To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Bonczek - Nie 19 Lip, 2015

rabarbar napisał/a:
Dam ci numer telefonu do mojego kumpla którego zona zgineła jakies 10-12 lat temu w Zielonej Górze,taki własnie "bogus" nie ogarnął i wpierdolił sie na chodnik zgarniając kilka osób,laska zgineła na miejscu,sprawa dość głosna była,zadzwonisz do niego i powiesz mu kurwa ze "wolisz takich bogusiów".OK?

Nie trzeba, mojej ś.p. ojca zgarnął zmęczony Pan ktory chyba przecenił swoje możliwości, no ale co kurwa mozna wiedzieć jak sie całe życie jezdzi "przepisowo".

Barejka - Nie 19 Lip, 2015

Bonczek ma racje. Taki wylajtowany pan leci sobie na lajcie a taki bogus jednak jest spiety i skoncentrowany wlasnie nad zapierdalaniem. jest swiadom ze w razie czegos bedzie reagowal, a taki szofer w passaciku co leci 2 paki trzymajac jedna reka fajere nawet nie zdarzy wyjac palca z nosa
Anonymous - Nie 19 Lip, 2015

Bonczek napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Dam ci numer telefonu do mojego kumpla którego zona zgineła jakies 10-12 lat temu w Zielonej Górze,taki własnie "bogus" nie ogarnął i wpierdolił sie na chodnik zgarniając kilka osób,laska zgineła na miejscu,sprawa dość głosna była,zadzwonisz do niego i powiesz mu kurwa ze "wolisz takich bogusiów".OK?

Nie trzeba, mojej ś.p. ojca zgarnął zmęczony Pan ktory chyba przecenił swoje możliwości, no ale co kurwa mozna wiedzieć jak sie całe życie jezdzi "przepisowo".

i dlatego karmisz lajkami bogusiów?

Bonczek - Nie 19 Lip, 2015

Tak, bo np na mnie "rajdy" Bogusia nie zrobiły wrażenia. Ciagle jechał z marginesem - i nikt ze ścigających i rajdujacych oficjalnie tego nie powie ale nie dość ze sami jeżdżą podobnie to tez widza ten margines. A klikam lajki bo typ jest kolejnym ktory pokazuje jak nieudolny jest system w naszym kraju i jak moze oficjalnie pokazywać mu WIELKIEGO FAKA. A do tego typ sie jeszcze wybieli i bedzie koniec końców postacią pozytywna i Ci jego przeciwnicy jeszcze mu przyklasną. I takich ludzi lubię - którzy na durnocie społeczeństwa w zasadzie spontanicznie maja dobra zabawę - tacy jak to Ty nazywasz, cfaniaczki. A swietojebliwi hipokryci rwia włosy z głowy jak to możliwe.

EDIT:
Jak wiekszosc rajdowcow napierdala nielegale, a Civici takie jak Twoj były stroi sie na ulicy po to zeby po ulicy zapierdalaly to jakos nikt wrzawy nie podnosi - to nie jest hipokryzja?

PiTT - Nie 19 Lip, 2015

cisza dzieciaki! :)
to ze kazdy pokryjomu lubi zapierdalac to wiadomo, ale tu chodzi wylacznie o jakies bzdurne przedstawienie rozpowszechniane pozniej w necie zapewne przez dzieciow ktorzy z wypiekami na twarzy sledza kazdy nowy filmik
totalnie tego nie kupuje i nadal twierdze ze tylko idiota moze cos takiego nagrywac i sie tym szczycic

Anonymous - Pon 20 Lip, 2015

Bonczek napisał/a:
Tak, bo np na mnie "rajdy" Bogusia nie zrobiły wrażenia. Ciagle jechał z marginesem - i nikt ze ścigających i rajdujacych oficjalnie tego nie powie ale nie dość ze sami jeżdżą podobnie to tez widza ten margines. A klikam lajki bo typ jest kolejnym ktory pokazuje jak nieudolny jest system w naszym kraju i jak moze oficjalnie pokazywać mu WIELKIEGO FAKA. A do tego typ sie jeszcze wybieli i bedzie koniec końców postacią pozytywna i Ci jego przeciwnicy jeszcze mu przyklasną. I takich ludzi lubię - którzy na durnocie społeczeństwa w zasadzie spontanicznie maja dobra zabawę - tacy jak to Ty nazywasz, cfaniaczki. A swietojebliwi hipokryci rwia włosy z głowy jak to możliwe.

EDIT:
Jak wiekszosc rajdowcow napierdala nielegale, a Civici takie jak Twoj były stroi sie na ulicy po to zeby po ulicy zapierdalaly to jakos nikt wrzawy nie podnosi - to nie jest hipokryzja?

Ciekawe.Czyli bogusie to tacy buntownicy walczacy w rzeczywistości o naprawe istniejacego systemu,takie punki XXI wieku w furach za miliony.Rozumiem ze gdy ktos nagra morderstwo które ujdzie mu płazemi i pokarze bezsilnośc policji równiez bedziesz lajkował.podobnie z kradziezami,wymuszeniami,oszustwami,czy handlarzami samochodów wciskajacymi ludziom porozbijane trupy z przekręconymi licznikami...a nie,tu juz nam kiedys wyjasniłeś ze oni sa niewinni,wini sa ci którzy kupują.
Nikt nie jest święty,ja równiez napierdalam po mieście czy na trasie,ale sa pewne granice których nie przekraczam,nie robie tego w duzym ruchu,w dzień,nie przelatuje na czerwonym.Nie wpierdalam sie przed wszystkich stojacych na światłach,bo to jest dla mnie przejaw wyjątkowego chamstwa i arogancji,własnie taki odpowiednik wpierdalanie sie przed wszystkich w kolejce w sklepie.I to mnie w takich bogusiach najbardziej drażni-chamstwo,arogancja i buta,przekonanie o byciu lepszym od reszty społeczeństwa.

