To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupuje auto - jakikolwiek ladny i zadbany samochod - help!

Mick - Pon 27 Lip, 2009

faktycznie masz pecha... :/
dlatego już od dawna Ci radziłem brać w benzynie samochód!

szkoda, że nie myślałeś o freemanowej lagunie, bo miał fajną niebieską z dużym szyberkiem u siebie, niestety sprzedała się baaardzo szybko...

Janusz - Pon 27 Lip, 2009

pcs napisał/a:
Jade dzis ogladac ... mercedesa A 200cdi 140km w mega opcji (navi, skora, ksenon etc.) . Po zonie jakiegos szejka z komorowa, przelot 46tys, 2005 rok, salon, ASO, nie bity etc. Wlasciciel zyczy sobie 57tys ale pewnie troche zejdzie.
Slyszal ktos cos o tych silnikach merca?

jak to ten z łańcuchem rozrządu, to zwróć uwagę czy on nie hałasuje. Ale jeśli faktycznie ma taki przebieg, to nie powinno się nic dziać.

pcs - Wto 28 Lip, 2009

bylem, ogladalem, jezdzilem

auto w oryginalnym lakierze, ma 2 obcierki na zderzakach, przebieg oryginaly 46tys, ostatni przeglad w aso w grudniu 2008 (wogole mialo dopiero 2 przeglady, bo komputer steruje mowi kiedy i zalezy to zarowno od wieku jak i przelotu, ale nie koniecznie raz na rok).

auto niesamowicie wypasione, skora stan igla, duza navi i bardzo dobre audio, parktronic przod i tyl, dwustrefowa auto klima, chyba tylko szklanego dachu nie ma. Ogolnie ceny takich dodtkowo w mercedesie zabijaja (samo audio z navi to 15tys).

Silnik 140 km + automat pasuja bardzo dobrze, auto jest bardzo dynamiczne, a spalanie z ostatnich 300km mial 6.1 litra. Miejsca pod dostatkiem w sumie, milion schowkow, bagaznik 430 litrow. Ogolnie bardzo wygodnie jest. Jedyny minus jaki znalazlem to ze jest troche glosno.

Cena stanela by na 54tys.

no i kurde nie wiem, troche walcze z aparycja auta dla pan na zakupy.

Michał - Wto 28 Lip, 2009

prosze cie ...
tonący brzytwy sie chwyta :(

Rudello - Wto 28 Lip, 2009

a ja widzialem ostanio twoje byłe volvo i niewiedzac ze je sprzedales rzuciłem sie na maske. Hehehe kierownik troche sie wystraszył ;-)
Franek - Wto 28 Lip, 2009

pcs napisał/a:
troche walcze z aparycja auta dla pan na zakupy.

Ja na TWoim miejscu bym się nie zastanawiał. Auto nowe kosztowało pewnie ponad 100K, teraz kosztuje połowe. To co miało stracić już straciło, a fura prawie nówka.
Bierz!

anjas - Wto 28 Lip, 2009

ja Cię kompletnie nie widzę w A-klasie :/
nox - Wto 28 Lip, 2009

JAk dobrze ci się nim jeździ spełnia wymagania itp minusem wygląd ale to tylko wygląd jest przecież ważniejsze od tego jest czy fura spełnia wymagania i jest top kondycji jak tak to decyzja powinna być łatwa.
Jakarti - Wto 28 Lip, 2009

Pawelek :D

ja juz bym poszedl na dziwki dawno..
tyle czasu szukac samochodu..
nadal trzymam kciuki za odnalezienie tej jedynej milosci!!

pcs - Wto 28 Lip, 2009

no i kazdy ma inne rady :)

on kosztowal w salonie dokladnie 148tys + rower dali gratis :)

inna sprawa jak pogibanym trzeba byc, zeby kupic takie auto za ta kase.

Jedna watpliwosc zaczela mnie nachodzic, co to za automat tam siedzi, 5 biegowy, 7 biegowy czy autronic (CVT). Teraz jest dostepny tylko autronic ale jak dla mnie to on zmienial biegi ..

obejrze dzis jedna Crome bo bede mial po drodze.

Franek - Wto 28 Lip, 2009

pcs napisał/a:
Crome

Bosh, widzisz i niegrzmisz. Ciężko określić czy to hatchback, combi czy van. I cena dobrze wyposażonej cromy wychodzi prawie jak a classy.
Poza tym croma będzie nie do sprzednia jak natłuczesz kilometrów. A nawet jak sprzedasz, to stracisz dużo więcej niż na meśku.
Aaaa, i serwis meśka powinien być tańszy niż cromy.

Jakarti - Wto 28 Lip, 2009

Franek napisał/a:
pcs napisał/a:
Crome

Bosh, widzisz i niegrzmisz. Ciężko określić czy to hatchback, combi czy van. I cena dobrze wyposażonej cromy wychodzi prawie jak a classy.
Poza tym croma będzie nie do sprzednia jak natłuczesz kilometrów. A nawet jak sprzedasz, to stracisz dużo więcej niż na meśku.
Aaaa, i serwis meśka powinien być tańszy niż cromy.

tak z ciekawosci i w jednym poscie, zeby nie odbiegac od glownego watku:
jezdziles fiatem? alfą? znasz jakies aso albo ludzi tam pracujacych?
czy lecisz na obiegowej opinii ze fiat to kila?

Michał - Wto 28 Lip, 2009

bo fiat to kiła :D
CHRZANEK - Wto 28 Lip, 2009

Znam uzytkownika jednego fiata :D
Mick - Wto 28 Lip, 2009

PCSik, za około 52 tysie masz nową Ibizę z silnikiem 1.6 w wersji sport.
kolejny fajny samochodzik to np Ford Fiesta sport też okolice 50 tysi (tylko musisz czekać jakieś 3 - 4 miesiące), ale za to masz nówkę samochód.

ja bym wolał mimo wszystko focusa... którym się brzydzisz... :P