To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

TOXIC - Czw 13 Sie, 2009

Janusz, niech Ci sie nie wydaje ze będziesz ostatni nie nie. Pamiętaj ze jeszcze ja startuje ;D ;D Co prawda uruchomiłem regulacje twardości przedniego amorka wiec będzie lepiej ;) ale z tymi skilsami to jeszcze cienko :rotfl:
Marek23 - Czw 13 Sie, 2009

Janusz, jeszcze nigdy nie widzialem w Polsce ulicznego bmw w którym kierownik by ogarniał.
M - Czw 13 Sie, 2009

Marek23 napisał/a:
Janusz, jeszcze nigdy nie widzialem w Polsce ulicznego bmw w którym kierownik by ogarniał.

bo nie byles na ostanim lublinie :rotfl:

Janusz - Czw 13 Sie, 2009

Marek23 napisał/a:

właśnie... ja nie twierdze ze gość jest miszcz..... ;p tylko ze wszyscy zaraz zaczęli się przechwalać jak to go każdy nie objedzie.... tzn tak ładnie bo niby pisali o grupie ze hh.org...;p itp ale to nie zmienia faktu ze tak samo sobie skilsów dodajemy teraz ;p
choć podejrzewam ze faktycznie będzie tak ze sklepie go Geko, Dzon.... czy tam Mi...(ten to na pewno :D ) ale chodziło mi tylko o to ze koleś pościł teksta, a my zaczęliśmy tak samo "szczekac"

Marek23 - Czw 13 Sie, 2009

Ale co ja mogę Janusz za to, ze uważam, ze zrobię tym jego bmw lepszy czas od niego... Mam tego nie pisać,udawać?
Jacek - Czw 13 Sie, 2009

Marek23, nie udawaj :faja: tylko dawaj, nie zdziwi mnie jak klepniesz jego czas jego autem, choć koleś ładnie śmigał po radomiu (chyba ten samco?) i odbieraj telefon karwa

jacek czajka napisał/a:
choć koleś ładnie śmigał po radomiu

Ade pisał ze inny :)

Jacek - Czw 13 Sie, 2009

Janusz napisał/a:
jacek czajka napisał/a:
choć koleś ładnie śmigał po radomiu

Ade pisał ze inny :)

przepraszam nie doczytałem

Stf - Czw 13 Sie, 2009

Marek23 napisał/a:
jeszcze nigdy nie widzialem w Polsce ulicznego bmw w którym kierownik by ogarniał.

pierwszy z brzegu - Buni. Bez urazy ale robi w Wyrazowie wiatrak z wszystkich bez wyjątku.

Stf napisał/a:

pierwszy z brzegu - Buni. Bez urazy ale robi w Wyrazowie wiatrak z wszystkich bez wyjątku.

hehehe prowokator :D

Stf - Czw 13 Sie, 2009

a to Buni ma wpaść ?? ;) koleś po prostu potrafi wykorzystać rwd.

aaaaa .... ja zrozumiałem ze Buni od BMW.... a TY mówisz o takim gościu tak..... chyba kojarzę jakiegoś Buni od m3 e36 z forum clio..... kupił żonie sporta ph I.... koles tez ma ostro w główce na punkcie tego jaki to on jest cudowny za kiera i nikt oprócz niego nie ogarnia :)
Stf - Czw 13 Sie, 2009

hmm - jak koleś ogarnia można zobaczyć po wynikach na poznaniu i rozecie... jak na możliwości pojazdów grube czasy kręci... to jakim jest tutaj nie ma znaczenia- może ewentualnie dopingować innych żeby go klepnąć w końcu...
Anonymous - Czw 13 Sie, 2009

1 250 KOCIAŁKOWSKI Piotr 1:47.090 Subaru IMPREZA STI
2 254 KARAŁOW Witold 1:48.600 LANCER EVO VI
3 252 WIDAWSKI Paweł 1:48.979 BMW E36 M3

Z Ligi Time Attack w Poznaniu

Stf napisał/a:
hmm - jak koleś ogarnia można zobaczyć po wynikach na poznaniu i rozecie... jak na możliwości pojazdów grube czasy kręci... to jakim jest tutaj nie ma znaczenia- może ewentualnie dopingować innych żeby go klepnąć w końcu...

luzik, ja tam nie wiem jakie ma czasy, bo kojarzę go tylko dla tego ze kupił sporta żonie i gdzieś na krc wklejał jakiś filmik i tama pisało ze m3.... no i udzielił sie ostro w dyskusji na temat odłączania ABS w clio. I tyle o nim wiem... nie wiem jak jeździ itp.... ale sprzęt ma chyba całkiem dobry :)