Prędkość musiała być sroga bo Porsche od Sportmile właśnie rozerwało na strzępy
w komentarzach pod postem andrenaliny na FB też padał De ZetKamill - Pon 19 Wrz, 2016
siema napisał/a:
Rasputin napisał/a:
Czyli 90% społeczeństwa??
Miałem nadzieję, że tylko ci którzy dają na imię dziecku Dżejsika i Brajan myśląc, że zapewni im to awans społeczny
Każdy kto się chwilę nad tym zastanowi zda sobie chyba sprawę, że nie język programowania, a algorytmy stoją za programami? Jeśli ktoś ma inne podejście, niech nauczy dziecko wcześnie pisać literki, to będzie miał w domu za parę lat wybitnego pisarza...
Nie tędy droga.
W jakim programowaniu teraz używasz algorytmów? W sieciach neuronowych i jakimś nisko poziomym programowaniu. W obiektowych czy innych popularnych językach skryptowych jedzie się głównie na bibliotekach które raz ktoś napisał i się ich ponownie używa. Tak wygląda programowanie komercyjne. Chyba ze mówimy o programowaniu akademickim to wtedy masz rację.
Pozatym samo programowanie to pewnie ze 30% zadań współczesnego programisty komercyjnego.siema - Pon 19 Wrz, 2016 Kamil, każde oprogramowanie używa algorytmów
Czytałeś to ogłoszenie? Jakoś nie wierzę, że mamy zupełnie inne spojrzenie na temat. Naprawdę wysłałbyś tam dzieciaki w nadziei, że zyskają przewagę nad rówieśnikami?
Na naukę programowania szkoda dzieciństwa. Moim zdaniem dzieciak nie jest wtedy w stanie nic sensownego wynieść z takich zajęć- sam żadnego problemu algorytmicznego nie rozwiąże, będzie potrafił odtworzyć tylko to co mu się pokaże i nauczy się składni języka programowania, który nigdy mu się nie przyda. Co innego młodzież, która już z wieloma rzeczami sama da sobie radę.Bonczek - Pon 19 Wrz, 2016 Panowie, musze wycenic iPada 4tej generacji (A1460), stan gabinet, wifi, 3G, czarny - jaki to piniondz?Alexxx - Pon 19 Wrz, 2016 Daje 50 złotych.Kamill - Pon 19 Wrz, 2016 Zamknąłem po przeczytaniu że
Cytat:
Umysł dziecka jest bardziej elastyczny niż umysł osoby dorosłej, a co za tym idzie nauka jest zdecydowanie łatwiejsza i przebiega szybciej, dając tym samym najlepsze rezultaty.
Nauka bez wykorzystania tej wiedzy w praktyce uleci szybciej niż mijają wakacje takim dzieciakom.
Ale może się okazać że 1 na 100 z takich osób zaskoczy i będzie kontynuować zabawę w domu, mam kolegę który juz w podstawówce zajmował sie elektroniką, w liceum programował i pisał artykuły do gazet, myślę że on by się ucieszył z takich zajęć , ja by wybrał rower.
Świat IT jest dość ponury Bonczek - Pon 19 Wrz, 2016
Alexxx napisał/a:
Daje 50 złotych.
Tak przypuszczałem, jednak bardziej jestem ciekawy realnej, transakcyjnej bo na Allegro jest niezły rozstrzał jak zawsze Kenet - Pon 19 Wrz, 2016 Dam 50zł wiecej niż Alexxx Bonczek - Wto 20 Wrz, 2016 100 tez jest gdzieś w zakresie ceny o którym myślałem, ale nie potrzebuje go na razie sprzedać tylko wycenić Janusz - Wto 20 Wrz, 2016 daje 50 zł więcej niż Kenczizefir - Wto 20 Wrz, 2016 Jako Finansjera Warszawska daje całe PIĘĆ ZŁOTY więcej niż Janusz!