Jaka - no nie wiem, w RS na pewno się da, ale w Fabii ch... dupa i kamieni kupa.
W żadnym aucie z grupy VW nie da się całkowicie wyłączyć. Wyjątkami są golf R chyba od 2015, w audi wersje RS chyba i może Seat Cupra. Ja mam wyłączalne całkowicie,ale Compsport mi tak zrobił. Z tym,że w poślizgu jak chcesz auto hamulcem ustawić to i tak się esp wepnie. I tak jest w bardzo wielu autach.Tomcat - Czw 07 Sty, 2016
Marek23 napisał/a:
Kenet napisał/a:
Siema - tylko RWD
Jaka - no nie wiem, w RS na pewno się da, ale w Fabii ch... dupa i kamieni kupa.
W żadnym aucie z grupy VW nie da się całkowicie wyłączyć. Wyjątkami są golf R chyba od 2015, w audi wersje RS chyba i może Seat Cupra. Ja mam wyłączalne całkowicie,ale Compsport mi tak zrobił. Z tym,że w poślizgu jak chcesz auto hamulcem ustawić to i tak się esp wepnie. I tak jest w bardzo wielu autach.
W obecnym Leonie Cupra 280 da się całkiem wyłączyć.was79 - Śro 13 Sty, 2016 Kurde jaka masakra na drogach, dawno tak ślisko nie było Do tego stado debili po 6 klepie się te 40 km/h i widzę za zakrętu zbliża się ibiza, pierwsza myśl za szybko nie wyda i po sekundzie zaczyna na mnie lecieć na czołówkę, ja gaz auto w miejscu bo za ślisko żeby przyspieszyło, gościa zaczyna obracać, zaparłem się bo zaraz będzie bum - i wtedy coś nie prawdopodobnego - obróciło go tak, że przeszedł bokiem obok mnie, w takiej odległości, że mogłem przeczytać datę produkcji na szybie. Zatrzymałem się, otwarłem drzwi, w zdumieniu poobserwowałem jak uja, pozamiatało po drodze za mną Doświadczenie jakie wyniosłem z poranka: Pambuk chroni bwm Kamill - Śro 13 Sty, 2016 Mało wiarygodne. Nikt nie wstaje o 6 rano, a tym bardziej nie jezdzi samochodem!was79 - Śro 13 Sty, 2016 Właśnie gadają w rmf, że na Śląsku do 7 coś było już ponad 40 kolizji Bonczek - Śro 13 Sty, 2016 Nie umiom niemce jeździć was79 - Śro 13 Sty, 2016 Mamy Alpy w kraju, mamy gdzie trenować!zefir - Śro 13 Sty, 2016 Wojtek za duzo plejstejszyn!was79 - Śro 13 Sty, 2016 Ograniczam.bob.dsk - Śro 13 Sty, 2016 Nie ma zdjęć więc się nie liczy Cartoon - Śro 13 Sty, 2016
was79 napisał/a:
po 6 klepie się te 40 km/h [...]
i właśnie wtedy się obudziłem was79 - Śro 13 Sty, 2016
bob.dsk napisał/a:
Nie ma zdjęć więc się nie liczy
Swoją drogą dobry jest ten winkiel, na rajdzie transportowca w 2011, przynajmniej dwie załogi wyleciały