M - Wto 27 Maj, 2014 Prezydentem nie wybranym demokratycznie.
Żal.pl kamilu.M - Wto 27 Maj, 2014 PiTT - Wto 27 Maj, 2014
kamil napisał/a:
widzisz, i potwierdzasz to co napisałem. Był postacią kontrowersyjną i jego osoba dzieli Polaków. Pomimo, ze nie w wyborach demokratycznych, ale był jednak prezydentem.
słowa Wałęsy roj - Wto 27 Maj, 2014 dla rozluźnienia
GeKo - Wto 27 Maj, 2014
M napisał/a:
Nie żeby nie miał racji ale...
Trochę żałosne jak na osobę publiczną.
M - Śro 28 Maj, 2014 Grzesiu, myślisz że ten człowiek musi być zawsze słodkim dziubkiem z serialu?
Polecam do śniadania
GeKo - Śro 28 Maj, 2014 Nie, ale częstotliwość używania wulgaryzmów , świadczy tylko o kulturze tego człowieka. A jeśli ktoś napisał taki scenariusz to jest on mega słaby.
Tak samo jak Mellerowi Wyskoczyła kurwa podczas jakiejś telewizji śniadaniowej, świadczy o tym że używa takiego języka na codzień.
Wiplera nawet nie słucham odkąd się schlał i skompromitował.M - Śro 28 Maj, 2014 To o czego wymagasz to iluzja.faldzip - Śro 28 Maj, 2014 Ja jakoś potrafie się porozumiewać na codzień nie wstawiąjąc "kurwa" co dwa słowa i chyba nie jest to takie trudne?M - Śro 28 Maj, 2014
faldzip napisał/a:
Ja jakoś potrafie się porozumiewać na codzień nie wstawiąjąc "kurwa" co dwa słowa i chyba nie jest to takie trudne?
I nie przeklinasz nigdy? Ani jak jesteś wściekły?faldzip - Śro 28 Maj, 2014
M napisał/a:
faldzip napisał/a:
Ja jakoś potrafie się porozumiewać na codzień nie wstawiąjąc "kurwa" co dwa słowa i chyba nie jest to takie trudne?
I nie przeklinasz nigdy? Ani jak jesteś wściekły?
czasem, ale rzadko i nigdy z takim natężeniem jak na filmiku. A jakby tak było połowe mniej przekleństw w tym filmiku, to jakiś byłby gorszy? (poza tym, że połowe krótszy ) Po prostu nie rozumiem, po co ktoś wstawia co drugie słowo "kurwa" - jest to dla mnie całkowicie bez sensu, a już na pewno odwraca uwagę od tego, co ten gość chce przekazać.Kamill - Śro 28 Maj, 2014
M napisał/a:
faldzip napisał/a:
I nie przeklinasz nigdy? Ani jak jesteś wściekły?
Ja tak robię, nic w tym dziwnego, nigdy nie przeklinam.M - Śro 28 Maj, 2014 Pierdolicie i tyle, jak zwykle trzeba się doczepić do czegoś zupełnie nie istotnego zamiast meritum.faldzip - Śro 28 Maj, 2014 Anonymous - Śro 28 Maj, 2014 Dobry ten Braciak,przekleństwa mi nie przeszkadzaja,ja w ośmio wyrazowe zdanie potrafie włożyc z 5 bluzgów,i jebie mnie to co ktos o tym myśli,a najbardziej mnie śmieszą ci wiecznie wstydzący sie za polaków i twierdzący ze jestesmy najbardziej przeklinającym narodem,musieliby z angolami porozmawiać