pozycja 31 - 10,5 bańki dofinansowania chcieli na wykonanie prototypu a tu chuuy..
Projekt nr2 juz chyba nieaktualny 10 Maja gaszą światło.
Ubaw po pachy z tymi dofinansowaniami 99% to firmy które stać na to żeby z własnych środków zrealizować te projekty bez mrugnięcia okiem.Bonczek - Czw 28 Kwi, 2016 Tak sie robi pieniondzorki Mucha - Czw 28 Kwi, 2016 "Wykonanie innowacyjnej, półautomatycznej instalacji pilotażowej do
wysokowydajnego procesu wytwarzania prototypów odkuwek matrycowych i
pierwszej partii produkcyjnej dla wybranego agregatu kuzienniczego i typoszeregu
odkuwek rozwidlonych z uwzględnieniem mapowania procesu produkcyjnego."
Chcem to dofinansowaćsiema - Czw 28 Kwi, 2016 My składaliśmy w zeszłym roku wniosek z działania 1.1.1. Przegraliśmy z kombajnem do zbierania brokułów zefir - Czw 28 Kwi, 2016 14 wnioskow przez 3 lata robiłem jako analityk, wszystkie przeszły z programów Kapitał Ludzki i Innowacje
siema, AMATOR siema - Czw 28 Kwi, 2016 Na Kapitał Ludzki to połowa dzieci z przedszkola by napisała, to jakieś miękkie popierdywania były!
My z mazowieckiego na twarde sprawy braliśmy. Wiadomo, że sami nie pisaliśmy. Raz się udało, raz nie (punktów zabrakło).
zefir napisał/a:
siema, AMATOR
Następnym razem dzwonię do Ciebie W końcu kiedyś musisz się ten pierwszy raz pośliznąć... zefir - Czw 28 Kwi, 2016 Haha Innowacje składałem w Mazowieckim, nawet raz podczas takiej wizyty udało mi się uścisnąć rękę prezesa Arrinery - Andrzeja Podwójny SUCCESS
Nie ruszam tego gówna teraz po zmianie miłościwie nam panującego Jarosława, bo pewnie wnioski przechodza wg klucza -> wiara -> poglady -> czy jezdzi na rowerze -> NARA
Po za tym jak juz sie za cos biore to daje z siebie zawsze 40% czyli by to przeszło na miękko siema - Czw 28 Kwi, 2016 OK
zefir - Czw 28 Kwi, 2016