Bonczek - Pon 28 Wrz, 2015 Dopiero teraz to ogarneli?
Ja miałem taki patent na studiach u siebie na osiedlu, ale miałem swój mandat Cartoon - Pon 05 Paź, 2015 Panowie, muszę odświeżyć mieszkanie przed wystawieniem na sprzedaż....
Potrzebuję zrobić w sumie dwie rzeczy:
1. poszpachlować pęknięcia na ścianach i połatać dziury po kołkach (normalnie zrobiłbym to sam, ale przed sprzedażą wolę, żeby było zrobione dobrze )
2. pomalować ściany i sufity na biało
Mieszkanie ma 63m^2
Jesteście w stanie polecić kogoś do takiej roboty?
Jeśli będzie miał czas tylko na pkt 1, to 2 podejmę się sam...Kamill - Pon 05 Paź, 2015 Rabarbar?Anonymous - Pon 05 Paź, 2015 jestem nieczynny przez najblizszy tydzień lub dwa,pęknięte żebro mamJakarti - Pon 05 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
jestem nieczynny przez najblizszy tydzień lub dwa,pęknięte żebro mam
ale wyzdrowiejesz - nie pyerdol
ps
a co sie stało? zupe za słoną zrobiłęes?Anonymous - Pon 05 Paź, 2015 gdyby zupa była za słona to bym mial pękniętą podstawe czaszki robiłem muscle up-a,i jakos tak docisłem żebrem do drążka ze tylko chrupłoNiemy - Pon 05 Paź, 2015 Jak dasz sobie rade z pkt 2 to z 1 tym bardziej
prosta sprawa, jakby co to mogę podpowiedzieć co i jak Cartoon - Pon 05 Paź, 2015 Problem stanowi dla mnie głównie czas - mogę to ogarniać tylko wieczorami, a im dłużej mieszkanie czeka na przygotowanie do sprzedaży, tym dłużej będę musiał czekać na potencjalnych kupców
Szpachlowanie już ogarniałem nie raz, ale nigdy nie udało mi się tego zrobić tak dobrze, jak bym tego chciał was79 - Pon 05 Paź, 2015 Najlepiej po siatce i wtedy nie da rady się tego spyerdolić.Niemy - Pon 05 Paź, 2015 Jak to, jak nakleisz siatkę, to dopiero trzeba umieć to wyprowadzić.was79 - Pon 05 Paź, 2015 Bez problema, one są cienkie, opisują je chyba jako do rys i pęknięć, czy jakoś tak. A przy okazji buł się nie narobi, bo widać, gdzie przytarłeś za mocno Jakarti - Pon 05 Paź, 2015 jak robiles i umiesz to tak
jak nei robiles i nie umisz to zawsze sie cos spierdoli
a na koniec jeszcze trzeba to sciernym przecyagnac co juz mnie zawsze wkurwia bo nie mam na to cierpliwosciwas79 - Pon 05 Paź, 2015 Ja nie dam rady? ja? potrzymaj piwo!
...i nałożyłem przy remoncie 40 x 25 kg Niemy - Pon 05 Paź, 2015 Jak miałeś za dużo przestrzeni, to trzeba było zmienić mieszkanie na mniejsze, byłoby łatwiej Anonymous - Pon 05 Paź, 2015
was79 napisał/a:
Ja nie dam rady? ja? potrzymaj piwo!
...i nałożyłem przy remoncie 40 x 25 kg
troche jednak przesadziłes przy szpachlowaniu merca,nic dziwnego ze teraz tyle pali