1. Laska szla na spacer (nie brala udzialu w pojezdzawce).
2. Droga dojazdowa nie teren samej pojezdzawki
3. jeden jechał 100km/h drugi pod prąd.
4. jeden coś brał
ogólnie dobry zestaw
no to sporo zmienia bo z opisu wynikalo rownie dobrze ze auto wjechalo w ogladajacych wyscigi
troche slabo to opisali w takim razie, bo nie ma to nic wspolnego z imprezawas79 - Pon 08 Lut, 2016 Tak czy siak, znów będzie nagonka na pojeżdżawki Kamill - Pon 08 Lut, 2016 Dlatego dobrze działa pogadanka na odprawie, gdzie trochę postraszą z naddatkiem. Potrafią ostudzić zapędy do zapierdalania w depo, albo przynajmniej przypomnieć, mimo że się słyszy to samo po raz 10, warto przyjść i posłuchać.
Wróbel chyba robił to najlepiej, jak przytaczał swoje historie o dzwonach i dachowaniach bob.dsk - Pon 08 Lut, 2016
Kamill napisał/a:
Dlatego dobrze działa pogadanka na odprawie, gdzie trochę postraszą z naddatkiem. Potrafią ostudzić zapędy do zapierdalania w depo, albo przynajmniej przypomnieć, mimo że się słyszy to samo po raz 10, warto przyjść i posłuchać.
Wróbel chyba robił to najlepiej, jak przytaczał swoje historie o dzwonach i dachowaniach
Na TPTD zawsze straszą karami za szybka jazdę po depo i przekroczenie linii wyjazdu kosmita - Pon 08 Lut, 2016 Ja w ogóle nie rozumiem, po co nap.ierdalać w depo jak zaraz wyjedzie się na tor/próbę i będzie można iść ogniem. Niestety wśród upalających są cymbały, które tego chyba nie są w stanie ogarnąć i robią bardzo głupie rzeczy. Szkoda, że ucierpieli przez to postronni ludzie.Kamill - Pon 08 Lut, 2016 Są emocje adrenalina po zjeździe z próby jedni to ogarniają lepiej inni gorzej.DeeS - Pon 08 Lut, 2016
Cytat:
Ja w ogóle nie rozumiem, po co nap.ierdalać w depo jak zaraz wyjedzie się na tor/próbę i będzie można iść ogniem. Niestety wśród upalających są cymbały, które tego chyba nie są w stanie ogarnąć i robią bardzo głupie rzeczy. Szkoda, że ucierpieli przez to postronni ludzie.
Tak jest bardzo czesto do tej pory sie zastanawiam co ludzie mają w głowie żeby zapierdalać w depo.
Taka sama sytuacja na zawodach kartingowych gdzie miałem przez kilka lat okazję jezdzić no to kuzwa byli słynni z tego że w parku maszyn/depo ogień ! na Mistrza Parku Maszyn zawszę byli chętni... wyjezdżali na tor to albo nie dojeżdzali albo ledwo co...kosmita - Pon 08 Lut, 2016
Kamill napisał/a:
Są emocje adrenalina po zjeździe z próby jedni to ogarniają lepiej inni gorzej.
Jak ktoś nie potrafi trzymać emocji na wodzy, to nie powinien jeździć samochodem w ogóleCartoon - Nie 21 Lut, 2016 Ma ktoś od nas zniżki na AGD Boscha?Mucha - Nie 21 Lut, 2016 Podłączam sie do pytania - zmywarka needed Kamill - Nie 21 Lut, 2016 Zwróćcie uwagę na środek. Duża część zmywarek jest teraz w środku plastikowa. Nie robią juz z nierdzewki. Dlatego my wzięliśmy Siemens mimo że byliśmy zdecydowani na Boscha, bo był metalowy. Ogólnie bosh teraz wygląda jak tańsza marka trochę jak by się zatrzymali w czasie. Siemens jest teraz marka premium.
BTW w Saturn w BC poszliśmy do babki i powiedzieliśmy ze chcemy zamówić wszystko. Zmywarkę pralkę kuchenkę piekarnik mikrofali i lodówkę i co ona na to. I ona na to ze zrobi takie ceny ze jak znajdziemy gdzieś taniej w necie to ona zejdzie ze swojej. I tak było. Ceny niższe niż na Ceneo. Mikrofali prawie 50% tańsza. Obsługa u nich w biurze na zapleczu, kontakt mailowy i tel. Indywidualne podejście, doradztwo omowienie wszystkich sprzetow itp. Chodziła z nami po sklepie podczas każdej wuzyty grubo ponad godziNe i tłumaczyła. Reszta klientów tow musiała poczekać Byliśmy bardzo zadowoleni. 0 olewki jak w sklepach i ternetowcy. Nawet odbierała tel kom jak nie była w pracy.Bonczek - Nie 21 Lut, 2016 Bosch w środku plastikowy? To chyba jakiś model dla biedaków. Mój co prawda nie ma jabłka ale jest z nierdzewki, jest ultra cicha, ma schowany panel z wyświetlaczem a oprócz tego na podłodze wyświetla na jakim etapie jest mycie. O podświetleniu wnętrza, sygnalizacji dźwiękowej nawet nie mówię bo to standard. A dodatkowo pobiera zajebiscie malo wody - przynajmniej tak bylo 1,5 roku temu porownujac do konkurencji.GeKo - Nie 21 Lut, 2016 Przecież Bosch Siemens to jedno i to samo Kenet - Nie 21 Lut, 2016 Ja od niedawna mam zmywarkę i zachodzę w głowę jak można bez tego żyć Kamill - Pon 22 Lut, 2016