To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

zajcev_28 - Nie 25 Maj, 2014

Cytat:
"Odszedł wielki Polak do końca gnębiony przez polityczne hieny i pospolite chłystki" – napisał na Twitterze Leszek Miller.

M - Nie 25 Maj, 2014

Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Bardzo wrażliwym przypominam "Zimnego Lecha", "Ląduj dziadu" oraz inne żarty z ofiar katastrofy smoleńskiej na forum - nawet nie chce mi się grzebać w tematach.

Maciek ale nie przypominam sobie zeby ktokolwiek na tym forum napisal ze sie cieszy ze smierci Kaczynskiego!!!

Po pierwsze nie wiem po co miałby sie cieszyć - nie był komunistycznym zbrodniarzem, po drugie dla wielu osób było to bardzo zabawne co się stało i także na forum co było niesamowicie żenujące.
Możesz mnie rozumieć lub nie - Jaruzelski historycznie jest po prostu zbrodniarzem i w związku z tym nie należy mu się żaden szacunek, ma bezpośrednio setki osób na sumieniu, zdradził Polskę, wydawał AK'owców, wysługiwał się obcemu reżimowi.
Naprawdę strasznie mi przykro że ja to muszę tutaj wyjaśniać podczas gdy jest tyle osób dobrze wykształconych i światłych na forum.

zajcev_28 - Nie 25 Maj, 2014

M napisał/a:

Możesz mnie rozumieć lub nie - Jaruzelski historycznie jest po prostu zbrodniarzem i w związku z tym nie należy mu się żaden szacunek, ma bezpośrednio setki osób na sumieniu, zdradził Polskę, wydawał AK'owców, wysługiwał się obcemu reżimowi.
Naprawdę strasznie mi przykro że ja to muszę tutaj wyjaśniać podczas gdy jest tyle osób dobrze wykształconych i światłych na forum.

Od lat trwa spór o to, jak widzisz dla niektórych jest to "wielki Polak", nie zdziwię się jak pojawią się głosy, że powinien spocząć na Wawelu

M - Nie 25 Maj, 2014

anjas napisał/a:
M napisał/a:
Bardzo wrażliwym przypominam "Zimnego Lecha", "Ląduj dziadu" oraz inne żarty z ofiar katastrofy smoleńskiej na forum - nawet nie chce mi się grzebać w tematach.

To może się przełam i pogrzeb. Nie sądzę, żeby któryś z "wrażliwych" upowszechniał takie żarty i już na pewno nie cieszył się z ich śmierci.

Może sam pogrzeb Andrzeju - pamięć bywa krótka.

PiTT - Nie 25 Maj, 2014

Macku idz na piwko z Gregiem, on co prawda zrobil falstart kilka dni temu, ale nie omieszkal wrzucic na fejsunia tekstu tylu "jednego chwasta mniej" czy jakos tak...
PiTT - Nie 25 Maj, 2014

a nawiazanie do zimnego leszka jakby nierownomierne
czy ktos w dniu jego smierci pisal "a dobrze mu tak"?
nie bo tego typu "niesmaczne" zarty powstaja po jakims czasie
i zapewnie tu tez powstana, ale szacun ze potrafisz swietowac jeszcze jak zwolki cieple :/

M - Nie 25 Maj, 2014

Polecam wszystkim dyskusję z rodzinami ofiar komunizmu i Jaruzelskiego i powymądrzać się przed nimi.
Z mojej strony EOT

Bad-i - Nie 25 Maj, 2014

M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:

Maciek ale nie przypominam sobie zeby ktokolwiek na tym forum napisal ze sie cieszy ze smierci Kaczynskiego!!!

Po pierwsze nie wiem po co miałby sie cieszyć - nie był komunistycznym zbrodniarzem, po drugie dla wielu osób było to bardzo zabawne co się stało i także na forum co było niesamowicie żenujące.

Maciek ale dla mnie nie ma znaczenia kim On był i co zrobil.
Z niczyjej smierci nie byl bym w stanie sie cieszyc.

PiTT - Nie 25 Maj, 2014

chcialem cos napisac o zasadzie dobrego wychowania, ale po co...
M - Nie 25 Maj, 2014

Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:

Maciek ale dla mnie nie ma znaczenia kim On był i co zrobil.
Z niczyjej smierci nie byl bym w stanie sie cieszyc.

Rozumiem o co Ci chodzi i w normalnym przypadku bym się zgodził aby pochylić się nad człowiekem, ale tu sytuacja jest zupełnie inna a też sądzę że powinno mieć dla Ciebie znaczenie kim był i co robił.
To jest już każdego sprawa, ja to tak widzę.

M - Nie 25 Maj, 2014

Same dobre wiadomości KNP ^D^
Anonymous - Nie 25 Maj, 2014

i palikmioty nie weszły :jupi:
kamil - Pon 26 Maj, 2014

był bardzo kontrowersyjną postacią, podzieli Polaków na pół. Ciężko tu prowadzić dyskusje która niczego nie rozwiąże. Jeżeli żadne inne argumenty nie trafiają to chociaż jeden. Był prezydentem kraju i chociaż taki szacunek mu się należy....

Znerwicowane gimby oddały głos...Kurde zaczynam się martwić jak Francja, Dania, UK, Grecja wybrały tak skrajnych przedstawicieli do Europarlamentu co się dalej stanie gdzie jedna 1/3 głosów należy do jakiś skrajności. W sytuacji jakiegoś kryzysu europejskiego potrzeba szybkich, jednolitych działań ze strony parlamentu żeby zaradzić problemom, a teraz będzie wszystko opóźniane, bombardowane, wstrzymywane...Może nie macie takiej wyobraźni jak to może się przełożyć na Polskę, Europe. Nie chciałbym żeby ktokolwiek się o tym przekonywał...Ja osobiście jestem załamany frekwencją, ona położyła te wybory.

M - Pon 26 Maj, 2014

Idzie nowe Kamilu, mówiłem Ci kilka dni temu.
Nie ma się czego bać, będzie dobrze :>

GeKo - Pon 26 Maj, 2014

Kamil mnie nie dziwią te wyniki w przekroju europy.
Wszystko było fajnie póki hajs się zgadzał.
Nadszedł kryzys, ludzie zaczęli tracić pracę a imigranci dalej się zjeżdżali pogaraszając dodatkowo warunki pracy. Dlatego zyskują nacjonalistyczne partie.