To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

kamil - Pon 14 Wrz, 2015

2,35 to rozumiem że do Łodzi leciałeś ?
Bonczek - Pon 14 Wrz, 2015

Do Wrocławia :] jakby mi paliwa nie brakło byłbym szybciej.
Anonymous - Pon 14 Wrz, 2015

odliczając przejazd przez Łódz,to wyjdzie średnia grubo ponad 150

Dobrze liczysz.
Anonymous - Pon 14 Wrz, 2015

Służbowym?
Jakarti - Pon 14 Wrz, 2015

ja z kolei coraz bardziej doceniam nowe koleje..

podroz pociagiem trwa krocej albo bardzo podobnie do wiekszosci glownych miast (oczywicie z wwy :D ) . komfort podrozy w pindelonie jak i zwyklym icc jest bardzo dobry, mozna spokojnie popracowac, zjesc cos itd. czego w aucie nie zrobie. aspekt bezpieczenstwa tez nieporownywalny.

Kolej spoko ale jak mam targać ze sobą jakieś graty to wybieram auto po przygodach z rowerami w IC :)

Bonczek napisał/a:
po przygodach z rowerami w IC :)

a co sie dzialo?

ja myslalem o podrozy sluzbowej albo zwyklej walizce / torbie

Miejsce po maksie daleko od rowerów, wiec musiałem wysiąść i wsiąść, ludzi kupa wiec sie nie dopchasz, jak je zacząłem wyciągać to sie okazało ze ktos tak spiął swoje rowery ze ja nie mogłem wyciągnąć swoich, konduktor zamiast pomoc to pierdoli ze zaraz odjeżdża bo i tak opóźniam, kabaret ;D

A takie krótkie meetingi gdzieś dalej to tez polecam IC :)

czyli z zewn. wszystko nowe, a w srodku po staremu :D
Kenet - Pon 14 Wrz, 2015

Boncz a przez Łódź się przebijałeś? Ja do wrocka póki co jeżdżę przez Poddębice, bo w tygodniu rano przejechać do tego ronda to już 20 minut się schodzi, a później jeszcze całe miasto (którego połowa jakby przeszła bombardowanie). Próbowałem zjechać kawałek dalej na Zgierz, ale rano też w jakieś mega korki się wp...łem i póki nie skończą obwodnicy to wolę przez Poddębice i Sieradz. Oczywiście w weekend można próbować przez łódź, ale rano na tygodniu no way.

Z Bielan od siebie do Wrocka tą trasą jadę max 3,5 h.

kamil - Pon 14 Wrz, 2015

ja pomykam na Katowice, odbijam na Łódź i potem juz tnę do Wro. Ostatnio wyszło mi 3,40 h

Kenet ja leciałem w weekend wiec bez korków sie obyło ale chwile przed zjazdem do Łodzi filiżanka melisy następnym razem :faja:
zefir - Wto 15 Wrz, 2015

Kenet napisał/a:
Boncz a przez Łódź się przebijałeś? Ja do wrocka póki co jeżdżę przez Poddębice, bo w tygodniu rano przejechać do tego ronda to już 20 minut się schodzi, a później jeszcze całe miasto (którego połowa jakby przeszła bombardowanie). Próbowałem zjechać kawałek dalej na Zgierz, ale rano też w jakieś mega korki się wp...łem i póki nie skończą obwodnicy to wolę przez Poddębice i Sieradz. Oczywiście w weekend można próbować przez łódź, ale rano na tygodniu no way.

Z Bielan od siebie do Wrocka tą trasą jadę max 3,5 h.

Potwierdzone info, łódź rozjebana, ale wkoncu zabrali sie za to mieli robic od 30 lat. Ogarnac centrum i centra przesiadkowe dla tramwaji i autobusow. Sluze info jak ominac ten burdel :P

Walle - Wto 15 Wrz, 2015

http://polska.newsweek.pl...y,370511,1.html

chyba nie ma przy korytach uczciwych ludzi....