Bonczek - Czw 19 Mar, 2015 Prócz piątków pełna dowolność może ktos sie jeszcze skusi.Kenet - Czw 19 Mar, 2015
Bonczek napisał/a:
może ktos sie jeszcze skusi.
jestem tu!Anonymous - Czw 19 Mar, 2015
Michał napisał/a:
ZMUSZĘ GO !
cos sie wymyśli,zastosujemy stara sprawdzona metode -nie wazne co, wazne żeby sponiewierało Michał - Pią 20 Mar, 2015
Jakarti napisał/a:
sam bym sie napil bo mnie wkurwia Krystyna
mozna by balecik jakis do 5 rano pyerdolnac i znowu zalowac ze kilka stow poszloooooooo
a tak to siedze z katarem i tyle imprezowania..
i jajko na klusce sie zrobi !
ta je panie rabarbar !Kenet - Pią 20 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
nie wazne co, wazne żeby sponiewierało
+1 zefir - Pią 20 Mar, 2015 także tego
średnio pijący ale zawsze zwarty i gotowy Anonymous - Pią 20 Mar, 2015 to moze jednak ogarniemy jakis wekendowy spot nad jakims jeziorem?Kamill - Pią 20 Mar, 2015 PiTT - Pią 20 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
to moze jednak ogarniemy jakis wekendowy spot nad jakims jeziorem?
moze nad jeziorem COcoMOMichał - Pią 20 Mar, 2015 Kamill - Czw 23 Kwi, 2015 Do właścicieli motoG.
Jak ktoś zainstalował sobie lolipopa czyli androida 5 i tel zaczął mu wolniej chodzić, to polecam downgrade. Ja właśnie wróciłem do 4.4.4. Jak by ktoś potrzebował instrukcji to mogę coś tam skomponować, bo musiałem kilka for przeczytać żeby to ogarnać.
To samo zrobił moj znajony w S5.
Ogólnie lolipop jest do dupy, zamula telefon.Chloru - Czw 23 Kwi, 2015 A u mnie (S4) działa i scen nie robi.Muzykant - Czw 23 Kwi, 2015 no nie gadaj, Lolipop moze i jest do dupy ale na moto g, na lg g3 smiga jak szalonyonufry - Czw 23 Kwi, 2015 a w mojej xt1039 czyli Moto G LTEEEEE nadal nie ma oficjalnej aktualizacji do lizaka
ma się pojawić nie długo i to od razu 5.1Kamill - Czw 23 Kwi, 2015 Ja bym nie instalował