zefir - Wto 24 Sty, 2017 No my ostatnio mamy EcoCar jako przejazdy w firmie i musze powiedziec ze auris kombi w hybrydzie mega fajny woz na miasto, ale z tylu slabo z miejscem was79 - Wto 24 Sty, 2017 A widziałeś plastiki z przodu m.in. na boczkach latałem ostatnio takim z przebiegiem 136 km z wypożyczalni i się trochę zdziwiłem, taki bardzo wczesny yaris (nie ts).zefir - Wto 24 Sty, 2017 https://rejestracja.maratonwarszawski.com/pl/charity/3172
jest taka akcja, żeby pomagać w ramach akcji #BiegamDobrze
Dzięki!Franek - Wto 24 Sty, 2017 Aurius fatalny, bez sensu.
Prius jest kosmiczny. Ciekawe ile to relanie w korku pali.
Mi średnia dzienna fiestą z roku wychodzi 70 km dziennie, z czego 1/2 w korku.kosmita - Wto 24 Sty, 2017 Franek, myślę, że wynik z 4 z przodu w korku jest bez problemu do osiągnięciawas79 - Śro 25 Sty, 2017
Franek napisał/a:
Aurius fatalny, bez sensu.
Prius jest kosmiczny. Ciekawe ile to relanie w korku pali.
Mi średnia dzienna fiestą z roku wychodzi 70 km dziennie, z czego 1/2 w korku.
Ile w tych korkach średnio pali? Franek - Śro 25 Sty, 2017
kosmita napisał/a:
4 z przodu w korku jest bez problemu do osiągnięcia
Wow! Nieźle.
was79,
Wg kompa 9,5 - realnie 10,1 ze wszystkich tankowań jakie robiłem.
Z dłuższych tras 3 razy była Wawa - Wro (na baku ciężko zajechać bo rezerwę zapala na obwodnicy Wro. Ale jest tempo
Reszta parę razy odległości do 130 km od domu. I ciągle miasto.
A jak mam jechać gdzieś dalej to mam jeszcze diesla i nim latam.
Ogólnie jest spoko.
Najniższe spalanie ever jakie udało się uzyskać (z tankowania nie z kompa) to 8,2 litra, najwyższe to 11,99 litra.KarQ - Śro 25 Sty, 2017 To spalanie jak u mnie w Leonie, choć ja minimalne osiągnąłem 6.7
Córka mi zasnęła na 20min przed planowanym celem i żeby pospała zrobiłem dodatkowe 80km trasy z prędkością 90km/h.
I miałem 13l z 30km lecąc na tempomacie 200-210 i dwa depnięcia do 270.Drone - Czw 26 Sty, 2017
kosmita napisał/a:
Franek, myślę, że wynik z 4 z przodu w korku jest bez problemu do osiągnięcia
Wczoraj byłem u gazownika z moim rzęchem i akurat zeszło na temat nowych aut do których da się zamontować LPG
Gość mówił, że taksówkarze gazują u niego właśnie Priusy.
Złotówy mu się chwaliły, że jak gaz był jeszcze poniżej 2PLN za litr, to wyciągali 1000km za 100PLN. Po mieście
Wychodzi 5l LPG/100kmwas79 - Czw 26 Sty, 2017 Łokurde, nieźle Chloru - Czw 26 Sty, 2017 O kutwa tri-fuel Drone - Czw 26 Sty, 2017
Chloru napisał/a:
O kutwa tri-fuel
Takiego czegoś chyba Toyota nie planowała michool_vt - Czw 26 Sty, 2017 biznesmenizefir - Czw 26 Sty, 2017
Drone napisał/a:
Chloru napisał/a:
O kutwa tri-fuel
Takiego czegoś chyba Toyota nie planowała
Można kupić fabrycznie zagazowane Aurisy Hybrid, nie wiem jak Prius
HIT kosmita - Czw 26 Sty, 2017 Można? Ja słyszałem, że hybrydy za bardzo gazu nie lubio