ade - Pon 05 Lip, 2010 a ja tak z ciekawosci czy te wskazania predkosciomierza sa realne??106 - Pon 05 Lip, 2010
ade napisał/a:
a ja tak z ciekawosci czy te wskazania predkosciomierza sa realne??
pakuj sie a nie interesuj sie pierdolami udanych wakacji GeKo - Wto 06 Lip, 2010 Pierwsze zapoznanie ja jako pilot życzę sobie bardzo wolno do 40km/h bo zwyczajnie nie mam na tyle doświadczenia żeby jednocześnie pisać i ogarniać książkę drogową, ale przykładowo Jean joseph na szutrze na Rajdzie Polski nie schodził poniżej 60 na zapoznaniu.
2 przejazd jedziesz już co najmniej zgodnie z przepisami, a na 3 każdy stara się jechać trochę szybciej żeby wyłapać podbicia i inne niespodzianki.
Inna sprawa że trzeba sie liczyć z tym że jak Cię dupną pały na zapoznaniu to chyba minimum 500zł w plecy na rzecz organizatora plus normalny mandat.
Na MŚ są nadajniki GPS zainstalowane w autach i bodajże 40km/h nie wolno im przekraczać.
Warto pamiętać że na zapoznaniu dajesz wizę na starcie i mecie OSu gdzie wpisują Ci czas o jakim się pojawiłeś i na tej podstawie mogą Ci wyliczyć Twoją średnią i sprawdzić czy nie złamałeś przepisów, choć szczerze nie słyszałem żeby kogoś tak ukarali.Marek23 - Wto 06 Lip, 2010 Płonka wygrał clio cup na w Bohemii... Pięknie.jarek-malopolska - Wto 06 Lip, 2010 tak, "swoich smieciach" miałem na myśli Polske.. Grzyb na pewno bedzie groźny, Rzeźnik jeśli nie na Rzeszowskim to juz nigdzie nie bedzie groźny.. Ja obstawiam bardzo ciekawą walkę Bebna i Kujawskiego w ośce, Rzeszów to ulubiny rajd Roberta, z resztą zawsze dobrze i szybko mu sie tam jechało, ostanio Clio a wcześniej VTS-em, więc jeśli Clio bedzie gotowe do startu bedzie bardzo ciekawieBarejka - Śro 07 Lip, 2010 Mialem okazje byc w sopocie na gsmp jako pierwszy raz w zyciu na takiej imprezie i powiem niesamowita sprawa mimo ze bylem pierwszy raz zauwazylem wiele nie dociagniec w organizacji ale ujdzie
a przy okazji maly dzwon clio kontynuowalo trase, ale juz na lawecie
anjas - Śro 07 Lip, 2010 coś z tym clio było nie tak, za wysokie i za wąskie
Środek ciężkości miał przesunięty i przylutował.Barejka - Śro 07 Lip, 2010 clio bylo ok to byl pierwszy przejazd zapoznawczy, podobna sytuacja byla przy mnie na PO 4 z tym ze golf, ale sie odbil od kraweznika i pojechal dalejJakarti - Śro 07 Lip, 2010 a ja powiem cos kontrowesyjnego
gdyby mnie sie przydazyla taka sytuacja to zakonczyloby sie to tak samo ale mam wrazenie jakby jechal marek23 czy STF to poszla by ODPOWIEDNIA kontra i jazda dalej..
chyba nie bylo duzo za szybko tylko kontra nie taka..qbus - Śro 07 Lip, 2010 tak tw do Mick rozpoczyna sezon w górach od limanowej? czy mi sie nazwiska pomylily?Mick - Śro 07 Lip, 2010 nie pomyliły a gdzie widziałeś listę?
będziesz?GeKo - Śro 07 Lip, 2010 Niestety przetrzymana kontra i rybson zdarza sięPrzem_106 - Śro 07 Lip, 2010 Mick, a dlaczego tylko jeden dzien?qbus - Czw 08 Lip, 2010 www.wysciggorski.pl
w niedziele bede... w sobote propably bedziemy wsadzac silnik do hondy
powodzenia w takim razie w debiucie Mick - Czw 08 Lip, 2010 niestety tak wyszło, że mogłem tylko w sobotę... z resztą chce w ogóle zobaczyć czy mnie to kręci