Siadly - Pią 30 Maj, 2014 Wygrzebane gdzieś z internetów:
"Głosowałem na Korwina, bo popiera gwałcenie kobiet i jest za Hitlerem. A teraz słyszę, że była to tylko medialna manipulacja..."
Kolejni oszukani wyborcy! Chory kraj! kamil - Pią 30 Maj, 2014 was79 - Pią 30 Maj, 2014 Anonymous - Pią 30 Maj, 2014 Pochowany to jedziemy-na co zmarł jaruzelski?nareszcie!!! PiTT - Pią 30 Maj, 2014 "Jaruzelski zbyt dosłownie potraktował apel Millera, aby pójść do urny" - napisał na swoim profilu na Facebooku radny Prawa i Sprawiedliwości z Kielc Mariusz Goraj
i to jest w sumie taki lajtowy dowcip jak np zimny lech... M - Pią 30 Maj, 2014 Kurewski ubekistan Vlodarsky - Pią 30 Maj, 2014 Mimo całego tego gadania jestem cekawy jak by się potoczyły losy Polski gdyby nie ten zasrany stan wojenny. Czy byśmy teraz nie wpieprzali słoniny...PiTT - Pią 30 Maj, 2014 na dwoje babka wrozyla...M - Sob 31 Maj, 2014
Vlodarsky napisał/a:
Mimo całego tego gadania jestem cekawy jak by się potoczyły losy Polski gdyby nie ten zasrany stan wojenny. Czy byśmy teraz nie wpieprzali słoniny...
Słonine z kawiorem
Wg nato nie bylo zadnego zagrozenia inwazja ani z zsrs ani z ddr.
Jaruzelski w komunikacji z ruskimi blagal o inwazje ruskich wojsk - sa na to papiery.W konsekwencji wyprowadzil wojsko na swój naród.
Co by bylo? Gdyby nie stan wojenny jaruzelski skonczylby jak saddam od ktorego zreszta niewele sie roznil,
Komuna nie spadlaby na cztery lapy, z calym syfem jaki to sprowadzilo na 3rp.
Tylko ze nie udalo sie bo odsetek ludzi ceniacych sobie ciepla wode w kranie jest rownie wysoki co teraz, uniemozliwiajac tym samym samodzielne myslenie i samostanowienie o sobie.
Polecam na YT obejrzec "Towarzysz Generał" i sobie przeanalizowac.
To co dzieje sie w zwiazku ze smiercia tego komunistycznego zbrodniarza, ilosc dyskusji publicznych, relatywizowanie, naciaganie histori na jakies gloryfikacyjne bajki, wytwarzanie napiecia moralnego w przypadku krytyki - to wszystko pokazuje jak ten sowiecki syf jest nadal obecny tutaj nad wisla.
Az sie chce powiedziec "o ja pierdole"Kamill - Sob 31 Maj, 2014 +1Marek23 - Sob 31 Maj, 2014 +1anjas - Sob 31 Maj, 2014 +1,
A w razie czego, jak byś ruscy weszli (choć wiadomo, ze by nie weszli, bo wróżka Kassandra z TVN jasno to wyczytala z kamieni) to byśmy im najebali. Potem idąc za ciosem najebalibysmy Niemcom (należy się im), potem reszcie patalachow z zachodu. Francuzi poddali by się na sama myśl o potędze polskich sił zbrojnych. Anglicy nie chcieliby się wydawać w konflikty więc tez by się poddali. Na Włochów mieliśmy specjalny patent - zaatakowalibysmy ich od północy a jednocześnie nasz człowiek w Watykanie wyprowadzilby armie halabardzistow na ulice Rzymu i zaatakował armie włoska od tylu (tylko bez skojarzen).
Idąc za ciosem wpierdolilibysmy Chińczykom a potem Amerykanom i dziś na świecie rzadzilaby Polska. Polacy mieliby otwarte oczy, nie glosowaliby na oszustów i wielkim cesarzem byłby Jarosław Sprawiedliwy. Wszystkie narody bily by poklony.
A wszystko zjebal Jaruzel, dlatego nasze chrzescijanskie wychowanie nie pozwoli mu teraz zaznać spokoju po śmierci. A szczególnie waleczni są ci, co w czasie stanu wojennego chowali się pod koldra u mamy na Żoliborzu. Bo ci, którzy walczyli, byli internowani jakoś potrafią przebaczyc.M - Sob 31 Maj, 2014 Zeby nie byc goloslownym:
A w razie czego, jak byś ruscy weszli (choć wiadomo, ze by nie weszli, bo wróżka Kassandra z TVN jasno to wyczytala z kamieni) to byśmy im najebali. Potem idąc za ciosem najebalibysmy Niemcom (należy się im), potem reszcie patalachow z zachodu. Francuzi poddali by się na sama myśl o potędze polskich sił zbrojnych. Anglicy nie chcieliby się wydawać w konflikty więc tez by się poddali. Na Włochów mieliśmy specjalny patent - zaatakowalibysmy ich od północy a jednocześnie nasz człowiek w Watykanie wyprowadzilby armie halabardzistow na ulice Rzymu i zaatakował armie włoska od tylu (tylko bez skojarzen).
Idąc za ciosem wpierdolilibysmy Chińczykom a potem Amerykanom i dziś na świecie rzadzilaby Polska. Polacy mieliby otwarte oczy, nie glosowaliby na oszustów i wielkim cesarzem byłby Jarosław Sprawiedliwy. Wszystkie narody bily by poklony.
A wszystko zjebal Jaruzel, dlatego nasze chrzescijanskie wychowanie nie pozwoli mu teraz zaznać spokoju po śmierci. A szczególnie waleczni są ci, co w czasie stanu wojennego chowali się pod koldra u mamy na Żoliborzu. Bo ci, którzy walczyli, byli internowani jakoś potrafią przebaczyc.
Lepiej bym tego nie opisał
+1anjas - Sob 31 Maj, 2014 Tak hipotetycznie, bo ja w odróżnieniu od większości Polaków nie wiem jak bylo... Skoro ruscy potrafia sfabrykowac raport po katastrofie lotniczej to dlaczego nie mieliby dorobic kwitów na goscia, który zablokowal im mozliwosc interwencji i zajecia 40 milionowego kraju?
Tak jak napisalem, nie wiem jak bylo dlatego staram sie nie byc jednostronnym w osadach ale zastanawia mnie postawa w której w jedne kwity ruskie sie wierzy (te wygodne dla wlasnego światopoglądu) a inne (te niewygodne) sie odrzuca.