Anonymous - Pon 25 Sie, 2008 jeszcze czego?!
Znam te triki, sam stosuje
Cyk pyk... i zanim człowiek sie obejrzy simlock zdjęty, nie ze mną te numery Vlodarsky - Pon 25 Sie, 2008 Jak 306 i ax skręca wszyscy widzieli ja tam nie czuje się urażony Michał - Pon 25 Sie, 2008 kurwa , zajebista jest ta renia ...Bad-i - Pon 25 Sie, 2008
anjas napisał/a:
strick napisał/a:
Jak Tony Halik
będę jeździł po świecie i palił faje...
dzień dobry, jest tu jakiś cwaniak ??Anonymous - Pon 25 Sie, 2008 cwaniak jest , ale spi jak sie obudzi bedzie zlyVlodarsky - Pon 25 Sie, 2008 to od Ciebie 5zł a od cwaniaka dyche..Anonymous - Pon 25 Sie, 2008 o warszawiak kurwa wyzyskiwacz jeden , numer konta na pw Anonymous - Pon 25 Sie, 2008
Michał napisał/a:
motyla noga , zajebista jest ta renia ...
Która? bo sporo tego tu jest Młody Papież - Pon 25 Sie, 2008 jak to która?!?
Twoja
nadal uważam że R19 16v jest jednym z najładniejszych aut z tamtych lat
oczywiście porównując w tej samej klasie
super sprzęt tylko lepiej niech się nic nie psuje bo wtedy mogiła Anonymous - Pon 25 Sie, 2008 A to chyba koledze sie tematy pomyliły... bo prezentowałem autko w innym
ale dzięki za uznanie No niestety ma pare wad, np kijową instalacje gazową i sprzęgło wytoczone chyba z marchwi... Puki co od poł roku nic sie nie psuje (odpukać), tylko wymieniam części eksploatacyjne Mick - Wto 26 Sie, 2008 dodam coś do wypowiedzi o przyjezdnych do Warszawy.
słyszałem, że mówi się też o nich "spadochroniarze"...
w Polb. pracuje wiele osób nie z Warszawy, ja należę do mniejszości, która urodziła się w Warszawie i moi przodkowie też byli z Warszawy, ale nie mam z tym żadnego problemu.
Moi współpracownicy czy też pracownicy są powiedzmy 50% na 50% z Warszawy i z poza niej. ale jest dokładnie tak jak pisał Anjas, nie można generalizować, że ludzie nie z wawy są gorsi, bo wcale tak nie jest, wśród warszawiaków jest takie samo chamstwo jak i wśród innych ludzi. Oczywiście najgorsze jest to że spadochroniarze niesamowicie wchodzą w d... szefostwu i nawet kablują na warszawiaków, żeby tylko spadochroniarzowi było lepiej...
cóż... takie życie...
a eM... nie każdy kto jeździ na rejestracji WWL jest prostakiem CHRZANEK - Wto 26 Sie, 2008 Panowie życie jest zajebisteeeeeee!
I trzeba uważać - bo każdego dnia moze się wydarzyć cos nieprawdopodobnego.
Poza tym chciałbym pozdrowić babcię bo dużo choruje Anonymous - Wto 26 Sie, 2008 niech zgadne... kupiłes se tymbarka, otwierasz kapselek a tam tekst "Jesteś szczęściarzem!" i tak Ci sie teraz udziela Anonymous - Wto 26 Sie, 2008 Chrzaniu we wtorki tez jest losowanie dużego lotka?