kubas - Śro 12 Gru, 2007 a nawet ci pokaze twoje
misiopies ich pilnuje takze spoko nie martw sie sa bezpieczne mi - Śro 12 Gru, 2007 btw - ładny masz futrzany dywanik na podłodze CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007 Misiopies jest zajebiaszczy
Mialem przyjemność poznać
Jak on pilnuje to jestem spokojny szymlorek - Śro 12 Gru, 2007 kubas jesteś w stanie załatwić szczeniaczka takiego misiopsa? poszedłby w dobre rączki to moge zagwarantować CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007 Reproduktor jest. Tylko trzeba mu suczki BaRtO_206GT - Śro 12 Gru, 2007
kubas napisał/a:
dzis wyslane fotele dla barto,
stanal mi.. LOL hehehe juz nei moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!!Młody Papież - Śro 12 Gru, 2007 fotel w gieteiku!!
RC w połączeniu z pasami 5pkt sprawuje sie ZAJE.BISCIE!
tylko te mocowania niebardzo współgrają z fotelem (bynajmnie z RC)... nie da sie odpowiednio obniżyć fotela [chyba że ktoś do samej podłogi montuje], trzeba troche przerabiać... ale i tak jest WYPAX! mi - Śro 12 Gru, 2007 czyli co - jutro mój wjeżdża? Mam go brać do roboty?
(olej mi kupiłeś?)CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007 MAM I JA !! !! !! !!
wasq - Śro 12 Gru, 2007 super czyli jutro fotelik dotrze
rowniez dolaczam sie do podziekowan za zorganizowanie takiej super akcji !!!Michał - Czw 13 Gru, 2007 patrząc na foty, stwierdzam ze sam miałem takiefo RC w saxo. Naprawde panowie, super wybór. Siedziałem w innych fotelach ale to była poracha. W ten wbijałem sie w garniaku i do pracy rok jedziłem i było ok !!
GRATSY .
Ja do hondy kupie sobie poswietlane spryskiwacze Maciek - Czw 13 Gru, 2007 nie tam spryskiwacze.. naklej te wloty chromowane Bad-i - Czw 13 Gru, 2007
Michał napisał/a:
Ja do hondy kupie sobie poswietlane spryskiwacze
zrób tak jak Maciek napisał, bo to pewnie jak cała reszta będzie się psuła Michał - Czw 13 Gru, 2007 lecuiałem 1zł 20 i sie oedrwały Bad-i - Czw 13 Gru, 2007 przy takiej predkosci to pewnie za Hania byla zasłona dymna LOL