To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

M - Wto 26 Sie, 2014

Najzdrowsze podejscie to przejmowac sie glownie swoimi problemami :)
Marek23 - Wto 26 Sie, 2014

Pitt, Ty mnie jedyny rozumiesz :*
M - Wto 26 Sie, 2014

:rotfl:
Kamill - Wto 26 Sie, 2014

PiTT napisał/a:
nic nie poradzisz :)
a malo to jest osob nabijajacych sie ze skody bo maja wypasione audi albo bmw... pierwsza wieksza naprawa (jak juz sie nie da jezdzic) i placz jakie to choojowe auta i jak kosztowne :rotfl:

Małomiasteczkowe podejście, jest to tak zakorzenione, że nie pomaga nic, studia, kasa, nawet kilka lat w Wawie to za mało nie niektórych ;) Ma być bling i już, co z tego że przegląd przechodzi tylko u znajomego ;)

Marek23 - Wto 26 Sie, 2014

Mnie sie ostatnio znajomy "manager" spytał z obrzydzeniem jak mogę jeździć skodą, i jeszcze kupić następną. Sam do 26 roku zycia nie miał auta, a teraz kupił jakieś złomowate białe V40 po przejściach za śmieszny hajs i udaje,że Premium ma na drugie imię. Tia...
Bonczek - Wto 26 Sie, 2014

Marek23 napisał/a:
Mnie sie ostatnio znajomy "manager" spytał z obrzydzeniem jak mogę jeździć skodą, i jeszcze kupić następną. Sam do 26 roku zycia nie miał auta, a teraz kupił jakieś złomowate białe V40 po przejściach za śmieszny hajs i udaje,że Premium ma na drugie imię. Tia...

Mój ulubiony typ :jupi:

M - Śro 27 Sie, 2014

Za dwa lata na hh będzie wjazd na hejtujących dacię :lol2:
PiTT - Śro 27 Sie, 2014

za 2 lata jak dacia dalej bedzie sie tak rozwijac to bedzie fapowanie do nowego modelu w wersji RS ;D
M - Śro 27 Sie, 2014

I hejtowanie przepłacania za skody :rotfl:
Cebula level master.

Marek23 - Śro 27 Sie, 2014

Za pare lat wejdzie autonomiczne prowadzenie w markach premium i M bedzie twierdzil ze lubi odpoczywac w czasie interwalow pomiedzy zielnikami
M - Śro 27 Sie, 2014

:rotfl:
Ja wtedy nadal będę jeździł swoim bmw po dwóch amortyzacjach :rotfl:
Wczoraj policzyłem roczne koszty utrzymania i na jakąś bmkę jedynkę w ratach by starczyło o_O

Marek23 - Śro 27 Sie, 2014

to lepiej kupic dacie i raz w miesiacu poznan leciec czy cos
M - Śro 27 Sie, 2014

Może to mało pragmatyczne i niezrozumiane tutaj ale zwyczajnie lubię ten samochód, stać mnie na jego utrzymanie i mógłbym kupić nówkę tylko nie mam motywacji do tego. Samochód prowadzi się rewelacyjnie , rwd jest, cały czas się podoba, w trasie bardzo ogarnia etc :)
Jakarti - Śro 27 Sie, 2014

to mniej wiecej taka dyskusja jak kupowalem Clio

"za tyle to mozna miec super kombi"
"za tyle to mozna miec 2 garaze"
"za tyle to mozna kupic mieszkanie w bytomiu" :D

co kto potrzebuje
M - to sporo CI to BMW wychodzi... :D

M - Śro 27 Sie, 2014

Może tak, fakt że przez poprzednie lata był mniejszy budżet na utrzymanie albo nawet zerowy - może należałoby to podzielić przez 5. Życie.