TOXIC - Czw 13 Sie, 2009 Janusz, niech Ci sie nie wydaje ze będziesz ostatni nie nie. Pamiętaj ze jeszcze ja startuje Co prawda uruchomiłem regulacje twardości przedniego amorka wiec będzie lepiej ale z tymi skilsami to jeszcze cienko Marek23 - Czw 13 Sie, 2009 Janusz, jeszcze nigdy nie widzialem w Polsce ulicznego bmw w którym kierownik by ogarniał.M - Czw 13 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Janusz, jeszcze nigdy nie widzialem w Polsce ulicznego bmw w którym kierownik by ogarniał.
bo nie byles na ostanim lublinie Janusz - Czw 13 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Janusz, jeszcze nigdy nie widzialem w Polsce ulicznego bmw w którym kierownik by ogarniał.
właśnie... ja nie twierdze ze gość jest miszcz..... tylko ze wszyscy zaraz zaczęli się przechwalać jak to go każdy nie objedzie.... tzn tak ładnie bo niby pisali o grupie ze hh.org...;p itp ale to nie zmienia faktu ze tak samo sobie skilsów dodajemy teraz
choć podejrzewam ze faktycznie będzie tak ze sklepie go Geko, Dzon.... czy tam Mi...(ten to na pewno ) ale chodziło mi tylko o to ze koleś pościł teksta, a my zaczęliśmy tak samo "szczekac"Marek23 - Czw 13 Sie, 2009 Ale co ja mogę Janusz za to, ze uważam, ze zrobię tym jego bmw lepszy czas od niego... Mam tego nie pisać,udawać?Jacek - Czw 13 Sie, 2009 Marek23, nie udawaj tylko dawaj, nie zdziwi mnie jak klepniesz jego czas jego autem, choć koleś ładnie śmigał po radomiu (chyba ten samco?) i odbieraj telefon karwaJanusz - Czw 13 Sie, 2009
jacek czajka napisał/a:
choć koleś ładnie śmigał po radomiu
Ade pisał ze inny Jacek - Czw 13 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
choć koleś ładnie śmigał po radomiu
Ade pisał ze inny
przepraszam nie doczytałemStf - Czw 13 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
jeszcze nigdy nie widzialem w Polsce ulicznego bmw w którym kierownik by ogarniał.
pierwszy z brzegu - Buni. Bez urazy ale robi w Wyrazowie wiatrak z wszystkich bez wyjątku.Janusz - Czw 13 Sie, 2009
Stf napisał/a:
pierwszy z brzegu - Buni. Bez urazy ale robi w Wyrazowie wiatrak z wszystkich bez wyjątku.
hehehe prowokator Stf - Czw 13 Sie, 2009 a to Buni ma wpaść ?? koleś po prostu potrafi wykorzystać rwd.Janusz - Czw 13 Sie, 2009 aaaaa .... ja zrozumiałem ze Buni od BMW.... a TY mówisz o takim gościu tak..... chyba kojarzę jakiegoś Buni od m3 e36 z forum clio..... kupił żonie sporta ph I.... koles tez ma ostro w główce na punkcie tego jaki to on jest cudowny za kiera i nikt oprócz niego nie ogarnia Stf - Czw 13 Sie, 2009 hmm - jak koleś ogarnia można zobaczyć po wynikach na poznaniu i rozecie... jak na możliwości pojazdów grube czasy kręci... to jakim jest tutaj nie ma znaczenia- może ewentualnie dopingować innych żeby go klepnąć w końcu...Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 1 250 KOCIAŁKOWSKI Piotr 1:47.090 Subaru IMPREZA STI
2 254 KARAŁOW Witold 1:48.600 LANCER EVO VI
3 252 WIDAWSKI Paweł 1:48.979 BMW E36 M3
Z Ligi Time Attack w PoznaniuJanusz - Czw 13 Sie, 2009
Stf napisał/a:
hmm - jak koleś ogarnia można zobaczyć po wynikach na poznaniu i rozecie... jak na możliwości pojazdów grube czasy kręci... to jakim jest tutaj nie ma znaczenia- może ewentualnie dopingować innych żeby go klepnąć w końcu...
luzik, ja tam nie wiem jakie ma czasy, bo kojarzę go tylko dla tego ze kupił sporta żonie i gdzieś na krc wklejał jakiś filmik i tama pisało ze m3.... no i udzielił sie ostro w dyskusji na temat odłączania ABS w clio. I tyle o nim wiem... nie wiem jak jeździ itp.... ale sprzęt ma chyba całkiem dobry