Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
jarek-malopolska - Pon 10 Sty, 2011 jesli nas wyjdzie te 710 juz z transportem to ja kolejny chetny zeby sobie jedna sztuke sprawic
to juz 4 SZTUKI i jedziemy dalej, klubowicze matt - Pon 10 Sty, 2011 nie chce mnie sie szukac, po ile doloty były jak były? ictus - Pon 10 Sty, 2011 do kiedy dead line na zamowienie??Tomcat - Pon 10 Sty, 2011
matt napisał/a:
nie chce mnie sie szukac, po ile doloty były jak były?
270 PLN misiuptysiuGrzesiek VTS - Pon 10 Sty, 2011 Dobra z Dolotami sa PROBLEM nic na magazynie nie maja .........KURWA
trzeba było brak jak były teraz to i pewnie cena bedzie ..... PIPA
Proszę się decydować bo zaraz się okaże ze kolektorów tez brakło Grzesiek VTS - Pon 10 Sty, 2011 Grzesiek vts - kolektor
Jarek-małopolska - kolektor
ictus - Kolektor
misiek86electro - 2 x kolektor
Dopisywac sie .....ictus - Pon 10 Sty, 2011 do piatku sie okresle... musze budzet zaplanowac Grzesiek VTS - Pon 10 Sty, 2011 dobra dobra mniej Picia i bedzie jak znalazł misiek86electro - Śro 12 Sty, 2011 troche uaktualnie liste
Dopisywac sie .....jarek-malopolska - Czw 13 Sty, 2011 dobra szybkie pytanie, jesli nikt wiecej sie nie znajdzie, to sciagamy te 4 sztuki?? na 4 osoby wyjdzie te 710zł?? no i najwazniejsze, do kiedy lista?? kiedy realizacja?? misiek86electro - Czw 13 Sty, 2011 może zamiescic ogłoszenie gdzies na 106.pl?ictus - Czw 13 Sty, 2011 ja odpadam...
Grzesiek vts - kolektor
Jarek-małopolska - kolektor
misiek86electro - 1 x kolektorAnonymous - Czw 13 Sty, 2011 a ja mam pytanko o gwint do 106 , jaka będzie cena z wysyłką na dzień dzisiejszy i czy byłby dostępny ? wielkie dzięki za odpowiedźTomcat - Pią 14 Sty, 2011
diler01 napisał/a:
a ja mam pytanko o gwint do 106 , jaka będzie cena z wysyłką na dzień dzisiejszy i czy byłby dostępny ? wielkie dzięki za odpowiedź
Kiedyś to było około 700 zł + przesyłka, ale trzeba by dopytać. Problem jest jedynie z prędkością odpowiadania na maile przez Racelanda. Generalnie nie jest zastraszająco szybka Bonczek - Pią 14 Sty, 2011 Nie narzekajcie Quaife na pierwszego mail`a odpisał po ponad 3 miesiącach a opóźnienie ze wznowieniem produkcji trwało tylko rok - przynajmniej co miesiac informowali ze juz za tydzien bedzie