106 - Wto 15 Cze, 2010 chcialbym zobaczyc jak to startuje .... rwd 400KM i 1000 kg
chyba szerokoscia 3 pasow + slady na asfalce na 200 metrachBad-i - Wto 15 Cze, 2010
rasta napisał/a:
Wrażenia maskara
No to rzeczywiście musiałeś ładnie wyglądać anjas - Wto 15 Cze, 2010
rasta napisał/a:
zlałem się potem
wow, w sensie zlałeś się po tej jeździe?:DJaco - Wto 15 Cze, 2010
anjas napisał/a:
rasta napisał/a:
zlałem się potem
wow, w sensie zlałeś się po tej jeździe?:D
długo trzymałeś ? PiTT - Czw 24 Cze, 2010 ostatnio trafiłem na poprzedniego WRXa na głośnym wydechu i blołofie
gość tasował między pasami, więc kawałek polaciałem za nim i na pustych 3 pasach poszliśmy ogniem, chyba się nie spodziewał bo wg. mnie dosyć szybko do niego doszedłem
no ale wrx nie jedzie, nawet lekko dłubany rasta - Czw 24 Cze, 2010 Jak jechałem w zeszły piątek zapakowany pod sufit m.in. komplet kół 17" do upalania na pokładzie + pasażerka, coś mi usiadło na światłach na dupie na wysokości mostu Gdańskiego. Zjechałem na środkowy pas coby przepuścić, a tu okazało się, że jest to zielony Focus RS MK2. Nie powstrzymałem się i pomimo pełnego załadunku poleciałem za nim. Zrównałem się, po czym rura coby gościa sprowokować. Zwolniłem i czekałem na jego reakcję, jak się zaczął do mnie zbliżać widzę, że idzie pełny ogień, ja na 4 biegu i pedał w podłogę, zrównaliśmy się po czym kolo zaczął znacznie odstawać. Taką sytuację przerobiliśmy jeszcze dwa razy. W RS'ie tylko kierowca. bizon - Czw 24 Cze, 2010
rasta napisał/a:
W RS'ie tylko kierowca.
i 6 workow cementu na kipie PiTT - Sob 26 Cze, 2010 ciekawa próba
wracając do domu zobaczyłem napadające na mnie audi s8 - ten poprzedni model, więc szybka redukcja, zmiana na prawy i ogień
tak od 70 do ok. 1.7
audi dostało srogo kilka długościrasta - Sob 26 Cze, 2010
bizon napisał/a:
rasta napisał/a:
W RS'ie tylko kierowca.
i 6 workow cementu na kipie
Masza rację, pewniewracał z OBI pit - Sob 26 Cze, 2010 PiTT, no to ładnie!Bart - Sob 26 Cze, 2010 pytanie jeszcze czy to było rzeczywiście S8 (bo jeździ całkiem sporo zwykłych a-ósemek z logo "S8").PiTT - Sob 26 Cze, 2010
bart napisał/a:
pytanie jeszcze czy to było rzeczywiście S8 (bo jeździ całkiem sporo zwykłych a-ósemek z logo "S8").
fakt, nie pytałem, ale znaczki miał Maciusiowy - Nie 27 Cze, 2010
PiTT napisał/a:
bart napisał/a:
pytanie jeszcze czy to było rzeczywiście S8 (bo jeździ całkiem sporo zwykłych a-ósemek z logo "S8").
fakt, nie pytałem, ale znaczki miał
jak miał znaczki, to na hipotetycznie +20KM i +10 do respektuk-mart - Nie 27 Cze, 2010 Bardzo mozliwe ze golf Pitt'a jest faktycznei szybki.
Stojac na swiatlach, mialem przed soba gti 5 na jakims przelocie chyba.
Dostalem +/- 6 dlugosci.
Fakt faktem mam 3tony / 160KM na pusto, ale jechalem z wylaczona chlodnia.
Zaskoczyl mnie, inaczej wy-jebal bym ze sprzegla.k-mart - Nie 27 Cze, 2010 A co do starych 4.2 w allldi:
program + wydech i jest 340KM zamiast 300