To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Kamill - Wto 03 Lis, 2015

Na szczęście nie :faja:
KarQ - Wto 03 Lis, 2015

Też tak miota na rondach? Jaki masz motor?
Kamill - Wto 03 Lis, 2015

To auto prowadzi się jak po sznurku, to jest takie 328 wśród dostawczaków. Pali jak 1.9D a chodzi jak 2.8TD, a ma 2.3 :rotfl:
zajcev_28 - Śro 04 Lis, 2015

aż mi się przypomniało:

https://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA

Marek23 - Śro 04 Lis, 2015

I tak się skończy na tym:
http://www.roadandtrack.c...owning-a-horse/

I chu.j z wszystkim

Kamill - Czw 05 Lis, 2015

Kierowca źółtego ducato 1.4 promila. Ubezpieczyciel wypowiedział sie w tv ze w takim przypadku od razu wystepuje o regres czyli wyplaca za merca a pozniej żąda zwrotu od driftera :] . Do tego utrata prawja i sprawa w sądzie :]
zajcev_28 - Czw 05 Lis, 2015

Tak to działa, mi jak koleś przywalił w Subaru i uciekł, jego ubezpieczalnia błyskawicznie przelała mi pieniążki, a on regres i musiał później wszystko co do złotówki spłacić już do nich. Ja miałem spokój, on chyba jeszcze to spłaca :rotfl:
PiTT - Czw 05 Lis, 2015

piekna sprawa, ale i tak troche szkoda kolesia bo wiekszych debili widzielismy w necie i nie poniesli konsekwencji...
ten przynajmniej na 99% wiecej nie bedzie mial ochoty na swirowanie na drodze :)

Anonymous - Czw 05 Lis, 2015

PiTT napisał/a:
piekna sprawa, ale i tak troche szkoda kolesia

Ty to pisałeś na trzeźwo?

Gość jechał napruty, do tego spowodował zagrożenie w ruchu, gdyby tak wypakował na chodnik i skasował ludzi to też byłoby Ci go szkoda?

Kenet - Czw 05 Lis, 2015

Dobrze mu tak, jakby go na trzeźwo tak poniosło no to cóż - incydent wyścigowy, zdarza się. Sprawa by poszła z OC i cześć. A w tej sytuacji jak jechał na bani to niech płaci i do końca życia.
PiTT - Pią 06 Lis, 2015

szkoda w senie obciazenia finansowego za tego mesia :D
oczywiscie takich debili powinni z miejsca rozliczac, tu cale szczescie obylo sie bez ofiar
ale dla nawalonych recydywistow powinna byc kara na miejscu, lamanie nóg i rak + 20 batow :D
czy tego pajaca z bialego bmw juz wsadzili czy nadal jest ponad prawem?

Bonczek - Pią 06 Lis, 2015

A daj Ty Bogusiowi spokoj :lol2:
zajcev_28 - Pią 06 Lis, 2015

a to nie Boguś wrzucił ostatnio filmik jak z kolegą prawie rozjechali policjanta na drodze?
Co było wielkie oburzenie, że policjant rzucił do nich latarką i mógł porysować samochód? :rotfl:

https://www.youtube.com/watch?v=yHWb8rX4LLo

"Nie dość, że wtargnął na drogę powodując realne zagrożenie w ruchu (trudne warunki drogowe) to do tego zniszczył czyjeś mienie. "

kurwa gdzie my żyjemy :wall:

Anonymous - Pią 06 Lis, 2015

Jakbyś miał w rodzinie wysoko postawione osoby to też mógłbyś robić co chcesz ;)

A tak apropo ktoś wie jak skończyła się sprawa chłopaka, który w Trójmieście porozjeżdżał ludzi czerwoną Hondą?

Cartoon - Pią 06 Lis, 2015

test chińskich felg (na mercedesie- przypadek? :D )