Bonczek - Pon 20 Lip, 2015

rabarbar napisał/a:
Nikt nie jest święty,ja równiez napierdalam po mieście czy na trasie,ale sa pewne granice których nie przekraczam,nie robie tego w duzym ruchu,w dzień,nie przelatuje na czerwonym.Nie wpierdalam sie przed wszystkich stojacych na światłach,bo to jest dla mnie przejaw wyjątkowego chamstwa i arogancji,własnie taki odpowiednik wpierdalanie sie przed wszystkich w kolejce w sklepie.I to mnie w takich bogusiach najbardziej drażni-chamstwo,arogancja i buta,przekonanie o byciu lepszym od reszty społeczeństwa.

Ojej a te granice sam sobie ustalasz? Jaki to jest duży ruch? Dzien trwa u Ciebie w jakichś godzinach czy zgodnie z ustawa o lowiectwie opierasz sie na definicji świtu i zmierzchu? Wpierdalasz sie tylko przed wybranych? To jest hipokryzja - albo jezdzij "od linijki" zgodnie z przepisami albo nie krytykuj innych którzy robią to samo co Ty.

A tej analogi ala M nie będę komentował bo szkoda słów.

Opieram sie na tzw. zdrowym rozsądku,nie wpierdalam sie wogóle a Ty skoro nie wiesz kiedy jest noc i kiedy jest nieduzy ruch to znaczy ze masz zaburzoną percepcje rzeczywistości i powinienes udac sie do lekarza
PiTT - Pon 20 Lip, 2015

dla rozluźnienia :)

rabarbar napisał/a:
Opieram sie na tzw. zdrowym rozsądku,nie wpierdalam sie wogóle a Ty skoro nie wiesz kiedy jest noc i kiedy jest nieduzy ruch to znaczy ze masz zaburzoną percepcje rzeczywistości i powinienes udac sie do lekarza

Ciagle mówisz o względnych kwestiach wiec nie widze sensu kontynuowania :) ja zdrowy rozsądek posiadam, wiec jestem spokojny ;)

A co do tego wracania do tematu liczników - złamałeś kiedys prawo zeby zarobić na życie? :d bo chciałbym wiedzieć czy czepia sie ktos "czysty" czy nie.

Widze ze dalej brniesz w biblijną zasade "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem" ale wiesz to tak nie działa.Tak,zlamałem prawo(z prawnego punktu widzenia ,wykroczenia to były a nie przestepstwa)-ze 2 razy podatkowe pracując na czarno i celne przemycając szlugi do niemiec,pewnie nazwiesz mnie hipokrytą ale jest fundamantalna różnica między kimś kto w celu zapewniania sobie podstawowego bytu niegroznie łamie przepisy,nie krzywdzac przy tym innych ludzi a kimś kto z oszukiwania i krzywdzenia ludzi robi swój sposób na życie,i to bardzo dostatnie życie.
Jesli nadal nie rozumiesz o co chodzi to odpowiedz sobie na jedno pytanie-większośc sedziów popelniła zapewne w zyciu jakies wykroczenie,choćby zaparkowała w niedozwolonym miejscu czy podpierdoliła bułke w dzieciństwie,czy robi ich to hipokrytami i czyni moralnie niezdolnymi do sądzenia innych ludzi?
Mam tez nadzieje ze gdy kiedys zostaniesz okradziony to nie bedziesz zgłaszał sprawy na policje i nie bedziesz miał pretensji do złodzieja bo przeciez według twojej "moralności" złodziej kradnie by zarobic na życie i nie jest to naganne.

Dobra, skończył mi sie znowu urlop, wróciłem do domu, poddaje sie w tej dyskusji, nie mam czasu dalej klepać :) dokończmy przy następnej okazji na żywo bo wtedy jakos z mniejsza napinka sie rozmawia ;)

A co do złodzieja to z tego co pamietam nie pisałem chyba ze kradzież czy tam oszustwo jest czynem nienagannym tylko pisałem ze jestem sobie w stanie wyobrazic czym moze być spowodowana decyzja o takim działaniu.

Na pohybel Bogusiom z M3!

Barejka - Pon 20 Lip, 2015

1.28 w filmiku koles sobie wyporzedza na ciaglej a ten kutas mu wyjezdza autem i nie zamierza wykonac zadnego manewru, chooj ze tamten lamie przepis ale po jaki chooj ten drugi bawi sie w szeryfa :wall:
2.25 banda idiotow prawy caly wolny, jada oczywiscie srodkiem i lewy jak zawsze najbardziej zatloczony :rotfl:

Walle - Wto 21 Lip, 2015

https://www.youtube.com/watch?v=1R6gBvkxQmg

coraz popularniejszy prank

Chociaż nie wiem, jak bym zareagował, jakby mnie taki zaczepił na ulicy :faja:

PiTT - Wto 21 Lip, 2015

to jest opcja dopiero :D

https://www.youtube.com/watch?v=y3Ys5oOFmhk