Kamill - Czw 10 Wrz, 2015 Stary bilstein to to nie jest.kamil - Czw 10 Wrz, 2015 mój na Eibachu i B6 będzie tak kleił Anonymous - Czw 10 Wrz, 2015 ja pierdykam!!Kamill - Czw 10 Wrz, 2015 Następny tez dobry
Kamill - Czw 10 Wrz, 2015 Coraz wiecej takich filmików w sieci z ameryki południowej. Widać że policja się tam nie pierdoli +18
https://www.youtube.com/w...5&v=XjxO9idvhRUMucha - Czw 10 Wrz, 2015 No i w sumie cóż tu mówić... Skoro atakujesz kogoś z bronią znaczy możesz zabić, więc miej z tyłu głowy że Ciebie też mogą zabić...
Kiedyś o tym myślałem w kategoriach procedury wojskowej. Zeby strzelic do czlowieka musisz ileś tam razy krzyknąć, strzelić w powietrze i takie tam, sprawny biegacz zabiłby Cię nożem Jakarti - Czw 10 Wrz, 2015 co do zasady - spoko, niech napierdalaja
niestety latwo o pomylke, rykoszet, cokolwiek..
rownie dobrze mogliby napierdalac jakimis usypiacymi a pozniej kazac kopac rowy cale zycie ale pewnie by sie to nie udalo bo to tylko "napad"
jeszcze na koniec go dobili co widać.. Kamill - Pią 11 Wrz, 2015 Wrocław
was79 - Pią 11 Wrz, 2015 Fajnie wózek puściła i sama sperdoliła do tyłu PiTT - Pią 11 Wrz, 2015 taki odruch, ciezko racjonalnie jej pewnie to wyjasnic jak w ulamku sekundy widzisz lecace na siebie auto was79 - Pią 11 Wrz, 2015 Tak niestety jest, chociaż wciąż mam w pamięci babcię rambo. Serio, szacun dla niej, pomimo innej dynamiki wypadku.
Bonczek - Sob 12 Wrz, 2015 Kuuuurde ale sie pieknie leci do Wroclwia. Ten kawałek w okolicach Łodzi bedą jeszcze jakos ogarniać?kamil - Pon 14 Wrz, 2015 tak, robią obwodnice do A1Kamill - Pon 14 Wrz, 2015 Podobno Janki można już objechać bokiem
https://www.facebook.com/...=message_bubbleBonczek - Pon 14 Wrz, 2015 Da sie - w czwartek leciałem do Kielc wieczorem - od domu do domu poniżej 1:30h, niestety jeszcze nie wszedzie jest obwodnica. W sobotę rano jechałem do Wrocławia a wczoraj wracałem - w jedna strone 2:30h i z powrotem 2:35h wiec jedzie sie juz godnie - jak ogarną ten burdel przy Łodzi to bedzie cudnie.