Qukie - Pią 17 Lip, 2015 Widać Kamill lubi większe rozmiary Kamill - Pią 17 Lip, 2015 Z tego co mi wiadomo to Gość lubi duże rozmiary, słyszałem o nim to i owo Jakarti - Pią 17 Lip, 2015
tak, wiem, you.Michał - Pią 17 Lip, 2015
Kamill napisał/a:
Z tego co mi wiadomo to Gość lubi duże rozmiary, słyszałem o nim to i owo
HELLL YEAH !!Bonczek - Pią 17 Lip, 2015
Michał napisał/a:
Kamill napisał/a:
Z tego co mi wiadomo to Gość lubi duże rozmiary, słyszałem o nim to i owo
Kenet podobne spostrzeżenia mieliśmy ostatnio po całodziennym szkoleniu z bezpiecznej jazdy w szkole jazdy Renault. Żadna - ani jedna - nawet troche nie ogarniała co sie dzieje z samochodem na autodromie. Po miescie kobity najszybsze i zero projektowania jazdy.
A co Ty masz wspolnego ze szkola jazdy renault?Bonczek - Pią 17 Lip, 2015 Zależy o co pytasz.EmerytRs2 - Sob 18 Lip, 2015 o prawdę pyta PiTT - Sob 18 Lip, 2015 o jasny chooj
2:30
ale inne tez solidne
PiTT - Sob 18 Lip, 2015 taka ciekawostka
https://www.facebook.com/...?type=2&theater
generalnie zycze mu twardego drzewa... oby nie innego auta bo szkoda ludzi, wali mnie czy to bugus, frogus czy srogus... slabe to jest w chooj a jeszcze slabsze sa komentarze ziomali ktorzy go "podziwiaja" i atakuja wszystkich z negatywnymi komentarzami...
ja wiem ze kolejne filmiki to jego nasladowcy tylko zastanawia mnie fakt ze nikt nie moze dobrac sie towarzystwu do dupy...
Bonczek - Sob 18 Lip, 2015 Smutna rzeczywistość jest taka ze 99% ludzi uplajacych auta na miedziance tak dojeżdża na treningi.Rasputin - Sob 18 Lip, 2015 Ale to nie on jeździ. On sie pilnuje teraz i ma kierowcę. Zreszta wiedza co ma byc na filmiku by im mogli naskoczyć. Oczywiście nie popieram tego typu jazdy ale im wieksze sie robi halo o nim tym pewnie on bardziej sie nakreca na takie filmiki.Anonymous - Sob 18 Lip, 2015
PiTT napisał/a:
taka ciekawostka
generalnie zycze mu twardego drzewa... oby nie innego auta bo szkoda ludzi, wali mnie czy to bugus, frogus czy srogus... slabe to jest w chooj a jeszcze slabsze sa komentarze ziomali ktorzy go "podziwiaja" i atakuja wszystkich z negatywnymi komentarzami...
ja wiem ze kolejne filmiki to jego nasladowcy tylko zastanawia mnie fakt ze nikt nie moze dobrac sie towarzystwu do dupy...
+1
widze Bonku ze Tobie sie podobaja takie filmikiPiTT - Sob 18 Lip, 2015 pomijam to ze ktos tam w bialej m3 czy innym aucie przekracza predkosc... od tego sa te auta
ale jak widze ze celowo ktos wali na czerwonym albo przy grubej predkosci na luku wali pasem pod prad to mnie krew zalewa i pytam sie gdzie sa kurwa rodzice tych debili
inna kwestia jest to ze watpie aby taki debil zarobil wlasna praca na takie auto... tzw. bezstresowe wychowanie
byc moze generalizuje, ale nie wyobrazam sobie aby czlowiek z trocinami pod deklem mogl dojsc do czegos w zyciu wlasna praca...
a bajki o biznesach lub dobrych inwestycjach na gieldzie moga sobie centralnie wsadzac w dupe... finalnie i tak piniadz pochodzi od dziadkow albo mame i tate a bajki sa na potrzeby znajomych zeby nie mieli ich za totalnych partaczy zyciowych... nie dziwne wiec ze jakos musza sie dowartosciowac czego przyklady widac na zalaczonych filmikach
ps. wkurzaja mnie tez dziennikarskie hieny ktore podlapuja kazdy temat zeby tylko zwiekszyc czytelnosc/ogladalnosc... tak jak bylo z filmem z clio ktore "ledwo opanowalo"
i jak tu mozna stawiac na rowni "piractwo" jednego i drugiego...Bonczek - Sob 18 Lip, 2015
rabarbar napisał/a:
PiTT napisał/a:
taka ciekawostka
+1
widze Bonku ze Tobie sie podobaja takie filmiki