie, 2014 dwa suzuki swift / dwie suzuki swift
na co szczegolnie zwracac uwagę / czego pilnowac itd
proszę o pomoc i radę
(michool? )
Jakarti najważniejsze to sprawdzić czy to nie śmigało na "elce".
Zależnie od rejonu Polski, to bardzo popularne auto, do tego typu działalności.
Mam kolegę , który ma dwie sztuki na L i ogólnie sobie chwali.
Duże zastrzeżenie ma tylko do trwałości zawieszenia, które bardzo szybko się kończy na naszych drogachJakarti - Pon 18 Sie, 2014 itr 911,
to glupie pytanie.. jak to sprawdzic? itr 911 - Pon 18 Sie, 2014 najprościej, podnieść wykładzinę w miejscu pasażera i w wiadomym miejscu w L powinno być wycięcie na "PEDAŁY"
Często wymieniają samą wykładzinę aby na pierwszy rzut nie było śladu.
Auto takie ma też wbite w dowód że to L, ale cwaniaki mają na to sposób!
Jak auto na sprzedaż to zgłaszają, że zgubi dowód rej, + robią przegląd i dostają czysty dowód Jakarti - Pon 18 Sie, 2014 itr 911,
dziekuje layer - Pon 18 Sie, 2014 Najlepiej sprawdzić datę wydania dowodu rejestracyjnego (pozycja "I" na czołowej stronie)
Przy pierwszym właścicielu powinna to być data zbliżona z czasem I rejestracji.
Jeśli było więcej właścicieli, to sprawdzić to samo, ale w karcie pojazdu (tam też jest adnotacja "L").michool_vt - Pon 18 Sie, 2014 te "węgierki" (made in japan miały antene na tyle dachu) które wkleiłeś miewały ponoć jakiś problem ze skrzynią biegów, zgrzytały, haczyły czy coś
i ponoć trochę trzeszczy wnętrze, przejedź się 150 i wszystko będzie jasne Jakarti - Pon 18 Sie, 2014
Cytat:
i ponoć trochę trzeszczy wnętrze, przejedź się 150 i wszystko będzie jasne
z taka predkoscia nawet moja siostra nie jezdzi - tym bardziej ja!