Jakbyś miał w rodzinie wysoko postawione osoby to też mógłbyś robić co chcesz
A tak apropo ktoś wie jak skończyła się sprawa chłopaka, który w Trójmieście porozjeżdżał ludzi czerwoną Hondą?
Ponoć mamusia prokurator, szybko załatwili żółte papiery i zamiast do więzienia siedzi w jakimś zakładzie Anonymous - Pon 09 Lis, 2015 Mamy jakiegos prawnika na forum?Bonczek - Pon 09 Lis, 2015 takAnonymous - Pon 09 Lis, 2015 Kto?Jakarti - Pon 09 Lis, 2015 raczej napisz do jakiej sprawy
bo jak do tej z wyjazdem to nie wiem..Anonymous - Pon 09 Lis, 2015 Tak ,tej z wyjazdem,chodzi mi o prostą informacje czy z prawnego punktu widzenia jest mozliwość wyrwania od nich kasy czy nie ma o co kruszyć kopi.Obiecali nam zwrot kasy ale teraz sciemniaja na maxa i obawiam sie ze po dobroci nic z tego nie bedziezefir - Pon 09 Lis, 2015 To napewno prawnik pomoze jesli macie od nich jakies papiery, maile czy wiadomosci jesli było załatwiane na gębe to bedzie ciezko.PieQt - Pon 09 Lis, 2015 zefir wydał trafną opinię - prawnik, czy jaki czort
Są papiery, może coś się ugra. Nie ma papierów/papiery przez nich przygotowane - dupa panie, dupaAnonymous - Pon 09 Lis, 2015 Mam papiery typu umowa o prace,jakies tam info o zakwaterowaniu(ze zdjeciami przedstawiajacymi zupelnie cos innego niz bylo),nie mam zadnego ich zobowiazania do zwrotu kosztow itdJakarti - Czw 19 Lis, 2015 odcinkowy pomiar predkosci
jest kilka miejscowek, ktore moga byc uczeszczane przez wiekszosc osob
jak ktos ma jakas lepsza liste bez tych zjebanych slajdow przewijanych to z pewnoscia to ulatwi przegladanie
http://lodz.wyborcza.pl/l...200044.html?i=0Bonczek - Czw 19 Lis, 2015 Wystarczy znaki czytać - przed każdym takim obszarem jest informacja Jakarti - Czw 19 Lis, 2015 no zgadza sie
jak dostane mandat to nie bede kurwil na niesprawiedliwosc spoleczna ale to nie znaczy, ze nie moge przekazac informacji dalej siema - Czw 19 Lis, 2015
Bonczek napisał/a:
Wystarczy znaki czytać - przed każdym takim obszarem jest informacja
Ja liczę, że Yanosik wprowadzi nowy ficzer liczący na bieżąco średnią na danym odcinku z ostrzeżeniem głosowym w przypadku konieczności uśrednienia w dół Alexxx - Czw 19 Lis, 2015
siema napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Wystarczy znaki czytać - przed każdym takim obszarem jest informacja
Ja liczę, że Yanosik wprowadzi nowy ficzer liczący na bieżąco średnią na danym odcinku z ostrzeżeniem głosowym w przypadku konieczności uśrednienia w dół