Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Wto 26 Sie, 2014 Najzdrowsze podejscie to przejmowac sie glownie swoimi problemami Marek23 - Wto 26 Sie, 2014 Pitt, Ty mnie jedyny rozumiesz M - Wto 26 Sie, 2014 Kamill - Wto 26 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
nic nie poradzisz
a malo to jest osob nabijajacych sie ze skody bo maja wypasione audi albo bmw... pierwsza wieksza naprawa (jak juz sie nie da jezdzic) i placz jakie to choojowe auta i jak kosztowne
Małomiasteczkowe podejście, jest to tak zakorzenione, że nie pomaga nic, studia, kasa, nawet kilka lat w Wawie to za mało nie niektórych Ma być bling i już, co z tego że przegląd przechodzi tylko u znajomego Marek23 - Wto 26 Sie, 2014 Mnie sie ostatnio znajomy "manager" spytał z obrzydzeniem jak mogę jeździć skodą, i jeszcze kupić następną. Sam do 26 roku zycia nie miał auta, a teraz kupił jakieś złomowate białe V40 po przejściach za śmieszny hajs i udaje,że Premium ma na drugie imię. Tia...Bonczek - Wto 26 Sie, 2014
Marek23 napisał/a:
Mnie sie ostatnio znajomy "manager" spytał z obrzydzeniem jak mogę jeździć skodą, i jeszcze kupić następną. Sam do 26 roku zycia nie miał auta, a teraz kupił jakieś złomowate białe V40 po przejściach za śmieszny hajs i udaje,że Premium ma na drugie imię. Tia...
Mój ulubiony typ M - Śro 27 Sie, 2014 Za dwa lata na hh będzie wjazd na hejtujących dacię PiTT - Śro 27 Sie, 2014 za 2 lata jak dacia dalej bedzie sie tak rozwijac to bedzie fapowanie do nowego modelu w wersji RS M - Śro 27 Sie, 2014 I hejtowanie przepłacania za skody
Cebula level master.Marek23 - Śro 27 Sie, 2014 Za pare lat wejdzie autonomiczne prowadzenie w markach premium i M bedzie twierdzil ze lubi odpoczywac w czasie interwalow pomiedzy zielnikamiM - Śro 27 Sie, 2014
Ja wtedy nadal będę jeździł swoim bmw po dwóch amortyzacjach
Wczoraj policzyłem roczne koszty utrzymania i na jakąś bmkę jedynkę w ratach by starczyło Marek23 - Śro 27 Sie, 2014 to lepiej kupic dacie i raz w miesiacu poznan leciec czy cosM - Śro 27 Sie, 2014 Może to mało pragmatyczne i niezrozumiane tutaj ale zwyczajnie lubię ten samochód, stać mnie na jego utrzymanie i mógłbym kupić nówkę tylko nie mam motywacji do tego. Samochód prowadzi się rewelacyjnie , rwd jest, cały czas się podoba, w trasie bardzo ogarnia etc Jakarti - Śro 27 Sie, 2014 to mniej wiecej taka dyskusja jak kupowalem Clio
"za tyle to mozna miec super kombi"
"za tyle to mozna miec 2 garaze"
"za tyle to mozna kupic mieszkanie w bytomiu"
co kto potrzebuje
M - to sporo CI to BMW wychodzi... M - Śro 27 Sie, 2014 Może tak, fakt że przez poprzednie lata był mniejszy budżet na utrzymanie albo nawet zerowy - może należałoby to podzielić przez 5. Życie.