Ps. Jak osadzać filmiki bo coś nie mogę tego ogarnąć :\Anonymous - Nie 06 Sty, 2008 michu strona 21, miesiac temu. nikt nic nie napisal bo jestescie leszcze i sie gowno znacie... Nie lubie numeru jak go nie znam fuck off nauczyciele. a michala dalej lubie. sorry za te frustracje Michał - Nie 06 Sty, 2008 kurwa, nic nie zrozumiałem !!
było !! >????? nie wiedziałem
sorawaMichał - Pon 07 Sty, 2008 tego na 1000 nie było
rasta - Pon 07 Sty, 2008 Michał, koział LOL
NIedługo Cyrni z US i A będą sie od Ruskich uczyć jak powinno się lansować heheAnonymous - Pon 07 Sty, 2008 michalku co prawda jakbys napisal ze wklejasz Потап и Настя Каменских - Не пара (uncensored) to by to za duzo nie wyjasnialo, ale zauwazylem ze masz tendencje anarchizujace. Plz, wpisujemy co w klejamy/w co kazemy sie wklikiwac przez co okazujemy szacuneczek koleszkom i przyczyniamy sie do pokoju na swiecie. Michał - Pon 07 Sty, 2008 sory jimmuś !!
juz będe podpisywał !!
kocham cie !!PiTT - Pon 07 Sty, 2008 doooobreeeeee KonradMK - Pon 07 Sty, 2008 no, fajne dupcie, ten koleś to trochę taki KasowskiPiTT - Pon 07 Sty, 2008 hahah
Weird Al Yankovic Polkarama!KonradMK - Pon 07 Sty, 2008 o żesz w morde! na początku są "kaczuszki" BaRtO_206GT - Pon 07 Sty, 2008 Damian Marley Beautiful: