To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

bob.dsk - Sob 07 Lis, 2015

Justine napisał/a:
Jakbyś miał w rodzinie wysoko postawione osoby to też mógłbyś robić co chcesz ;)

A tak apropo ktoś wie jak skończyła się sprawa chłopaka, który w Trójmieście porozjeżdżał ludzi czerwoną Hondą?

Ponoć mamusia prokurator, szybko załatwili żółte papiery i zamiast do więzienia siedzi w jakimś zakładzie :wall:

Anonymous - Pon 09 Lis, 2015

Mamy jakiegos prawnika na forum?
Bonczek - Pon 09 Lis, 2015

tak

Kto?
Jakarti - Pon 09 Lis, 2015

raczej napisz do jakiej sprawy
bo jak do tej z wyjazdem to nie wiem..

Tak ,tej z wyjazdem,chodzi mi o prostą informacje czy z prawnego punktu widzenia jest mozliwość wyrwania od nich kasy czy nie ma o co kruszyć kopi.Obiecali nam zwrot kasy ale teraz sciemniaja na maxa i obawiam sie ze po dobroci nic z tego nie bedzie
zefir - Pon 09 Lis, 2015

To napewno prawnik pomoze jesli macie od nich jakies papiery, maile czy wiadomosci :) jesli było załatwiane na gębe to bedzie ciezko.
PieQt - Pon 09 Lis, 2015

zefir wydał trafną opinię - prawnik, czy jaki czort

Są papiery, może coś się ugra. Nie ma papierów/papiery przez nich przygotowane - dupa panie, dupa

Mam papiery typu umowa o prace,jakies tam info o zakwaterowaniu(ze zdjeciami przedstawiajacymi zupelnie cos innego niz bylo),nie mam zadnego ich zobowiazania do zwrotu kosztow itd
Jakarti - Czw 19 Lis, 2015

odcinkowy pomiar predkosci

jest kilka miejscowek, ktore moga byc uczeszczane przez wiekszosc osob
jak ktos ma jakas lepsza liste bez tych zjebanych slajdow przewijanych to z pewnoscia to ulatwi przegladanie :D

http://lodz.wyborcza.pl/l...200044.html?i=0

Bonczek - Czw 19 Lis, 2015

Wystarczy znaki czytać - przed każdym takim obszarem jest informacja ;)
Jakarti - Czw 19 Lis, 2015

no zgadza sie
jak dostane mandat to nie bede kurwil na niesprawiedliwosc spoleczna ale to nie znaczy, ze nie moge przekazac informacji dalej :)

siema - Czw 19 Lis, 2015

Bonczek napisał/a:

Ja liczę, że Yanosik wprowadzi nowy ficzer liczący na bieżąco średnią na danym odcinku z ostrzeżeniem głosowym w przypadku konieczności uśrednienia w dół ;)

Alexxx - Czw 19 Lis, 2015

siema napisał/a:
Bonczek napisał/a:

Ja liczę, że Yanosik wprowadzi nowy ficzer liczący na bieżąco średnią na danym odcinku z ostrzeżeniem głosowym w przypadku konieczności uśrednienia w dół ;)

Też na to licze... Yanosik ftw :jupi:

Cartoon - Czw 19 Lis, 2015

http://superauto24.se.pl/...jsc_626674.html tu jest chyba trochę lepiej opisane ;)