Cartoon - Pon 22 Lut, 2016 Kamill, w mieszkaniu mieliśmy wszystkie sprzęty boscha i nie widzę rozsądnej konkurencji dla tej marki...
Oglądałem parę zmywarek i nie widziałem żadnej z plastikowym wnętrzem Kenet - Pon 22 Lut, 2016 Sprawdziłem - mam Ariston i ją kocham onufry - Pon 22 Lut, 2016 Kilka tygodni temu zakupiona SMV68N60EU - jeszcze nie odpalona ani razu Jakarti - Pon 22 Lut, 2016 przebijam wszystko
moi dziadkowie maja zmywarke z 10 lat
tez nigdy jej nie uzyli
trzymaja w srodku plastikowe pudelka Franek - Pon 22 Lut, 2016 Barejka - Pon 22 Lut, 2016 to samo jest z pralkami ostatnio przechodzilem przez to nie ma zadnej czesci elektronicznej ktora ma z czasem zblokowac system czy cos, ale jest slaby uszczalnbiacz bebna ktory z czasem puszcza wode i rozlatuja sie lozyska nie da sie tego wybic bo plastikowy beben jest zgrzany na stale i nie rozbieralny. Szlifiera, klej do szyb pare srub i lozyska wymienione pralka lata jak nowa, naprawa za 30zl, ale wkuorwilem sie faktem ze robia takie jednorazowe badziewie michool_vt - Pon 22 Lut, 2016 Barejka wywrotowcem! Mam nadzieje ze vode z polmosu pijesz a nie samogon, Bo sasiada z czworka dzieci 500+ martwi Twoja zaradnosc Siadly - Sob 27 Lut, 2016 To chyba polonez? Janusz - Sob 27 Lut, 2016 zdecydowanie tak !zefir - Nie 28 Lut, 2016 oo kurwix byles na Mysiadle
my tam cały dzien walczylismy jako Brodaty Andrzej Team!Kenet - Pon 29 Lut, 2016 Potwierdzone info
Qukie - Śro 02 Mar, 2016 magiczny plan na weekend
zefir - Śro 02 Mar, 2016 Tylko produkty potrojnie destylowane Cartoon - Czw 03 Mar, 2016 ktoś tu siedzi w temacie kotłów gazowych? Muszę kupić a się zupełnie nie znam w temacie...siema - Czw 03 Mar, 2016
Cartoon napisał/a:
ktoś tu siedzi w temacie kotłów gazowych? Muszę kupić a się zupełnie nie znam w temacie...
Mój instalator Buderusa
501 053 106
Naprawdę rozsądny gość. Żałuję, że nie poznałem na etapie uzbrajania kotłowni