To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Sob 28 Sie, 2010

Możesz zatrudnić się w firmie na 1/16 etatu i już jesteś zwolniony z polskiego zusu.
Ja bede kombinować z tym na 100% bo za rok kończy mi się preferencyjny zus i bede musiał płacić ZUS :)

martin.h - Sob 28 Sie, 2010

Sorry chłopaki, mieszkamy w Polsce i jak każdy tak będzie kombinować to nie dziwmy się potem, że nie ma pieniędzy na emerytury.
M - Sob 28 Sie, 2010

martin.h napisał/a:
Sorry chłopaki, mieszkamy w Polsce i jak każdy tak będzie kombinować to nie dziwmy się potem, że nie ma pieniędzy na emerytury.

Oj Martin puknij się w cymbał

M - Sob 28 Sie, 2010

Skok na kasę w stylu AWS-UW
http://biznes.onet.pl/zmi...0,1,prasa-detal

anjas - Sob 28 Sie, 2010

to chyba, z Wyborczej... ja bym nie wierzył ;)
Loko - Sob 28 Sie, 2010

Trudno cokolwiek powiedzieć i komentować, jeśli atrykuł nie zawiera żadnych informacji, a jest tylko informacja o tym ze w kolejnym artykule pojawią się informacje :rotfl:
M - Sob 28 Sie, 2010

Tak dokładnie, to jest artykuł typu wróżenie z fusów.
Niestety ostatnim razem wywróżono w ten sposób 23% VAT, więc zakładam że tvnowcy i gazwybowcy mają lepsze fusy niż inni :)

martin.h - Sob 28 Sie, 2010

M napisał/a:
martin.h napisał/a:

Dobra Maciek, rejestracja firmy poza granicami kraju naprawdę wpływa korzystnie na naszą gospodarkę.

anjas - Sob 28 Sie, 2010

M napisał/a:
Niestety ostatnim razem wywróżono w ten sposób 23% VAT, więc zakładam że tvnowcy i gazwybowcy mają lepsze fusy niż inni

dobra, ale umówmy się, wierzymy TVN i Wyborczej czy nie? :)

M - Sob 28 Sie, 2010

martin.h napisał/a:
M napisał/a:
martin.h napisał/a:

Dobra Maciek, rejestracja firmy poza granicami kraju naprawdę wpływa korzystnie na naszą gospodarkę.

Bardzo dobrze, na gospodarke fantastycznie.
Już Ci daję przykład. Oszczędzam 700zl miesięcznie, po czym ide i zostawiam u Ciebie 2k na usługi moto z czego ty masz 500zł prowizji.
To dla Ciebie korzystne czy niekorzystne?

Tak czy Nie?

Wolisz miec 500zl w kieszeni czy żeby jeden z bogatych panów który obsługuje rzadowe kontrakty wzbogacił sie jeszcze bardziej?

Tak czy Nie?

M - Czw 02 Wrz, 2010

http://wiadomosci.wp.pl/k...ml?ticaid=1acfe
PiTT - Czw 02 Wrz, 2010

e tam, garstka czarnych jeszcze kraju nie zmieni
ale ja mam swoją teorie dlaczego nie ma u nas tak dużo czarnych jak np. we Francji, Anglii itd.
... bo u nas jest choojowo

M - Czw 02 Wrz, 2010

Bo jest słaby socjal - jedyny powód dlaczego ich tu jeszcze nie ma.
PiTT - Czw 02 Wrz, 2010

M napisał/a:
Bo jest słaby socjal - jedyny powód dlaczego ich tu jeszcze nie ma.

to miałem na myśli :rotfl:

pcs - Czw 02 Wrz, 2010

M napisał/a:
martin.h napisał/a:
M napisał/a:
martin.h napisał/a:

Bardzo dobrze, na gospodarke fantastycznie.
Już Ci daję przykład. Oszczędzam 700zl miesięcznie, po czym ide i zostawiam u Ciebie 2k na usługi moto z czego ty masz 500zł prowizji.
To dla Ciebie korzystne czy niekorzystne?

Tak czy Nie?

Wolisz miec 500zl w kieszeni czy żeby jeden z bogatych panów który obsługuje rzadowe kontrakty wzbogacił sie jeszcze bardziej?

Tak czy Nie?

no gdyby on Ci jeszze wystawil fakture i kupil czesci od krajowego producenta to byloby korzystne, ale faktury nie bedzie a czesci beda z ebaya :)

jedyna nadzieja, ze ze te 500zl pojdzie na wodke i fajki (na dziwki i lolki nie bo te sa nieopodatkowane ...)