kubas - Pon 25 Lut, 2008 a widziales hothatcha rwd ? Ja narazie tez na myszcze musze kiere przywiezc...Stacho - Pon 25 Lut, 2008 kubas wiele osób upala RWD ja tam gram na klawiaturze PiTT - Pon 25 Lut, 2008
lukp - Nie 23 Mar, 2008 Witam kto gra w Gran Turismo 4 na PS2, i może mi powiedzieć jakie auto trzeba mieć aby ścigać sie w MR Challenge?
dzięki za pomocVlodarsky - Wto 25 Mar, 2008 ja nie gram ale powiem Ci, że NFS MW to nawet GrandePunto przejde k-mart - Wto 25 Mar, 2008 siema geje,
od godziny 13 jestem posiadaczem Gran Turismo 5 prologue
ta gra niszczy wszystko znane do tej pory
z samochodow ktore nabylem fajne sa:
impreza sti 07'
nissan gtr
oprocz tego sa tez smakolyki jak n.p. ferrari f40, mcs jimek wicked l.a. soundtrack edyszyn, clio v6 itd
sciagam aktualizacje do gry online i przejmuje generalke swiatowa!
heja heja!k-mart - Wto 25 Mar, 2008 kurwa ja pierdole wlasnie gralem pierwszy wyscig online!!!!
bylem drugi!!!!!
liga clio v6, focus st i podobne, ja na integrze type r 05' Michał - Wto 25 Mar, 2008 hehehehe
zajarany k-mart - Wto 25 Mar, 2008 juz po drugim wyscigu, pierwszy!
niszcze niszcze! Michał - Wto 25 Mar, 2008 JEEEEEEE k-mart - Śro 26 Mar, 2008 gralem wczoraj na necie od 23:00 - 2:00
bilans: raz drugi i zawsze pierwszy!
Dodam, ze scigam sie tylko w klasach:
hothatch:
zawsze mcs'em, jest poprostu najlepszy! moi rywale to: golf IVgti, swift sport, alfa 147ti, C4 vts coupe i jeszcze pare
mid size:
ja zawsze na pokladzie Integry type R
vs.
clio v6, focus st, golf V gti, delta integrale evoIII, itd.
mid size sport cars:
moj wybor; impreza sti 07'
vs.
bmw 135tii, evoX, evo IV, sti 05', lotus elise 111r, skyline
no i sa ligi supercars, czyli nissan gtr, ferrari, viper, corvette itd oraz rozne race-cars. Ale zadne z nich mnie nie kreca.
Bardzo polecam, dawno sie tak nie uzaleznilem od grania GOKART - Śro 26 Mar, 2008 K-mart wrzuć jakieś foty mcs'a na zewnątrz i ze środka please. Może mi odbije palma i kupię playa3 . GT5 jest aż tak dobra ?anjas - Śro 26 Mar, 2008 I czy z PL można grać przez net?
Może przyszedł czas na PS3 Anonymous - Śro 26 Mar, 2008 tak tak moze to jest ten czas ale najpierw poprosimy jakies screenyk-mart - Śro 26 Mar, 2008
GOKART napisał/a:
K-mart wrzuć jakieś foty mcs'a na zewnątrz i ze środka please
JIMEK napisał/a:
poprosimy jakies screeny
Postaram sie to dzisiaj ogarnac, ponoc jest opcja prezentacji wlasnego garazu online na jakies stronie zwiazenej z gt5.