czepiasz sie ?? Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 1.FreeMan
2. JMK
3. PePe-GaPa
4. Rudziutki!!!!
5.Siarka (bynajmniej w sobote obiecywal ze bedzie)
6. Kulka (w nd sie deklarował)
7.
8. Marcel (jeszcze chory ale bede )pP - Wto 16 Gru, 2008 mało nas... FreeMan - Wto 16 Gru, 2008 a co z Barto, Nico i TheMC ,Chrzankiem, Kondziem, lennym, oscarem?KonradMK - Wto 16 Gru, 2008 ja nie gramBaRtO_206GT - Wto 16 Gru, 2008 Nico, Malik i ja bedziemy!Anonymous - Wto 16 Gru, 2008 i 2ziomków od Kulki
Kondziu czemu nie grasz?KonradMK - Wto 16 Gru, 2008 nie stać mnie no i nie jestem fajny na tyle żeby grać w NBAFreeMan - Wto 16 Gru, 2008
KonradMK napisał/a:
nie stać mnie no i nie jestem fajny na tyle żeby grać w NBA
nie pierdol...
bylo meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega fajnie.
Dzis moge powiedziec ze po 2 miesiacach regularnej gry raz w tyogodniu w kosza , nie wrocilem do domu na kolanach.... forma rosnie.
Jedno z lepszych spotkan..... koniecznie trzeba zamowic koszulki.Anonymous - Śro 17 Gru, 2008
KonradMK napisał/a:
nie stać mnie no i nie jestem fajny na tyle żeby grać w NBA
sorry Kondziu ale to co piszesz jest żenujące .... nie masz 20zł zeby sie z nami spotkać i porzucać - przyjdz za tydz .... zaplace za ciebie
Free potwierdzam ..... 70min ciągłej gry .... kilka świetnych aukcji, piekne bloki, walka, kosz za kosz SUPER SUPER SUPER
do zoabczenia za tydzien Rudello - Śro 17 Gru, 2008 DOookladnie Freeman takie dziś fikołki wyprawiał pod koszem ze hoho... Wogule kazdemu coraz lepiej idz i gra staje sie bardziej efektowna
Koszulki + takie skary jak macie z Marcelem i opaska jak Kondzio
pP - Śro 17 Gru, 2008 Panowie wczoraj było grubo
oto krótka relacja:
może zaczeliśmy niewinnie
ale potem chłopaki się rozkręcali:
freeman się lekko zasupłał
barto bardzo dobrze krył miko
rudecki agresywanie w obronie
ja próbowałem zatrzymać "3ki" przeciwników
miko i jmk dwa razy wbili mnie w ziemię
krycie było na tzw. "łyżeczkę"
momentami gra była bardzo zacięta
a niekiedy dało się odczuć ciężar gry na plecach
pytam cos jimka
po meczu podszedłem do marcela i zapytałem dlaczego tak często trafia
na koniec każdy wrócił do własnej szatni
na kolejne relacje zapraszam wkrótceFreeMan - Śro 17 Gru, 2008 Niezle pePe,
widac ze Ci sie nudzi
za tydzien bedzie jeszcze lepiej
Panowie gramy regularnie juz od 21.10.2008 bez jednego tygodniu kiedy bylo swieto