Kamill - Sob 18 Lip, 2015 Dzisiaj na A2 jadąc prawym pasem usłyszałem jakiś ryk po prawej stronie. Aż podskoczyłem na fotelu. A to jakiś głąb w A5 lub A7 lecąc tak ze 200 wyprzedził mnie z prawej bo na lewym coś leciało a chyba nie chciało mu się hamować ...., pozniej slalm - lewy prawy, tira poboczem i tyle go widziałem..Bonczek - Nie 19 Lip, 2015 Poboczem Cie łyknął przy 2 pakach? Anonymous - Nie 19 Lip, 2015
Bonczek napisał/a:
rabarbar napisał/a:
PiTT napisał/a:
taka ciekawostka
https://www.facebook.com/...?type=2&theater
generalnie zycze mu twardego drzewa... oby nie innego auta bo szkoda ludzi, wali mnie czy to bugus, frogus czy srogus... slabe to jest w chooj a jeszcze slabsze sa komentarze ziomali ktorzy go "podziwiaja" i atakuja wszystkich z negatywnymi komentarzami...
ja wiem ze kolejne filmiki to jego nasladowcy tylko zastanawia mnie fakt ze nikt nie moze dobrac sie towarzystwu do dupy...
+1
widze Bonku ze Tobie sie podobaja takie filmiki
Po czym wnosisz?
po lajkuBonczek - Nie 19 Lip, 2015 Wole Kanjo ale bogus ujdzie jak na polskie warunki
Ja sie tam zawsze staram trzymać na swoim pasie.Kamill - Nie 19 Lip, 2015
Bonczek napisał/a:
Poboczem Cie łyknął przy 2 pakach?
Podobno w tym sezonie audi to nowe bmw. A ryknęły opony jak najechał na te białe pasy.Barejka - Nie 19 Lip, 2015 Kamill, za wolno jechales widocznie PiTT - Nie 19 Lip, 2015 byl taki cwaniaczek w m5 e34, bułgar albo rumun, po miescie latal bokami i ogolnie dawal dobre przedstawienie wszystkim znajomym... no wlasnie... juz nie lata Bonczek - Nie 19 Lip, 2015
PiTT napisał/a:
byl taki cwaniaczek w m5 e34, bułgar albo rumun, po miescie latal bokami i ogolnie dawal dobre przedstawienie wszystkim znajomym... no wlasnie... juz nie lata
Dobrze ze nikomu nic nie zrobił tylko sam wydzwonił.
Tylko nie porównujmy jego wyczynów do Bogusia a e34 M5 do e92 M3. Ten jego samochod latał po szosie jak stara ku*wa.
Dobrze ze ludzie którzy tak jeżdżą nie wrzucają filmików do sieci bo byście osiwieli.Kamill - Nie 19 Lip, 2015
Barejka napisał/a:
Kamill, za wolno jechales widocznie
Co racja to racja. Trochę się wlokłem
Barejka - Nie 19 Lip, 2015 PiTT, nie on wydzwonil tylko jakis tam jego ziomek posłał go do piachuPiTT - Nie 19 Lip, 2015
Barejka napisał/a:
PiTT, nie on wydzwonil tylko jakis tam jego ziomek posłał go do piachu
karmaPiTT - Nie 19 Lip, 2015
Bonczek napisał/a:
PiTT napisał/a:
byl taki cwaniaczek w m5 e34, bułgar albo rumun, po miescie latal bokami i ogolnie dawal dobre przedstawienie wszystkim znajomym... no wlasnie... juz nie lata
Dobrze ze ludzie którzy tak jeżdżą nie wrzucają filmików do sieci bo byście osiwieli.
nie od wczoraj wiemy ze idiotow jest masa... tylko po cholere to wrzucac takie wyczyny do sieci
nikt nie zyje w nieswiadomosci, raczej rece opadaja kto dla niektorych jest teraz autorytetem godnym nasladowania i bicia brawoBonczek - Nie 19 Lip, 2015 Ja tam wole takich idiotów niż odpowiedzialnych ojców w a6/5er którzy po 2 paki wracają droga nr 7 z wakacji i często gęsto nie docierają szcześliwie do celu. Pacjentów takich jak ten Bogus jest promil w stosunku do idiotów i nieogarow którzy poruszają sie po drogach, ale o nich nikt nie mowi bo nie pasuja do wykreowanego obrazu "rajdowca". Zajmowanie sie Bogusiem jako tematem nr 1 mówiąc o bezpieczeństwie na drogach jest jak szukanie tego kto nagrał w "aferze taśmowej" a nie zajmowanie sie tym co zostało powiedziane.Anonymous - Nie 19 Lip, 2015 Dam ci numer telefonu do mojego kumpla którego zona zgineła jakies 10-12 lat temu w Zielonej Górze,taki własnie "bogus" nie ogarnął i wpierdolił sie na chodnik zgarniając kilka osób,laska zgineła na miejscu,sprawa dość głosna była,zadzwonisz do niego i powiesz mu kurwa ze "wolisz takich bogusiów".OK?PiTT - Nie 19 Lip, 2015
Bonczek napisał/a:
Ja tam wole takich idiotów niż odpowiedzialnych ojców w a6/5er którzy po 2 paki wracają droga nr 7 z wakacji i często gęsto nie docierają szcześliwie do celu.
a co tu wolec?
200 paki na autostradzie luz
200 paki na krajowce bez pobocza i wyprzedzanie na 3-ciego to idiotyzm na rowni z nasladowcami bogusia
nie napisalem nigdzie ze zli to tylko tacy co wrzucaja do netu... to jest po prostu skrajny kretynizm zeby sie tym szczycic, ale jedni i drudzy o ktorych wspomniales sa siebie warci