To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

dzik - Pon 25 Sie, 2014

To trzeba mieć w portfolio setkę samochodów żeby móc powiedzieć że nie dla każdego wynik na stacji jest celem w życiu? Pytasz czy brać klekota czy benzynę a później piszesz pierdoły że posiadacze benzyn boją się setkę przekraczać bo im paliwa do stacji zabraknie.
Chcesz mocy i kastrujesz się z 40 koni.

Marek23 - Pon 25 Sie, 2014

Ja pier.dole, prosty rachunek:
rs tdi vs rs tsi: jak jeden pali 6,5 drugi pali 9,5. Jak jeden 7-8, drugi 10-11. 10 w tdi to 14 tsi.
Jak nie patrzec 3 L różnicy. I weź mi nie pisz kiedy się da szybko jeździć, bo akurat nic o tym nie wiesz.
Wracająć. 3 litry, robię 60 000. 3 x 5,2 x 600= 9360 - 19% = 7581zł
7581 zł więcej rocznie na paliwo. Mam trochę drogich pasji w życiu i ku,rwa wydaję na nie kasę ,a nie na walenie konia,że mi silnik fajnie brzęczzy na ulicy.
Za 7500 lecę 2 rajdy w 3 lidze, saxo, albo dokładam i mam gruby rajd w pucharze polski jakimś szybszym autem. Trafia do Twojej przyłbicy,że wolę jeszcze więcej naku.rwiać autem na oesach za te extra pieniadze. A tym tsi na drodze w skali makro nie będę wogóle szybszy niż tdi. Bo 195 koni wystarczy żeby zapierdalać.
I chu,j mnie wali ze to k,urwa diesel. Jeździsz 70 km/h po polsce, robiąc rocznie 10 tys i piszesz,że Cie wali spalanie. Mnie nie wali, bo lubie tą kasę na prawdziwą motoryzacje wydać. A tacy jak Ty mnie tylko na drodze wkurw.iają, bo jadę jak ciule lewym pasem słuchając silnika i masując się po cipce.

M - Pon 25 Sie, 2014

Przymykam aż atmosfera opadnie.
PiTT - Pon 25 Sie, 2014

i tak na marginesie, Marek sam zaczales sie zastanawiac nad bena a potem walczysz z kazdym argumentem ktory jest przeciwko dieslowi :)
wydaje mi sie ze wyboru silnika juz dokonales, wiec teraz tylko model auta :)

M - Pon 25 Sie, 2014

Dzięki PiTT! :rotfl:
M - Pon 25 Sie, 2014

Otwieram.
I przypominam - dla każdego co innego jest dobre, nie trzeba ustalać jednej wersji!

PiTT - Pon 25 Sie, 2014

no i dobrze
w nawiazaniu do e60... totalnie mi przeszla ta fura, ale glownie ze wzgledu na stan tych aut i trafienie na pewna sztuke graniczaca z cudem :)
w premium selections juz chyba sie nie pojawiaja bo za stare, pozostaja ogloszenia a tu wiadomo... :)

M - Pon 25 Sie, 2014

Tzn nie można już znaleźć gdzieś poza PL dobrego egzemplarza?
Kamill - Pon 25 Sie, 2014

morzna
was79 - Pon 25 Sie, 2014

Czekam na wjazd na rondo. Jedzie alfa, myślę ale ładna. Podjeżdża bliżej i słyszę trzaskanie: klap klap klap klap kla. I mi natychmiast przeszło :rotfl:
106 - Pon 25 Sie, 2014

Oryginalny japoński Type R.
1240kg
hamownia: 282KM
turbo VF24
DCCD
sprysk IC
przełożenie 4.444
ECU 6S
Tylni dyfer mech.R180
przód 4tłoczki 294mm tył 2tłoczki 290mm
WRC dla ludu
Cena 42tyś zł

warto? jakies pomysly?

Bartli - Pon 25 Sie, 2014

was79 napisał/a:
Czekam na wjazd na rondo. Jedzie alfa, myślę ale ładna. Podjeżdża bliżej i słyszę trzaskanie: klap klap klap klap kla. I mi natychmiast przeszło :rotfl:

klap klap czy kle kle? Bo to jest różnica!

was79 - Wto 26 Sie, 2014

Zdecydowanie klap klap i do tego lekkie piiiiip
dzik - Wto 26 Sie, 2014

was, rozumiem że było podobnie jak z oglądaniem tego komiksu?

http://fhg.ladyboygoo.com....php?id=1026767

Nie nadaje się do pracy gdy ktoś patrzy nam w monitor :)

M - Wto 26 Sie, 2014

Wypadało by napisać że to się nie nadaje na otwieranie w pracy :)