To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Qukie - Pią 17 Lip, 2015

Widać Kamill lubi większe rozmiary :>
Kamill - Pią 17 Lip, 2015

Z tego co mi wiadomo to Gość lubi duże rozmiary, słyszałem o nim to i owo ;)
Jakarti - Pią 17 Lip, 2015

tak, wiem, you.

Michał - Pią 17 Lip, 2015

Kamill napisał/a:

HELLL YEAH !!

Bonczek - Pią 17 Lip, 2015

Michał napisał/a:
Kamill napisał/a:

Obrazek
HELLL YEAH !!

Ooo tak czarnuchu!

PieQt - Pią 17 Lip, 2015

Bonczek napisał/a:
Kenet podobne spostrzeżenia mieliśmy ostatnio po całodziennym szkoleniu z bezpiecznej jazdy w szkole jazdy Renault. Żadna - ani jedna - nawet troche nie ogarniała co sie dzieje z samochodem na autodromie. Po miescie kobity najszybsze i zero projektowania jazdy.

A co Ty masz wspolnego ze szkola jazdy renault?

Bonczek - Pią 17 Lip, 2015

Zależy o co pytasz.
EmerytRs2 - Sob 18 Lip, 2015

o prawdę pyta :d
PiTT - Sob 18 Lip, 2015

o jasny chooj xD
2:30
ale inne tez solidne

PiTT - Sob 18 Lip, 2015

taka ciekawostka
https://www.facebook.com/...?type=2&theater
generalnie zycze mu twardego drzewa... oby nie innego auta bo szkoda ludzi, wali mnie czy to bugus, frogus czy srogus... slabe to jest w chooj a jeszcze slabsze sa komentarze ziomali ktorzy go "podziwiaja" i atakuja wszystkich z negatywnymi komentarzami...
ja wiem ze kolejne filmiki to jego nasladowcy tylko zastanawia mnie fakt ze nikt nie moze dobrac sie towarzystwu do dupy...
:>

Bonczek - Sob 18 Lip, 2015

Smutna rzeczywistość jest taka ze 99% ludzi uplajacych auta na miedziance tak dojeżdża na treningi.
Rasputin - Sob 18 Lip, 2015

Ale to nie on jeździ. On sie pilnuje teraz i ma kierowcę. Zreszta wiedza co ma byc na filmiku by im mogli naskoczyć. Oczywiście nie popieram tego typu jazdy ale im wieksze sie robi halo o nim tym pewnie on bardziej sie nakreca na takie filmiki.
Anonymous - Sob 18 Lip, 2015

PiTT napisał/a:
taka ciekawostka
generalnie zycze mu twardego drzewa... oby nie innego auta bo szkoda ludzi, wali mnie czy to bugus, frogus czy srogus... slabe to jest w chooj a jeszcze slabsze sa komentarze ziomali ktorzy go "podziwiaja" i atakuja wszystkich z negatywnymi komentarzami...
ja wiem ze kolejne filmiki to jego nasladowcy tylko zastanawia mnie fakt ze nikt nie moze dobrac sie towarzystwu do dupy...

+1
widze Bonku ze Tobie sie podobaja takie filmiki

PiTT - Sob 18 Lip, 2015

pomijam to ze ktos tam w bialej m3 czy innym aucie przekracza predkosc... od tego sa te auta :)
ale jak widze ze celowo ktos wali na czerwonym albo przy grubej predkosci na luku wali pasem pod prad to mnie krew zalewa i pytam sie gdzie sa kurwa rodzice tych debili :D
inna kwestia jest to ze watpie aby taki debil zarobil wlasna praca na takie auto... tzw. bezstresowe wychowanie
byc moze generalizuje, ale nie wyobrazam sobie aby czlowiek z trocinami pod deklem mogl dojsc do czegos w zyciu wlasna praca...
a bajki o biznesach lub dobrych inwestycjach na gieldzie moga sobie centralnie wsadzac w dupe... finalnie i tak piniadz pochodzi od dziadkow albo mame i tate a bajki sa na potrzeby znajomych zeby nie mieli ich za totalnych partaczy zyciowych... nie dziwne wiec ze jakos musza sie dowartosciowac czego przyklady widac na zalaczonych filmikach :lol2:

ps. wkurzaja mnie tez dziennikarskie hieny ktore podlapuja kazdy temat zeby tylko zwiekszyc czytelnosc/ogladalnosc... tak jak bylo z filmem z clio ktore "ledwo opanowalo" :D
i jak tu mozna stawiac na rowni "piractwo" jednego i drugiego...

Bonczek - Sob 18 Lip, 2015

rabarbar napisał/a:
PiTT napisał/a:
taka ciekawostka

+1
widze Bonku ze Tobie sie podobaja takie filmiki

Po czym wnosisz? :)