siema - Śro 14 Wrz, 2016 We wszystkim się zgadzamy Januszku.Kenet - Czw 15 Wrz, 2016 Doprecyzuję - RSMPB - Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski Biznesmanów PiTT - Czw 15 Wrz, 2016 wkurwiaja mnie wszechogarniające udogodnienia
moje chłopaki tez w tym roku na wakacjach pi@rdolca dostawali jak widzieli te elektryczne samochodziki i od razu koniecznie jazda...
wg mnie takie autko ma sens, moje marzenie z dzieciństwa http://allegro.pl/samocho...6070762839.html
zakładam że 90% dzieciaków jebnęłoby focha że nie chce sam jechać
generalnie jak patrze na rozwój dzieciaków to jest jakiś matrix... 1-2 latki ogarniają tablety itd.
fajnie bo to znaczy że dużo szybciej się rozwijają pod kątem technologicznym, ale jak ktoś przesadzi to będzie miał warzywko siedzące przy stole z przyklejonym padem 24h.
Kiedyś na podwórku można było się patykami napierdzielać i był fun... teraz jak nie masz najnowszej zabawki to wstyd na podwórko wychodzić
wszędzie kasa, kasa, kasa i oczywiście wartości które przekazują rodzice.
ja się i tak cieszę, że jeszcze moi są w takim wieku bo jak słyszę jakie jazdy są w szkołach u młodzieży 12+ lat to jakbym oglądał jakiś serial na polsacie Kenet - Czw 15 Wrz, 2016 Faaaak miałem takiego moskwicza was79 - Czw 15 Wrz, 2016
PiTT napisał/a:
jak ktoś przesadzi to będzie miał warzywko siedzące przy stole z przyklejonym padem 24h.
Widziałem takiego chłopaczka (+-12 lat) na wakacjach w Grecji. Obojętnie o której szliśmy coś przekąsić (w przedziale 9-22), siedział na tym samy krześle, ze słuchawkami na uszach i grał na telefonie. Chyba go starzy przykleili, co by mieć spokój Kamill - Czw 15 Wrz, 2016
Kenet napisał/a:
Faaaak miałem takiego moskwicza
+1siema - Czw 15 Wrz, 2016 Zaraz się okaże, że odnaleźliśmy ten wspólny mianownik łączący wszystkich maniaków hothatchy!
Ja też miałem taki metalowy samochodzik na pedały ale to nie był Moskwicz- mój miał jeszcze otwierany bagażnik z tyłu Miniac - Czw 15 Wrz, 2016
siema napisał/a:
Ciekaw jestem jak Wy podchodzicie do zaszczepiania pasji motoryzacyjnej pociechom? Jak byście mieli możliwość, to pakujecie 4,5 letniego brzdąca do Malucha, czy raczej gokart na pedały?
Mój na drugą "gwiazdkę" dostał elektrycznego quada (polecam zamiast autek) i teraz na 5tą mam dylemat...
Bad-i - Czw 15 Wrz, 2016
PiTT napisał/a:
wkurwiaja mnie wszechogarniające udogodnienia
moje chłopaki tez w tym roku na wakacjach pi@rdolca dostawali jak widzieli te elektryczne samochodziki i od razu koniecznie jazda...
wg mnie takie autko ma sens, moje marzenie z dzieciństwa http://allegro.pl/samocho...6070762839.html
zakładam że 90% dzieciaków jebnęłoby focha że nie chce sam jechać
generalnie jak patrze na rozwój dzieciaków to jest jakiś matrix... 1-2 latki ogarniają tablety itd.
fajnie bo to znaczy że dużo szybciej się rozwijają pod kątem technologicznym, ale jak ktoś przesadzi to będzie miał warzywko siedzące przy stole z przyklejonym padem 24h.
Kiedyś na podwórku można było się patykami napierdzielać i był fun... teraz jak nie masz najnowszej zabawki to wstyd na podwórko wychodzić
wszędzie kasa, kasa, kasa i oczywiście wartości które przekazują rodzice.
ja się i tak cieszę, że jeszcze moi są w takim wieku bo jak słyszę jakie jazdy są w szkołach u młodzieży 12+ lat to jakbym oglądał jakiś serial na polsacie
Z tym rozwojem to niezla zagwostka, bo
Jak pozniej przychodzi zeby kogos rozsadnego po studiach zatrudnic to jest masakra jakas
No chyba ze na tych geniuszy trzeba jeszcze poczekac jakies 20 lat siema - Czw 15 Wrz, 2016 Miniac, wnioskuję po zdjęciu, że to będzie łatwa decyzja Rasputin - Pon 19 Wrz, 2016
PiTT napisał/a:
fajnie bo to znaczy że dużo szybciej się rozwijają pod kątem technologicznym
Tu jest trochę o tym http://blog.akademiakodu....-sie-kodowania/kamil - Pon 19 Wrz, 2016 Córkę właśnie zapisuje na coś takiego, tylko pod kątem designu i animacjisiema - Pon 19 Wrz, 2016
Rasputin napisał/a:
PiTT napisał/a:
fajnie bo to znaczy że dużo szybciej się rozwijają pod kątem technologicznym
Wybaczcie ale na ten bełkot może nabrać się tylko osoba nie mająca zielonego pojęcia o programowaniu.Rasputin - Pon 19 Wrz, 2016 Czyli 90% społeczeństwa??siema - Pon 19 Wrz, 2016
Rasputin napisał/a:
Czyli 90% społeczeństwa??
Miałem nadzieję, że tylko ci którzy dają na imię dziecku Dżejsika i Brajan myśląc, że zapewni im to awans społeczny
Każdy kto się chwilę nad tym zastanowi zda sobie chyba sprawę, że nie język programowania, a algorytmy stoją za programami? Jeśli ktoś ma inne podejście, niech nauczy dziecko wcześnie pisać literki, to będzie miał w domu za parę lat wybitnego pisarza...
Nie tędy droga.