Kamill - Pon 06 Lip, 2015 siema - Pon 06 Lip, 2015 Widać, że warto inwestować w dobre kamerki, bo tutaj ciężko dopatrzeć się numerów rejestracyjnych.Kamill - Pon 06 Lip, 2015 Niby jakoś się udało, ale ja nie bylem w stanie odczytac na filmie. Jak by szyba była czysta to by pewnie było łatwiej. http://x3.cdn03.imgwykop....S83w3UHQHnN.jpgsiema - Pon 06 Lip, 2015
CSI Wykop
Niby rejestrację widać, ale coś jest nie tak- baza danych OC nic nie wie o takim numerze rejestracyjnym. Może jednak ktoś źle odczytał te tablice?
Tak czy inaczej widać, że słaba kamerka to wyrzucenie pieniędzy.arssss - Pon 06 Lip, 2015 Skoro nie ma w bazie to może to być policja. Tajniackich radiowozów nie ma w bazie. Albo inne służby.budzik - Wto 07 Lip, 2015 Nie wszystkie auta jeszcze są w bazie OC Bonczek - Czw 09 Lip, 2015 Panowie nie bedzie ktos kupował w najbliższym czasie laptopa bez faktury albo ma ktos dobrego ziomka w sklepie z Apple? was79 - Pią 10 Lip, 2015 Mareczek sprzedaje wydzior, może uda się wyszarpać autograf http://allegro.pl/octavia...5497279954.htmlKamill - Pią 10 Lip, 2015
Wysłałem znajomemu, możliwe że weźmie PiTT - Sob 11 Lip, 2015 jak myslicie, zglaszac gdzies takiego idiote ktoremu sie spieszy bardziej niz innym czy nic mu nie zrobia?
Kamill - Sob 11 Lip, 2015 Obejrze jak wroce do domu
Ok?PiTT - Sob 11 Lip, 2015 wolalbym zebys teraz obejrzal i sie wypowiedzial... wiesz nie ma co zwlekać...
was79 - Nie 12 Lip, 2015 Ja bym zgłosił, na stronach milicji są adresy. Teraz mija lajk a boss, a za chwilę dziecko trzaśnie na pasach, bo co mu będzie wchodziło przed maskę.Bonczek - Nie 12 Lip, 2015
was79 napisał/a:
Ja bym zgłosił, na stronach milicji są adresy. Teraz mija lajk a boss, a za chwilę dziecko trzaśnie na pasach, bo co mu będzie wchodziło przed maskę.
+1, dupne miejsce sobie wybrał na taki manewr.PiTT - Nie 12 Lip, 2015 tak zrobie, odpuscilbym za to ze cwaniakuje i wbija sie kilka tylko o kilka aut
nie odpuszcze wylaczenie ze wzgledu na ostatni manerw i zapierdalanie pod prad na przejsciu dla pieszych... nie trzeba miec duzo rozumu zeby sobie wyobrazic co by bylo jakby tam akurat ktos przechodzil bo samochody praktycznie staly w miejscu
jesli bedzie koniecznosc to pojde zlozyc zeznania a jakbym tego skurwysyna spotkal to przysiegam ze bym mu zajebal w ryj