Kamill - Nie 23 Paź, 2016 Teraz w tych rzędach to obsługa w wiekszoci przypadków jest milsza niż u prywaciarza, byłem mocno zaskoczony. Ostatnio jeszcze nie weszliśmy dobrze przez drzwi, a juz z okienka nas wołał facet że jak mamy jakies pytania to zaprasza. Nie zdążyłem nawet numerka pobraćKenet - Nie 23 Paź, 2016 Bo stare ropy Jarek pozabierał do spółek skarbu państwa żeby zrównoważyć młodych sługusów Antoniego Jakarti - Pon 24 Paź, 2016 Bonczek,
idz zapytaj i wypelnij na miejscu
ja bylem niedawno w kilku US i co urzad to inna metoda Bonczek - Pon 24 Paź, 2016
Jakarti napisał/a:
Bonczek,
idz zapytaj i wypelnij na miejscu
ja bylem niedawno w kilku US i co urzad to inna metoda
Tak tez zrobie - dzisiaj dzwonilem i Pani powiedziala ze pomoga, bo nikt nie wie jak to wypelniac a dokladnie: to bylby Pan pierwszy ktory nie ma co do tego pytan Bonczek - Czw 27 Paź, 2016 Konczac temat deklaracji - pojechalem rano do urzedu z uzupelnionymi na druku moimi danymi i pustymi pozostalymi 2 stronami - wypelnialem to 3 minuty - Pani kazala wszedzie w pola z deklarowana iloscia m2 danych powierzchni, wpisac "zgodnie z aktem notarialnym" bo powiedziala ze i tak to sprawdzaja jeszcze raz
was79 - Pią 28 Paź, 2016 Czujecie tak dłużej pracować, bez podparcia łokci (od 1:16), pod koniec dniówki eksplozja kręgosłupa Bonczek - Pią 28 Paź, 2016 To dla artystów jest was79 - Pią 28 Paź, 2016 a to przepraszam Bonczek - Wto 15 Lis, 2016 Ma ktos namiar na tania lawetę w waw? Potrzebuje transport 8-10km, jakies 2h lacznie.Bonczek - Pią 18 Lis, 2016 Laweta juz ogarnięta, dzieki za pomoc
Pytanie nr 2 - poszukuje kilku rzeczy do motorsportu i nie moge znaleźć:
- przesuwane okienka w boczne szyby
- przejściówka do wiązki w sciane grodziowa
- wneka na wlew paliwa ktora będę mogl zamontować w tylnej bocznej szybie
- uniwersalna nagrzewnica
Pomóżta!Kamill - Pią 18 Lis, 2016
Bonczek napisał/a:
Laweta juz ogarnięta, dzieki za pomoc
Pytanie nr 2 - poszukuje kilku rzeczy do motorsportu i nie moge znaleźć:
- przesuwane okienka w boczne szyby
- uniwersalna nagrzewnica
Pomóżta!
Okienko Ola Parts allegro
Nagrzewnica - w moim wątku o nagrzewnicy http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=11286PiTT - Śro 23 Lis, 2016 pytanko garazowe
orientujecie sie gdzie najlepiej wyszukac miejsce garazowe, skladzik, ale nie na auto tylko na rzeczy?
fajnie jakby bylo strzezone i wielkosci takiej ze mozna zmiescic komplet kol, box dachowy, rowery itp itd.Kamill - Śro 23 Lis, 2016 Ja bym szukał w miejscu zamieszkania.was79 - Czw 24 Lis, 2016
PiTT napisał/a:
pytanko garazowe
orientujecie sie gdzie najlepiej wyszukac miejsce garazowe, skladzik, ale nie na auto tylko na rzeczy?
fajnie jakby bylo strzezone i wielkosci takiej ze mozna zmiescic komplet kol, box dachowy, rowery itp itd.
szukaj pod hasłem fast storage (kurde to w sumie skandal, żeby w tym kraju wszystko było po angielsku) np.
Wrocław - http://stokado.pl/ albo http://www.kangu24.com/ma...-bNKxoC0LLw_wcBPiTT - Czw 24 Lis, 2016 zapomnialem dodac, ze chodzi o wawe
was - o to wlasnie mi chodzi dzieki