To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Kamill - Czw 10 Wrz, 2015

Stary bilstein to to nie jest.
kamil - Czw 10 Wrz, 2015

mój na Eibachu i B6 będzie tak kleił :)
Anonymous - Czw 10 Wrz, 2015

ja pierdykam!!

Następny tez dobry

Coraz wiecej takich filmików w sieci z ameryki południowej. Widać że policja się tam nie pierdoli +18
https://www.youtube.com/w...5&v=XjxO9idvhRU

Mucha - Czw 10 Wrz, 2015

No i w sumie cóż tu mówić... Skoro atakujesz kogoś z bronią znaczy możesz zabić, więc miej z tyłu głowy że Ciebie też mogą zabić...

Kiedyś o tym myślałem w kategoriach procedury wojskowej. Zeby strzelic do czlowieka musisz ileś tam razy krzyknąć, strzelić w powietrze i takie tam, sprawny biegacz zabiłby Cię nożem :)

Jakarti - Czw 10 Wrz, 2015

co do zasady - spoko, niech napierdalaja
niestety latwo o pomylke, rykoszet, cokolwiek..

rownie dobrze mogliby napierdalac jakimis usypiacymi a pozniej kazac kopac rowy cale zycie ale pewnie by sie to nie udalo bo to tylko "napad"

jeszcze na koniec go dobili co widać.. :(

Kamill - Pią 11 Wrz, 2015

Wrocław

was79 - Pią 11 Wrz, 2015

Fajnie wózek puściła i sama sperdoliła do tyłu :/
PiTT - Pią 11 Wrz, 2015

taki odruch, ciezko racjonalnie jej pewnie to wyjasnic jak w ulamku sekundy widzisz lecace na siebie auto :/
was79 - Pią 11 Wrz, 2015

Tak niestety jest, chociaż wciąż mam w pamięci babcię rambo. Serio, szacun dla niej, pomimo innej dynamiki wypadku.

Bonczek - Sob 12 Wrz, 2015

Kuuuurde ale sie pieknie leci do Wroclwia. Ten kawałek w okolicach Łodzi bedą jeszcze jakos ogarniać?
kamil - Pon 14 Wrz, 2015

tak, robią obwodnice do A1
Kamill - Pon 14 Wrz, 2015

Podobno Janki można już objechać bokiem
https://www.facebook.com/...=message_bubble

Bonczek - Pon 14 Wrz, 2015

Da sie - w czwartek leciałem do Kielc wieczorem - od domu do domu poniżej 1:30h, niestety jeszcze nie wszedzie jest obwodnica. W sobotę rano jechałem do Wrocławia a wczoraj wracałem - w jedna strone 2:30h i z powrotem 2:35h wiec jedzie sie juz godnie - jak ogarną ten burdel przy Łodzi to bedzie cudnie.