HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!
Mick - Pon 27 Lip, 2009 faktycznie masz pecha...
dlatego już od dawna Ci radziłem brać w benzynie samochód!
szkoda, że nie myślałeś o freemanowej lagunie, bo miał fajną niebieską z dużym szyberkiem u siebie, niestety sprzedała się baaardzo szybko...Janusz - Pon 27 Lip, 2009
pcs napisał/a:
Jade dzis ogladac ... mercedesa A 200cdi 140km w mega opcji (navi, skora, ksenon etc.) . Po zonie jakiegos szejka z komorowa, przelot 46tys, 2005 rok, salon, ASO, nie bity etc. Wlasciciel zyczy sobie 57tys ale pewnie troche zejdzie.
Slyszal ktos cos o tych silnikach merca?
jak to ten z łańcuchem rozrządu, to zwróć uwagę czy on nie hałasuje. Ale jeśli faktycznie ma taki przebieg, to nie powinno się nic dziać.pcs - Wto 28 Lip, 2009 bylem, ogladalem, jezdzilem
auto w oryginalnym lakierze, ma 2 obcierki na zderzakach, przebieg oryginaly 46tys, ostatni przeglad w aso w grudniu 2008 (wogole mialo dopiero 2 przeglady, bo komputer steruje mowi kiedy i zalezy to zarowno od wieku jak i przelotu, ale nie koniecznie raz na rok).
auto niesamowicie wypasione, skora stan igla, duza navi i bardzo dobre audio, parktronic przod i tyl, dwustrefowa auto klima, chyba tylko szklanego dachu nie ma. Ogolnie ceny takich dodtkowo w mercedesie zabijaja (samo audio z navi to 15tys).
Silnik 140 km + automat pasuja bardzo dobrze, auto jest bardzo dynamiczne, a spalanie z ostatnich 300km mial 6.1 litra. Miejsca pod dostatkiem w sumie, milion schowkow, bagaznik 430 litrow. Ogolnie bardzo wygodnie jest. Jedyny minus jaki znalazlem to ze jest troche glosno.
Cena stanela by na 54tys.
no i kurde nie wiem, troche walcze z aparycja auta dla pan na zakupy.Michał - Wto 28 Lip, 2009 prosze cie ...
tonący brzytwy sie chwyta Rudello - Wto 28 Lip, 2009 a ja widzialem ostanio twoje byłe volvo i niewiedzac ze je sprzedales rzuciłem sie na maske. Hehehe kierownik troche sie wystraszył Franek - Wto 28 Lip, 2009
pcs napisał/a:
troche walcze z aparycja auta dla pan na zakupy.
Ja na TWoim miejscu bym się nie zastanawiał. Auto nowe kosztowało pewnie ponad 100K, teraz kosztuje połowe. To co miało stracić już straciło, a fura prawie nówka.
Bierz!anjas - Wto 28 Lip, 2009 ja Cię kompletnie nie widzę w A-klasie nox - Wto 28 Lip, 2009 JAk dobrze ci się nim jeździ spełnia wymagania itp minusem wygląd ale to tylko wygląd jest przecież ważniejsze od tego jest czy fura spełnia wymagania i jest top kondycji jak tak to decyzja powinna być łatwa.Jakarti - Wto 28 Lip, 2009 Pawelek
ja juz bym poszedl na dziwki dawno..
tyle czasu szukac samochodu..
nadal trzymam kciuki za odnalezienie tej jedynej milosci!!pcs - Wto 28 Lip, 2009 no i kazdy ma inne rady
on kosztowal w salonie dokladnie 148tys + rower dali gratis
inna sprawa jak pogibanym trzeba byc, zeby kupic takie auto za ta kase.
Jedna watpliwosc zaczela mnie nachodzic, co to za automat tam siedzi, 5 biegowy, 7 biegowy czy autronic (CVT). Teraz jest dostepny tylko autronic ale jak dla mnie to on zmienial biegi ..
obejrze dzis jedna Crome bo bede mial po drodze.Franek - Wto 28 Lip, 2009
pcs napisał/a:
Crome
Bosh, widzisz i niegrzmisz. Ciężko określić czy to hatchback, combi czy van. I cena dobrze wyposażonej cromy wychodzi prawie jak a classy.
Poza tym croma będzie nie do sprzednia jak natłuczesz kilometrów. A nawet jak sprzedasz, to stracisz dużo więcej niż na meśku.
Aaaa, i serwis meśka powinien być tańszy niż cromy.Jakarti - Wto 28 Lip, 2009
Franek napisał/a:
pcs napisał/a:
Crome
Bosh, widzisz i niegrzmisz. Ciężko określić czy to hatchback, combi czy van. I cena dobrze wyposażonej cromy wychodzi prawie jak a classy.
Poza tym croma będzie nie do sprzednia jak natłuczesz kilometrów. A nawet jak sprzedasz, to stracisz dużo więcej niż na meśku.
Aaaa, i serwis meśka powinien być tańszy niż cromy.
tak z ciekawosci i w jednym poscie, zeby nie odbiegac od glownego watku:
jezdziles fiatem? alfą? znasz jakies aso albo ludzi tam pracujacych?
czy lecisz na obiegowej opinii ze fiat to kila?Michał - Wto 28 Lip, 2009 bo fiat to kiła CHRZANEK - Wto 28 Lip, 2009 Znam uzytkownika jednego fiata Mick - Wto 28 Lip, 2009 PCSik, za około 52 tysie masz nową Ibizę z silnikiem 1.6 w wersji sport.
kolejny fajny samochodzik to np Ford Fiesta sport też okolice 50 tysi (tylko musisz czekać jakieś 3 - 4 miesiące), ale za to masz nówkę samochód.
ja bym wolał mimo wszystko focusa... którym się brzydzisz...