To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

Kenet - Śro 18 Mar, 2015

O panie, właściciel GSMmarketu ma w garażu takie małe muzeum gdzie są chyba wszystkie znaczące modele zaczynając od tej pierwszej na rynku walizki ze słuchawką. Macać macałem, nie używałem. Mówię o czasach nowyżytnych.

Janusz nie ma co drążyć, każdy wysyła jak mu pasuje.

GeKo - Śro 18 Mar, 2015

Miniac napisał/a:
Geko, można mieć Samsunga z innym systemem jak Android? Serio pytam, nie znam się, mam iphona..

Też się nie znam, ale można, tylko po co :D

Tak jak Pitt mówi, teraz telefony są na tyle doskonałe że już raczej nie trzeba się bawić w ich modyfikowanie i raczej zabawa dla fanatyków.

A czy w iPhone w końcu działa wifi przy zgaszonym ekranie czy dalej musi być wpięty do ładowarki :rotfl:

PiTT - Śro 18 Mar, 2015

raczej wszystko co chcesz dziala w tle... wifi, gps i co tam sobie ustawisz :)
GeKo - Śro 18 Mar, 2015

Jesteś pewny, bo wiem że na 5 na bank nie działało. Oczywiście po wybudzeniu telefonu wi-fi się załącza, ale po zgaszeniu już ciągnie transfer z 3G.
Miniac - Śro 18 Mar, 2015

GeKo napisał/a:

Też się nie znam, ale można, tylko po co :D

Wystarczy, że widzę jak mu ten telefon reaguje na głupie przewijanie ekranów to już mnie chuk strzela xD

A pytałem pod kątem tego czy można mieć rozdzielne pretensje do producenta softu i telefonu.

Kenet, +i1 :]

GeKo - Śro 18 Mar, 2015

to tylko przykład że się da. Nie znaczy że to będzie działać jak należy. na iPhone też już androida odpalali.
W mojej opinii cała zaleta iOS jest taka że producent tworzy całość telefon i soft co zapewnia stabilność i szybkość.

Gdy ktoś robi aplikację na androida to musi ją tak zrobić żeby działała na pierdyliardzie urządzeń z różnymi ekranami prockami i ilością pamięci a na japko góra 4-5 urządzeń.
Dlatego Nexusy zawsze były szybsze od innych nawet flagowych telefonów, choć na ogół kosztem baterii głośnika itd. ale do powstania Nexusa 6 rekompensowały to ceną.

Pewnie byłoby prościej gdyby wszyscy korzystali z czystego androida, ale nie, kazdy producent musi się pochwalić swoją nakładką. Samsung dodwał pełno niepotrzebnego gówna dublując aplikacje z google'a i jednocześnie spowalniając telefon.

Miniac - Czw 19 Mar, 2015

GeKo napisał/a:
Jesteś pewny, bo wiem że na 5 na bank nie działało. Oczywiście po wybudzeniu telefonu wi-fi się załącza, ale po zgaszeniu już ciągnie transfer z 3G.

Na bank dziala od 4ki po 6tke. Mam airplay do wzmaka i pol dnia potrafi grac muzyka z iphona na zablokowanym ekranie. Jest to tak jeszcze dobrze pomyslane ze boczne przyciski sa wtedy caly czas aktywne jako regulacja glosnosci.

Przy zjebanym allshare samsunga juz po 4ecg utworach cos sie rwalo, po telefonie rozlaczalo, a czasem pitrafilo sie odpalic z taka glosnoscia ze spalilo zwrotnice w kolumnie.

rasta - Czw 19 Mar, 2015

GeKo, nie karm tola, daj se spokój szkoda czasu :crazy:
Bonczek - Czw 19 Mar, 2015

Miniac napisał/a:
Przy zjebanym allshare samsunga juz po 4ecg utworach cos sie rwalo, po telefonie rozlaczalo, a czasem pitrafilo sie odpalic z taka glosnoscia ze spalilo zwrotnice w kolumnie.

Wynalazek szatana.

Michał - Czw 19 Mar, 2015

rabarbar napisał/a:
kurwa mać ,to te androidy sie aktualizuje?

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: rabi kocham cie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
następnym razem ze mną się zliszalujesz !! ;D

Jakarti - Czw 19 Mar, 2015

Michał napisał/a:
astępnym razem ze mną się zliszalujesz !! ;D

bedzie ciezko
on nie pije :D

Michał - Czw 19 Mar, 2015

ZMUSZĘ GO !
Jakarti - Czw 19 Mar, 2015

sam bym sie napil bo mnie wkurwia Krystyna :)
mozna by balecik jakis do 5 rano pyerdolnac i znowu zalowac ze kilka stow poszloooooooo :)

a tak to siedze z katarem i tyle imprezowania..

Bonczek - Czw 19 Mar, 2015

PiTT napisał/a:
jestem na TAK :D

A kiedy będziesz w wwie? :d

PiTT - Czw 19 Mar, 2015

a kiedy mam byc? :D