CHRZANEK - Wto 26 Sie, 2008 Panowie jechałem przed chwilą z Bartkiem Chrzanowskim Driftowozem przez duże D.
Strojenie przed rundą w Łodzi która będzie w tą niedzielę.
3500cm3 + Turbo = +400Km oraz +500Nm
Jakże to ucieka spod dupy - chyba gorzej niz motor...
Jeżdziłem już różnymi samochodami w życiu, ale nic nie zrobiło na mnie wiekszego wrażenia...
Mówię: Bartek ty z takim masakratorem powinieneś wygrywać...
Bartek: O nie są w PL jeszcze mocniejsze sprzęty...
Ogólnie nie moge pisać ani nic robić...
Jajca zostały zmiażdżone...Vlodarsky - Śro 27 Sie, 2008 hehe biedny Radzio zamów sobie jakieś sztuczne jaja KonradMK - Śro 27 Sie, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Poza tym chciałbym pozdrowić babcię bo dużo choruje
coś mi się zdaje że Radek będzie miał kwadrat w Wawie w spadku kubas - Śro 27 Sie, 2008 zamow sobie e30 KonradMK - Śro 27 Sie, 2008 nie wiedziałem że był film...
cytaty z gry kopią jajca, łezka w oku normalnie
http://www.imdb.com/title/tt0228246/quotesAnonymous - Śro 27 Sie, 2008 oj pamietam jak kiedyś non stop kaciłem w Duka 3D to były czasy Vlodarsky - Śro 27 Sie, 2008 ja miałem kompa bez dźwięku tzn miałem z dźwiękiem ale ciąłem u ojca w pracy i nie mogłem mieć dźwięku KonradMK - Śro 27 Sie, 2008 ja ciąłem z kumplem "po sieci" czyli przez kabel com - com Anonymous - Śro 27 Sie, 2008 hehehe... ja bez dzwięku na początku a potem dorwałem kompa z dzwiękiem... to był szok dosłowienie Teraz jeszcze czasami sobie w to pogrywam na telefonie Bartli - Śro 27 Sie, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=H6JcZv3wPuU
Nie zapominajcie też o Doomie strick - Śro 27 Sie, 2008 Ile razy ja duka przeszedłem Grałem w to non stop, nawet wszystkie skrytki wiedziałem gdzie sa
I miałem dzwiek od samego poczatku k-mart - Śro 27 Sie, 2008 Dzisiaj jadac autostrada z pracy zastanawialem sie skad biora sie tak dlugie slady opon, +200m??
Lecz juz po paru sekundach sam odpowiedzialem sobie na ta zagadke:
Chrzanek musial tedy przejezdzac, fwd-drift @ 220kmh, dlatego.CHRZANEK - Śro 27 Sie, 2008 Dajcie mi tępe narzędzie, bo ostrym to ja go zabije !!!KonradMK - Śro 27 Sie, 2008 a nie było tam jeszcze obrysu dzika kredą? Mick - Śro 27 Sie, 2008
KonradMK napisał/a:
a nie było tam jeszcze obrysu dzika kredą?
a może był dzik lekko poturbowany z czerwoną farbą na boczku?