Od tamtego czasu zmalałem tylko o 10cm i przybyło mi 4 lata ale to było traumatyczne zdarzenie... nigdy więcej nie wyjdę z mojego nowatorskiego/nowotarskiego mieszkania Jakarti - Wto 01 Gru, 2015 maja rozmach skurwysyny
srodek pustyni ...
I też trwa już budowa ! Kupili betoniarkę i dwie kielnie.Barejka - Wto 01 Gru, 2015
Vlodarsky napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
W Iraku ma niby być jeszcze wyższy
"The Bride" 1152m
I też trwa już budowa ! Kupili betoniarkę i dwie kielnie.
Jakarti - Śro 02 Gru, 2015 bob.dsk, Vlodarsky,
to je niewiarygodne
mam wrażenie, ze wkraczamy w moment kiedy "budowano piramidy" zajcev_28 - Śro 02 Gru, 2015
Barejka napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
W Iraku ma niby być jeszcze wyższy
"The Bride" 1152m
I też trwa już budowa ! Kupili betoniarkę i dwie kielnie.
Na placu budowy domu jednorodzinnego we wsi Dąbrówka, niedaleko Piły (woj. wielkopolskie) doszło do tragicznego wypadku. Jedna kobieta zginęła, druga straciła rękę. Pracowały przy betoniarce.
EmerytRs2 - Nie 06 Gru, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=u_aEzJzsHA0PiTT - Nie 06 Gru, 2015 ciezko skomentowac Barejka - Nie 06 Gru, 2015 kabaret kuurwa, brakuje tam mlodego chlopaczka ktory piznal by jej w ciemnej bramie raz drugi i by sie uspokoila GeKo - Nie 06 Gru, 2015 Nie chciało mi się całego oglądać, ale podejrzewam ze temat podobny do kilku z Będzina.
Kamienica która była we władaniu miasta zostaje sprzedana jakiejś firmie, na budynku pojawia się informacja że zmienił się nr konta do wpłat a 3 miechy później czynsze w górę o 100%. Ludzie zaczęli sprawdzać o co komon i się dowiedzieli że miasto sprzedało kamienicę. was79 - Wto 08 Gru, 2015 W Kato chyba jedno gla amg mniej
kosmita - Wto 08 Gru, 2015 Nie ma po czym płakać, to nie skodaGeKo - Śro 09 Gru, 2015 Chyba brakło mocy na podwójnej ciągłej