to samo kiedyś było z BMW M3k-mart - Wto 26 Maj, 2009 Kurde potrzebuje pilnie jakies fajnej gierki, poleccie cos, nudzi sie!anjas - Wto 26 Maj, 2009 COD5 na PS3 po sieci.
Wymiata!Cartoon - Wto 26 Maj, 2009 Gran Turismo 4 na ps2 Idealnie zabija czas KonradMK - Wto 26 Maj, 2009 http://www.widelec.org/gra,jajeczka,2213.htmlk-mart - Wto 26 Maj, 2009
anjas napisał/a:
COD5
powaga, dobre to? lepsze od 4?
A brothers in arms hells highway?Michał - Wto 26 Maj, 2009 jedynie moge ci napisać czego NIE POLECAM
Godfather II - kupa. Wzór gta ale kupa
weapons of fate - na podstawie filmu. Troche mniejsza kupa, ale kupa anjas - Wto 26 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
powaga, dobre to? lepsze od 4?
czy lepsze... na początku mniej mi się podobało niż COD4, ale jak trochę pograłem to na maksa wciąga. Ale nie misje-srysje bo to nuuuda tylko normalna napierdzielanka po sieci.PiTT - Pią 29 Maj, 2009
właśnie sobie ściągam, będę miał w co grać w robocie Michał - Pią 29 Maj, 2009 ja kupuje w poniedziałek rFactor , pierdole, zdejmuje kominiareanjas - Pią 29 Maj, 2009
Michał napisał/a:
ja kupuje w poniedziałek rFactor
miszczu, ja mam rfactor a nie gram w niego. Weź se go, pograj... a jak kiedyś, za jakiś rok znowu mnie najdzie to najwyżej oddasz The Mc - Pią 29 Maj, 2009 Niewiem czy to juz bylo, ale czy ktos gral w dodatek do GTA4 "The Lost and Damned" ?KarQ - Pią 29 Maj, 2009 Ja polecam GT5 + Logitech G25 na PS3. Colin Dirt też daje rade.Michał - Pią 29 Maj, 2009
anjas napisał/a:
Michał napisał/a:
ja kupuje w poniedziałek rFactor
miszczu, ja mam rfactor a nie gram w niego. Weź se go, pograj... a jak kiedyś, za jakiś rok znowu mnie najdzie to najwyżej oddasz
jędruś, na pieca ?? !!anjas - Sob 30 Maj, 2009
Michał napisał/a:
jędruś, na pieca ?? !!
no ba , a na piecu nie gram wogóle. Dobrze, że chociaż kiera się przydaje czasem do Plejaka.