onufry - Pią 04 Mar, 2016 ja "wszedłem" kilka miesięcy temu w Vaillant Vc 206/5-5 + Vih R 150 + Calormatic 470
- na razie wszystko cacy.
Czynników doboru kotła sporooo - podstawa to wiadomo ogarnięty instalator siema - Pią 04 Mar, 2016
Cytat:
Na autostradzie A4 doszło do groźnego incydentu z prezydentem Dudą. W jego limuzynie pękła opona.
"Prezydent zwrócił jednak uwagę, że taka sytuacja "teoretycznie" nie mogła się zdarzyć."
Cytat:
Mariusz Błaszczak: "Zostanie powołana komisja, która zbada dokładnie wszystkie okoliczności wypadku prezydenta"
"To jest bezpieczny samochód, który był wielokrotnie sprawdzany. Był użytkowany przez kilka lat, a więc to nie powinno się zdarzyć, to nie mogło się zdarzyć, a jednak się wydarzyło – mówił minister."
Szczęście, że to nie strzelił pasek rozrządu, bo już chyba byśmy Niemcom wojnę wypowiadali...michool_vt - Pią 04 Mar, 2016 czy to było 328?106 - Pią 04 Mar, 2016 gdyby to bylo 328 do takiej sytuacji by nie doszło ...Kamill - Pią 04 Mar, 2016 Prawdziwych 328 juz nie ma. Odeszły z ostatnim prawdziwym cyganem.Alexxx - Pią 04 Mar, 2016 Teraz wyobraźcie sobie, ze oni na ekonomi i polityce znaja sie tak samo dobrze jak na motoryzacji EmerytRs2 - Sob 05 Mar, 2016 W tle siatka wymalowana pędzlem "autostrada a4".To tak w nawiazaniu do cyganow.Barejka - Sob 05 Mar, 2016 ciekaw jestem co to za zajebiste opony? w radiOOO mowili ze pancerna limuzyna na specjalnych oponach, a w rzeczywistosci 328i na runflatach was79 - Sob 05 Mar, 2016 I jeszcze łysych, gdzieś krąży takie foto sprzed palacu karoluPL - Pią 11 Mar, 2016
Nie wiem czy to juz sie przewinęło przez forum, ale no ja pierdolę, brak słów.
Jak widziałem plakaty i doniesienia o filmie to myślałem, ze to niezły troll, a tu niespodzianka.Kenet - Pon 14 Mar, 2016 Co to KUR*A jest?!Jakarti - Pon 14 Mar, 2016 Komentarz Keneta mnie zainteresowal
..wiec obejrzalem zapowiedz
i teraz ja sie pytam:
co to KUR*A jest? roj - Pon 14 Mar, 2016 szkoda, że po oskarach bo trochę byśmy zebrali.. was79 - Wto 15 Mar, 2016 Ładną będą mieli widownię, wszystkie szkoły dostaną rozkaz kamil - Wto 15 Mar, 2016 Dla mnie niesamowite jest, że faktycznie, w Europie mogło dojść do takiego zamachu, gdzie przy cichej amerykańskiej aprobacie Rosja wraz z Tuskiem zabiła kwiat polskiej polityki. To jest przerażające.