Wystarczy znaki czytać - przed każdym takim obszarem jest informacja
Ja liczę, że Yanosik wprowadzi nowy ficzer liczący na bieżąco średnią na danym odcinku z ostrzeżeniem głosowym w przypadku konieczności uśrednienia w dół
Też na to licze... Yanosik ftw
O tym samym myslalem Kamill - Pią 20 Lis, 2015 Dobry debil. http://www.rmf24.pl/fakty...wy-,nId,1925741Bonczek - Sob 21 Lis, 2015 Obejrzałem dzisiaj Arinerre na Auto Moto Show i jestem pozytywnie zaskoczony PieQt - Sob 21 Lis, 2015 Warto iść na te targi? Czy tylko arrinera?Bonczek - Sob 21 Lis, 2015 Event dramat Alexxx - Sob 21 Lis, 2015
Bonczek napisał/a:
Event dramat
Oj tam... dużo motoryzacji za 15pln hostessy tez spoko
fajerwerków się spodziewałeś?EmerytRs2 - Nie 22 Lis, 2015 Porucha sie na skode albo passata w dieslu?karoluPL - Nie 22 Lis, 2015 może i porucha, bo niedługo będzie można dostać nawet za to 500zł to i bardziej chętne sie zrobią Bonczek - Nie 22 Lis, 2015
Alexxx napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Event dramat
Oj tam... dużo motoryzacji za 15pln hostessy tez spoko
fajerwerków się spodziewałeś?
W ogole nie chciałem tam iść po tym co czytałem - targi/wystawa, w zasadzie nie wiadomo. Kumpel zadzwonił czy jade to powiedziałem ok spróbujmy. 3 dobre hostessy. Ale nie zajebiste, dobre. I "chamów ze wsi" tysiące.Kamill - Nie 22 Lis, 2015 Ale nam się pięknie udało. Wpadliśmy z kumplem o 10 jak otwierali. Parking utwardzony był już pełny. Ludzi było sporo, ale brak kolejek.W 3h oblecielismy wszystko. Były foodtrucki wiec całkiem spoko. Ale to co się działo jak wychodzilismy to dramat. Kolejka aut na godzinę stania żeby wjechać. Parkingu brak. Do tego kolejki do kas i jak Bonczek pisze masa hamów o czerstwych ryjach, którzy pchali się jedni przez drugich Nawet w 3 osobowej kolejce do kasy ktoś wpiedolił się przed nas
Bardzo dużo supersamochodow wręcz do porzygu, prawie na każdym stoisku lamborghini albo ferrari itp. Były jakies kluby jak mx5 z miatą Challenge, is cup.l, automobil kluby. Drużyny driftowe. Oprócz tego stoiska jak na typowych targach, produkt plus drogie auto do przyciągnięcie publiki. Było kilka firm zajmujących się restauracja youngtimer ów i zabytków. Miał być pokaż cynkowanie blach. Był dziak. Duzo aut i osob z toru poznan czy pojezdzawek. Ogólnie bardzo szeroki przekroj firm i same ciekawe z branży. Nie było jakiś firm ubezpieczeniowych czy innego kitu.
3 hale autfydi - Pon 23 Lis, 2015 http://motoryzacja.interi...1926211,nPack,6